Resolution کامپیوتر ۸۶ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - naghmeh70 - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۳۱ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: بچه ها تو راهیان نگفته.من از تو جزوه دانشگام خونده بودم.همون قسمت رزولوشن ۱ با ۷ رو منظورتونه؟ طبق نکته پارسه پس راهیان اشتباه رفته ؟ الان همین سوالو که دوستون جوابشو از پارسه گذاشته غلطه که ! خودش نکته شو گفته ولی رعایت نکرده !!! |
RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۱۱ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۰۷ ب.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط:(29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۳۱ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: بچه ها تو راهیان نگفته.من از تو جزوه دانشگام خونده بودم.همون قسمت رزولوشن ۱ با ۷ رو منظورتونه؟ طبق نکته پارسه پس راهیان اشتباه رفته ؟ اره به نظر میاد هم پارسه اشتباه رفته هم راهیان. حالا من خودم یه راه دیگه رفتم لینکشو پایین گذاشتم چک کنید ببینید درسته یا نه. ولی پارسه نکتشو گفته که راهیان نگفته |
RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - naghmeh70 - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۱۹ ب.ظ
واقعا نمیدونم چرا این مشکلات هست !! یعنی اساتید خودشون جواب مشخصی ندارن برای سوالات...تو اکثر درسا من این مشکلو داشتم ..پارسه یچیز گفته ..پوران یچیز ! راهیان یچیز ! سنجش یه چیز دیگه ! هر استادی یه جواب متفاوت داده به یه سوال واحد ! پاسخ های اساتید متفاوت از سنجش ! |
RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - ali.majed.ha - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۰۴ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: از اونجا که من یه چیز بره تو مغزم ول کن نیست ،به آخر هفته نکشید. من قانون تولید OR رو نمی دونم ! چه قانونیه ؟ چرا به قانونتون E~ رو اضافه کردید ؟ (۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۱۹ ب.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: واقعا نمیدونم چرا این مشکلات هست !! یعنی اساتید خودشون جواب مشخصی ندارن برای سوالات...تو اکثر درسا من این مشکلو داشتم ..پارسه یچیز گفته ..پوران یچیز ! راهیان یچیز ! سنجش یه چیز دیگه ! هر استادی یه جواب متفاوت داده به یه سوال واحد ! پاسخ های اساتید متفاوت از سنجش ! باز این قابل تحمل هست دوست من، توی کتاب مدرسان بعضی از سوالات که دقیقا مثل هم هستند رو توی متن درس با یه روش حل کرده و به یه جواب رسیده، و توی قسمت تست ها با یه راه حل دیگه به یه جواب کاملا متفاوت !!!!! |
RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۲۶ ب.ظ)alimamala نوشته شده توسط:اینو بخونید(29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۰۴ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: از اونجا که من یه چیز بره تو مغزم ول کن نیست ،به آخر هفته نکشید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - ali.majed.ha - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۳۱ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:(29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۲۶ ب.ظ)alimamala نوشته شده توسط:اینو بخونید(29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۰۴ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: از اونجا که من یه چیز بره تو مغزم ول کن نیست ،به آخر هفته نکشید. خب شما از کجا می دونید E~ درست هست ؟ که ترکیب اون با گزاره های دیگه درست باشه ؟ تو سوال اشاره نکرده ! |
RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۳۹ ب.ظ
نه ببینید وقتی a درسته اجتماعش با هرچیزیم درسته.یه چیز واضحیه حالا من میدونم نقیضL اجتماعش با نقیضk درسته.چون به دستش اوردم.حالا اجتماعش با هرچیزی درسته.اون چیز میتونه نقیضEباشه از این روش خیلی جاها استفاده میشه تو اثباتای گسسته یا تو همین هوش..... |
RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - ali.majed.ha - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۳۹ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: نه ببینید وقتی a درسته اجتماعش با هرچیزیم درسته.یه چیز واضحیه آهااان ! یعنی شما از این که نقیض K اجتماعش با نقیض L رو اثبات کردید درسته ، پس حالا می تونیم بگیم قطعا اجتماع این عبارت درست با هر گزاره ی دیگه ای درسته ! درست فهمیدم ؟ ( ببخشید این روز های آخر یذره فشار روحیم زیاد شده ) |
RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۵۱ ب.ظ
بله درسته.... باشد که رستگار شویم |
RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - ali.majed.ha - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۵۱ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: بله درسته.... ایشالله به حق ۵ تن تک رقمی بشین، خیلی لطف کردین ! |
RE: Resolution کامپیوتر ۸۶ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۵۹ ب.ظ
سلامت باشید....ان شالله همه باهم.... |