منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - saho - 04 شهریور ۱۳۹۷ ۰۷:۱۲ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۵ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط:ازمون هایی که قبلا سنجش گرفته و درسی به اسم زبان برنامه سازی اورده(04 شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۵۳ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:سلام(03 شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: عزیزان منم تو درک متن قوی هستم و میدونم متن میگه طراحی زبان لیکن تو سوالات زبان سی پلاس پلاس میدن نه طراحی زبان ببینید اگر برنامه نویسی بود مثل ازمون اموزش پرورش مینوشت برنامه نویسی c++ یا پیشرفته من خودم کارشناسی این درسو نداشتمو خوندش برام سخته.ازخدامه این درس نباشه. اما بچه های باتجربه کم نیستن تو سایتای استخدامی .(اینم که گفتن ازمونای قبل طراحی بودرو بچ های سایت ای-استخدام گفتن) |
RE: منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - sf65 - 04 شهریور ۱۳۹۷ ۰۸:۱۵ ب.ظ
سلام منم آزمون نیرو شرکت کردم و میخوام ب امید خدا شروع کنم طراحی و ساختمان و پایگاه میخونم ب امید خدا برای این برنامه سازی موندم که چی هست و چه رفرنسی مطالعه کنم؟؟؟ برای مهندسی نرم هم نمیدونم کدوم جزوه یا کتاب بخونم.؟؟ شبکه و امنیت رو هم بخاطر پایه ضعیفم در این حیطه و نامشخص بودن سوالات حذف میکنم... راهنمایی دارین دوستان؟؟ بالاخره چی شد |
منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - خانه سبز - ۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۰۸:۱۵ ب.ظ)sf65 نوشته شده توسط: سلامسلام شما دوره مهندسی نرم افزار فرادرس تهیه کنین استاد شیرافکن با تخفیف ۴۰ درصد در سایتش موجوده بنده دوره پایگاه دادش تهیه کردم باهم تبادل کنیم برای ازمون عالیه |
منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - saho - 04 شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۳۳ ب.ظ
فکر تبادل خوبه منم چند درورشو خریدم |
RE: منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - negarin_ - 04 شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۰۸:۱۵ ب.ظ)sf65 نوشته شده توسط: سلامسلام منم هنوز برای درس برنامه سازی موندم چیکار کنم و چی بخونم چون تا الان فکر میکردم باید برنامه نویسی بخونم و مقسمی رو داشتم. برای مهندسی نرم، لینکشو رو صفحه قبل همین تاپیک از توی مانشت گذاشتم که دوستان مانشتی، مدرسان رو پیشنهاد دادن. بنظرم حذف کردن یک درس جالب نیست چون ممکنه سوالات آسمونی بیاد و بعد پشیمون بشید سعی کنید مباحث اصلی رو حداقل بخونید. |
منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - خانه سبز - ۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۲۷ ب.ظ
دوستانی که می خوان باهم بخونیم یا دوره فرادرس تبادل کنیم از طریق تلگرام به آی دی TrueMotion پیام بفرستن |
RE: منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - negarin_ - 05 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۰۷:۱۲ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:واسه این پرسیدم چه آزمونی، که میخواستم سوالات اون آزمون ها رو ببینم که برای طراحی زبان، سبک سوالات چطوری هست.(04 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۵ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط:ازمون هایی که قبلا سنجش گرفته و درسی به اسم زبان برنامه سازی اورده(04 شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۵۳ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:سلام(03 شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: عزیزان منم تو درک متن قوی هستم و میدونم متن میگه طراحی زبان لیکن تو سوالات زبان سی پلاس پلاس میدن نه طراحی زبان به هر حال ممنون |
منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - negarin_ - 10 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۱۵ ب.ظ
سلام دوستانی که کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف رو خوندن، بنظرتون خوندن خلاصه های آخر فصل کافی هست؟ و اینکه کسی جزوه ای برای درس طراحی زبان داره؟ |
RE: منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - saho - 10 شهریور ۱۳۹۷ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۱۵ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: سلام من تا فصل دوم خوندم. یکم وقت گیره اما میشه خوند.خلاصه هاش زیاد کامل نیست.حالت مرور داره.واسه بعضی مطالبش خوب.منکه میترسم ریسک کنم و فقط خلاصه بخونم |
RE: منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - negarin_ - 10 شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۷ ۰۷:۲۸ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:من خیلیی کندم تو حفظی خوندن اونم درسی که سال ها پیش خوندمش...امیدوارم بودم بگید کافیه. ممنون که هشدار دادید.من تازه کتابش رو خریدم فقط فصل یک رو خوندم.(10 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۱۵ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: سلام |
منابع استخدامی وزارت نیرو-کارشناس نرم افزار - negarin_ - 15 شهریور ۱۳۹۷ ۰۸:۵۵ ب.ظ
سلام این لینک برای درس طراحی زبان توی مانشت بود که شامل جزوه و یس هست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |