جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - taherjavanmiri - 06 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ق.ظ
زبان ۰ مشترک ۳۰ مدیریت ۷۵ تخصصی ۵۰ معدل ۱۶/۵۰ |
جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - dokhtare payiz - 06 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ
زبان ۴۸ ریاضی ۶ مشترک ۱۳ تخصصی ۱۳ معدل ۱۳/۵۹ |
RE: جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - elnaz91 - 06 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۲ ب.ظ
درصدهای کامپیوتر زبان ۵۰% ریاضی ۳۱% مشترک ۳۸ تخصصی هوش ۲۲% تخصصی نرم ۴% درصدهای آیتی: زبان ۵۵% مشترک ۱۲% تخصصی ۳۰% معماری ۵۲% |
جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - hossein kazempoor - 06 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۴ ب.ظ
زبان:۲۵ ریاضی:۶ مشترک:۴۰ تخصصی:۴۰ معدل:۱۴ به نظرتون چند میارم؟ |
RE: جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - saeed196 - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ق.ظ
آیتی: زبان ۰ مشترک ۲۹ مبانی ۴۸ تخصصی ۴۴ |
جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - keep going - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ
سلام کامپیوتر زبان : ۱۰ % ریاضی : سفید مشترک : ۶۰ % تخصصی معماری کامپیوتر(گند زدم) : ۲۰ % معدل(متاسفانه) : ۱۳/۸۰ دوستان من کلا زبان و ریاضی نخوندم. |
جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - mmm1374 - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۹ ب.ظ
زبان ۳۲ درصد مشترک ۱۸ درصد تخصصی ۳۵ درصد |
جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - saba68computer - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۴ ب.ظ
زبان :۱۲ ریاضی :۶/۲۵ مشترک:۳۵ تخصصی نرم افزار:۱۶/۶۷ معدل :۱۴/۵۷ |
RE: جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - mostafa222 - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۷ ب.ظ
با سلام من به کلید نگاه نکردم ولی انچه که زدم اینا بود: زبان ۱۶ از ۳۰ تا مشترک ۱۴ از ۲۷ تا تخصصی هوش ۱۰ از ۱۶ تا اگه درست باشن چند میارم؟؟؟؟ |
RE: جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - aria - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۵ ب.ظ
ایتی: زبان ۰ مشترک ۲۰ تخصصی ۵۳ مدیریت ۷۱ امیدوارم قبول شم |
جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - majidgeek - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۰ ب.ظ
زبان:۸۳ ریاضی:۱۲ مشترک:۲۰ تخصصی نرم افزار:۳۰ IT: زبان :۶۵ مشترک:۱۵ مشترک تخصصی:۲۰ معماری:۲۵ معدل:۱۵/۸۷ |
جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - Pure Liveliness - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ
من اصلا مطمئن نیستم. یعنی مشترک رو حساب نکردم. زبان رو هم. ولی زبان و ریاضی رو می دونم. نرم افزار: زبان ۵۰-۶۰ (فک میکنم بشه ۵۷) ریاضی ۱۲.۵ مشترک ۳۵ تا ۵۰ (فک میکنم به بالا نزدیک تر باشه، ۳۵ بدتریین حالت هست اگه کلی غلط زده باشم.) تخصصی ۳۱ تا ۳۷ (فک میکنم بشه ۳۷) آی تی که همین طوری شرکت کردم و حساب کردم البته. زبان ۷۱ مشترک ۲۲ مدیریت ۱۱ تخصصی مشترک ۳۳ معماری ۸-۱۹ |
RE: جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - mostafa222 - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۴ ب.ظ
با سلام امیدوارم هممون به آرزوهامون مخصوصا در زمینه کنکور و دانشگاهی که می خواهیم برسیم , تاریخ دقیق الام نتایج چه زمانی هستش خبرای دقیق دارید؟ البته تاپیکی پیدا نکردم که توش یه سلامی بدم و براتون آرزوی موفقیت کنم واسه همین اینجا این کار رو کردم , به هر حال همتون خسته نباشید و آرزومند بهترین آرزوهایتان. |
RE: جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - roodantnt - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۴ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط: با سلام سپاس از شما ... تاریخ دقیق رو فکر کنم خود سازمان سنجش هم نمیدونه احتمالا همون هفته سوم این ماه باید منتظر بود . |
RE: جمع بندی درصد های احتمالی کنکور مهندسی نرم افزار ۹۵ - ali_13 - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۴ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط: با سلام سلام دهه سوم خرداد آی تی : زبان ۶۴ یا ۶۸ مشترک ۲۱ مدیریت ۱۷ تخصصی ۷۰ |