اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - siiib70 - 12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۵۷ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:خیلی ممنون از شما. با این رتبه میشه گفت دانشگاه هایی مثل اصفهان یا تبریز برای مصاحبه دعوت می کنند یا نه؟(12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۱۶ ق.ظ)siiib70 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۲۱ ق.ظ)siiib70 نوشته شده توسط: من نرم افزارم. نخونده بودم. این طوری زدم: |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۳:۴۸ ب.ظ
.......... |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - siiib70 - 12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۷ ۰۳:۴۸ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:خیلی ممنون از شما(12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۳:۱۵ ب.ظ)siiib70 نوشته شده توسط:(12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۵۷ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:خیلی ممنون از شما. با این رتبه میشه گفت دانشگاه هایی مثل اصفهان یا تبریز برای مصاحبه دعوت می کنند یا نه؟(12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۱۶ ق.ظ)siiib70 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۲۱ ق.ظ)siiib70 نوشته شده توسط: من نرم افزارم. نخونده بودم. این طوری زدم: فقط اینکه این تراز ها رو از کجا میشه دید؟ مثلا از کجا میشه فهمید همین دانشگاه اصفهان یا تبریز تا چه ترازی دعوت به مصاحبه میکنه؟ |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 13 اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۵۶ ق.ظ
......... |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - mstfvi - 13 اسفند ۱۳۹۷ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۵۶ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:(12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۱۰ ب.ظ)siiib70 نوشته شده توسط:(12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۳:۴۸ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:خیلی ممنون از شما(12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۳:۱۵ ب.ظ)siiib70 نوشته شده توسط:(12 اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۵۷ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰خیلی ممنون از شما. با این رتبه میشه گفت دانشگاه هایی مثل اصفهان یا تبریز برای مصاحبه دعوت می کنند یا نه؟ جالب بود. بعد تراز چجوری حساب میشه؟ |
RE: اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 13 اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۰۱ ب.ظ
......... |