![]() |
مقایسه دانشگاه های قزوین ، زنجان، صنعتی قم و رشت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مقایسه دانشگاه های قزوین ، زنجان، صنعتی قم و رشت - Behnam - ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۹ ق.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۳۷ ق.ظ)k00k نوشته شده توسط: سلام خودتون سرچ کنید ببینید اعضای هیأت علمی هر کدوم چند نفر هست و چه مرتبهای دارند (استادیار، دانشیار). من که مختصر نگاه کردم، یکی از یکی بدتر. از نظر علمی، زنجان از بقیه بهتر به نظر میرسه هر چند که سوا نکردم ببینم گروه نرمافزارش چند نفره. صنعتی قم از همه بدتر. |
مقایسه دانشگاه های قزوین ، زنجان، صنعتی قم و رشت - Happiness.72 - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۲۳ ق.ظ)escapology نوشته شده توسط: من لیسانسم رو دانشگاه گیلان خوندم.دیگه داداش الکی از گیلان تعریف نکن هم خوابگاهی من بچه شماله به شدت می نالید از دانشگاهش |
RE: مقایسه دانشگاه های قزوین ، زنجان، صنعتی قم و رشت - SASSAN.S - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۳۷ ق.ظ)k00k نوشته شده توسط: سلام دانشگاه گیلان درجه ۳ هست. تعریفی نداره اصلا توصیه نمیکنم. ![]() |
RE: مقایسه دانشگاه های قزوین ، زنجان، صنعتی قم و رشت - k00k - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۰۱ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۰۷:۴۴ ق.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: بنده لیسانسم رو گیلان بودم ،مطمین باشید تصوری که شما از دانشگاه و اساتید و فعالیت دانشجو دارید ، در گیلان محقق نمیشه...گروه کامپیوتر گیلان در گرایش نرم افزار به شدت ضعیفه ..حتی هییت علمی با تخصص نرم افزار نداریم تو گیلان ..دوسالی هست که دو استاد جوان و با سواد جذب هییت علمی گروه شدن،دکتر امینیان و دکتر شکریان، که تخصصشون تو برق و معماری کامپیوتره. حرفتون به نظرم خیلی منطقیه چون خودمم که داشتم اطلاعات اساتید گروه کامپیوترش رو میدیدم همچین تصوری پیدا کردم که نرم افزارش ضعیف تر از بقیه گرایشاش هست ... خییییلییی مچکر بابت توضیحات شفافتون ![]() (۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۹ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط:(11 خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۳۷ ق.ظ)k00k نوشته شده توسط: سلام میدونم که بدن . حتی خودمم نوشتم که میدونم سطح پایینی دارن .....درسته زنجان به نظر به نسبت بقیه اشون بهتر به نظر میرسه ....ومن بین زنجان و قزوین ولی نمیتونم اولویت بدم ...چون به نظرم تو یه رده ان |