![]() |
امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - نسخهی قابل چاپ |
امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - sanaz711 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ ب.ظ
الان سه تا از همکلاسیا اینجان؟ ![]() |
RE: امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - vaki_bayashi - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ ب.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط: الان سه تا از همکلاسیا اینجان؟ رتبه خودت چند شده؟؟ |
RE: امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - donya09 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۵ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:خب پس خوشحالی . بهت تبریک میگم(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۱۵ ب.ظ)donya09 نوشته شده توسط: اینجا هیچکی شبکه خواجه نصیر و اصفهان و غیره قبول نشده؟هرچی نکاه کردم کسیو ندیدمقبلش دانشگاه هاى تهران بجز مالک اشتر و شاهد رو زدم، شبانه مدرس و امیرکبیرم زده بودم. البته بعد از انتخاب رشته پشیمون شدم شبکه خواجه نصیرو جلوتر زده بودم، خوشبختانه نیاوردم. هدفم امنیت بود امینت رو خوب میشناسی؟ با اون همه واحد امنیتی ![]() من که شبکه خواجه نصیر و اصفهان رو میخواستم و نیاوردم و جای دیگه اوردم! معلوم نیست چرا هیچکی نمیاد بگه من شبکه خواجه نصیر یا اصفهان قبول شدم ببینیم چه رتبه هایی قبول شدن (۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ ب.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط: الان سه تا از همکلاسیا اینجان؟ اره بگین ببینیم رنج رتبه های این دانشگاه چند بوده بچه های شبکه که در خفا به سر میبرن: ![]() |
RE: امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - sanaz711 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ ب.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط: الان سه تا از همکلاسیا اینجان؟ من رتبه م ۱۴۰ شده |
RE: امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - vaki_bayashi - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ
نه راضى نیستم، اصلا... اما وافعیت اینه که با این رتبه امنیت دانشگاه بهترى قبول نمیشدم. (۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ب.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ ب.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط: الان سه تا از همکلاسیا اینجان؟ آها... پس رنج رتبه ها دقیقا مشابه سال ۹۳ شده |
RE: امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - sanaz711 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط: نه راضى نیستم، اصلا... اما وافعیت اینه که با این رتبه امنیت دانشگاه بهترى قبول نمیشدم. شما شبکه ی تربیت مدرسم زدین قبل امنیت؟ |
RE: امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - vaki_bayashi - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۴۲ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۱ ب.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط:مدرس شبکه که نداره، امنیت داره که روزانه و شبانشو زدم نیاوردم.(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط: نه راضى نیستم، اصلا... اما وافعیت اینه که با این رتبه امنیت دانشگاه بهترى قبول نمیشدم. |
RE: امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - sanaz711 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۴۲ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۱ ب.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط:مدرس شبکه که نداره، امنیت داره که روزانه و شبانشو زدم نیاوردم.(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط: نه راضى نیستم، اصلا... اما وافعیت اینه که با این رتبه امنیت دانشگاه بهترى قبول نمیشدم. درسته. ببخشید اشتباه شد. موفق باشین و خوشحال، چون امنیته ![]() |
RE: امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - vaki_bayashi - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۴۶ ب.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط:ممنون.. شمام موفق باشى(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۴۲ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۱ ب.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط:مدرس شبکه که نداره، امنیت داره که روزانه و شبانشو زدم نیاوردم.(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط: نه راضى نیستم، اصلا... اما وافعیت اینه که با این رتبه امنیت دانشگاه بهترى قبول نمیشدم. |
امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - edward71 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۵ ب.ظ
رشته خوبیه اما قید اپلای رو باید بزنید چون توی لیست Alert هست و نمی تونید پذیرش بگیرید |
RE: امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - fel7778 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۵ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: رشته خوبیه اما قید اپلای رو باید بزنید چون توی لیست Alert هست و نمی تونید پذیرش بگیرید شاید این رشته به خاطر درامد خوبش دانشجوها رو از خارج رفتن منصرف بکنه اما به نظر من حرف شما درست نیست alert به ممعنی هشداره و هیچ چیز رو به صورت قطعی نشون نمیده. البته اگه مقاله و پژوهش های طرف توی زمینه های خیلی خاص باشه اصلا یا خیلی سخت بتونه اپلای بگیره ولی اگه زمینه های کمتر امنیتی و غیر خاص رو انتخاب بکنه احتمال پذیرش گرفتن نمیتونه سخت باشه بخصوص برای خانم ها. ولی حقوق خوبش خانمارو ماندگار میکنه ![]() |
RE: امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - sajad90 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۵ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: رشته خوبیه اما قید اپلای رو باید بزنید چون توی لیست Alert هست و نمی تونید پذیرش بگیریدچرا جو میدین ![]() ![]() |
امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - wskf - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۱۴ ب.ظ
مالک بورسیه می کنه ؟ حقوق می ده؟ مجازیش هم خوبه ؟ من مجازی اوردم. نمی دونم برم یا نه؟! |
RE: امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - donya09 - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۱ ب.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط: نه راضى نیستم، اصلا... اما وافعیت اینه که با این رتبه امنیت دانشگاه بهترى قبول نمیشدم. از دوستاتون کسی شبکه اصفهان و حواجه نصیر قبول نشده؟هیچکسی اینجا نیومده هنوز |
امنیت قبول شدم و در شوک.راهنمایی بفرمایید - آسمان ابری - ۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ ب.ظ
خیلی عذر میخوام ولی شما قبل اینکه ببینی امنیت و شبکه چیه و به چه دردت می خوره افکارت رو اول درست کن یعنی چه می شه با مردم اصفهان کنار اومد؟ خوب اگه فکر می کردی نمی تونی کنار بیای چرا اصفهان را انتخاب کردین؟ مگه از مردم اصفهان چی دیدین یا چی شنیدین که فکر می کنی می تونین کنار بیاین یا نه بعدش کی می گه اقایون خیلی با معرفت تر هستن خوبه اول افکارمون رو درست کنیم |