تالار گفتمان مانشت
تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - Soheil - 15 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۲۰ ب.ظ

(۱۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۰۵ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  
(15 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۵۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  لونا خانم همین الانم که تو قسمت مباحث درسی حضور شما و آقا حامد پررنگ‌تر از منه، خب چرا مدیریت اونجا رو قبول نمیکنید؟ منم آبی میشمBig Grin

خوب چون من دوست ندارم جوون مردم از کار بی کار شه! بعد مدیریت و پی گیری شما بهتره!
بابا پیگیری نمیخواد که، فقط مدیریت محتواست(حذف و انتقال و تنبیهBig Grin و ...)، باور کنید تو این ۲ ۳ ماه بیشتر از ۵ ۶ بار از گزینه های مدیریتی استفاده نکردم! تازه من که بیکار نمیشم، فقط آبی میشم!

RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - luna - 15 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۳۰ ب.ظ

(۱۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۲۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  بابا پیگیری نمیخواد که، فقط مدیریت محتواست(حذف و انتقال و تنبیهBig Grin و ...)، باور کنید تو این ۲ ۳ ماه بیشتر از ۵ ۶ بار از گزینه های مدیریتی استفاده نکردم! تازه من که بیکار نمیشم، فقط آبی میشم!

من که خوشحال میشم اگه بتونم کمک کنم! ولی خوب تجارب مدیریتی شما یه چیز دیگس! Big Grin شما قرمز باشید برای انجمن بهتره!

RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - Soheil - 15 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۳۷ ب.ظ

(۱۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۳۰ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  
(15 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۲۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  بابا پیگیری نمیخواد که، فقط مدیریت محتواست(حذف و انتقال و تنبیهBig Grin و ...)، باور کنید تو این ۲ ۳ ماه بیشتر از ۵ ۶ بار از گزینه های مدیریتی استفاده نکردم! تازه من که بیکار نمیشم، فقط آبی میشم!

من که خوشحال میشم اگه بتونم کمک کنم! ولی خوب تجارب مدیریتی شما یه چیز دیگس! Big Grin شما قرمز باشید برای انجمن بهتره!
ممنون، حالا منتظر میمونیم تا صاحبش بیاد ببینیم چی میشه!

تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - admin - 15 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۴۱ ب.ظ

منم موافقم به نفر هزارم جایزه بدیم.

عجب اتفاقی بود. هنوز ۱۰۰۰ نفره Smile

RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - Soheil - 15 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۴۶ ب.ظ

(۱۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۴۱ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  منم موافقم به نفر هزارم جایزه بدیم.

عجب اتفاقی بود. هنوز ۱۰۰۰ نفره Smile
یه پک ترک مانشت بهش بدیم! یا بدون ارسال بیاریمش تو صدتایی ها! یا کمک هزینه سفر به مانشت بدیم بهش! یا ... آها این یکی بهتره، اولین بسته عدالت آموزشی رو رایگان براش پست کنیم!

RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - yasemi - 15 مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۲۶ ب.ظ

بریم باهاش عکس یادگاری بگیریم از همه معرفت‌تر شد سوگل خانم TongueBig Grin

تبریک میگم دکتر اینجوری بریم از همه موسسات کنکوری جلو میزنیم

تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - admin - 15 مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۵۵ ب.ظ

نکته جالب اینه که احتمال زیاد p30world.com بسته ما رو توزیع کنه.
با دی وی دی نقره ای احتمالاً!!! و کاملاً با کلاس

RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - SarahArshad - 15 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۲ ب.ظ

(۱۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۵۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  نکته جالب اینه که احتمال زیاد p30world.com بسته ما رو توزیع کنه.
چه با کلاس !!!!!!
من برای سوپرایز کردن این سوگل خانم میگم باهاش آقا سهیل یه مصاحبه کنه یا تیترش کنیم بالای سایتBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - Soheil - 16 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۱۹ ب.ظ

(۱۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۳۰ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  
(15 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۲۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  بابا پیگیری نمیخواد که، فقط مدیریت محتواست(حذف و انتقال و تنبیهBig Grin و ...)، باور کنید تو این ۲ ۳ ماه بیشتر از ۵ ۶ بار از گزینه های مدیریتی استفاده نکردم! تازه من که بیکار نمیشم، فقط آبی میشم!

ای بابا این لونا خانم قرار بود مدیر بشه، از عضو معمولی بودن هم محروم شده، حسابش از صبح بسته است، دکتر که احتمالا ندیده تا بازش کنه!

(۱۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۲ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط:  
(15 مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۵۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  نکته جالب اینه که احتمال زیاد p30world.com بسته ما رو توزیع کنه.
چه با کلاس !!!!!!
من برای سوپرایز کردن این سوگل خانم میگم باهاش آقا سهیل یه مصاحبه کنه یا تیترش کنیم بالای سایتBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حالا یه پست نمیذاره ببینیم کی هست از کجا اومده، چی میخواد اینجا!

تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - admin - 16 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۲ ب.ظ

لونا خانم آزاد شد!

تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - luna - 16 مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۰۳ ب.ظ

(۱۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۱۹ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  [quote='luna' pid='3993' dateline='1286460041']

ای بابا این لونا خانم قرار بود مدیر بشه، از عضو معمولی بودن هم محروم شده، حسابش از صبح بسته است، دکتر که احتمالا ندیده تا بازش کنه!

مرسی که به داد من رسیدین!!! من فکر کنم باید درخواست بدم که به من اجازه مدیریت حساب خودمو بدن که انقدر حسابم تند تند بسته میشه دیگه مزاحم شما نشم!!

(۱۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  لونا خانم آزاد شد!

ممنون
واقعا نمی دونین اسارت چه حسی داره! مخصوصا وقتی این شکلی رو اسمتون خط میکشن! Smile

تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - yasemi - 16 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۳ ب.ظ

فکر کنم luna خانم رکورد در اسارت بود و آزاد شدن رو فعلا با حدکثر امتیاز دارن

RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - luna - 17 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ

(۱۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۳ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط:  فکر کنم luna خانم رکورد در اسارت بود و آزاد شدن رو فعلا با حدکثر امتیاز دارن

باور کنید من بی تقصیرم! همش زیر سر این Akismet ه!Big Grin

تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - admin - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ق.ظ

رتبه لونا خانم ۱ شده، گوشه بالا سمت چپ!! در حالی که رتبه خودم هنوز صفره!
به هر حال واسه مانشت زندان کشیدن و لیاقتش رو دارند
توجه‌: سیستم رتبه اتوماتیکه!!!

تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - ف.ش - ۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۱۵ ق.ظ

به نظر من به نفر ۱۳۹۰ جایزه بدیم( به مناسبت کنکور ۹۰)