![]() |
تولد دکتر تنهایی - نسخهی قابل چاپ |
تولد دکتر تنهایی - admin - 08 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ
ممنونم بچهها، روز تولد من هم تمام شد! کل روز رو داشتم رو سایت جدید مانشت میگذروندم. البته بچههای والیبال یه هدیه خوب بهمون دادن ![]() |
تولد دکتر تنهایی - mamat - 08 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ
یادم رفته بود الان یادم افتاد گفتم تا نیم ساعت باقی مونده از امروز تولدتون رو تبریک بگم بابت خیلی چیزها که گنجایشش بیشتر از یه پسته از شما ممنون |
تولد دکتر تنهایی - انرژی مثبت - ۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ
خب مثل این که تولد اقای تنهایی امسال با روز تولد امام رضا یکی شده ![]() تولدتون رو پیشاپیش تبریک میگم ![]() ان شالله که به حق این امام بزرگ خداوند به زندگی و عمرتون برکت و شادی و سلامت و موفقیت و نیکبختی عطا کنه ![]() |
RE: تولد دکتر تنهایی - Sunshine Off - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آقای تنهایی تولدتون را دوبرابر بهتون تبریک میگم بخاطر مصادف شدن با ولادت امام رضا(ع). امیدوارم تولد۱۲۰سالگی شما را در همین مانشت با همه بچه ها جشن بگیریم. ![]() |
RE: تولد دکتر تنهایی - blackhalo1989 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: آقای تنهایی تولدتون را دوبرابر بهتون تبریک میگم بخاطر مصدف شدن با ولادت امام رضا(ع).مثلا میشه مانشت ۱۰۳!!! |
تولد دکتر تنهایی - sir_ams - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ
تولدتون مبارک دکتر جان |
تولد دکتر تنهایی - Bache Mosbat - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ق.ظ
مبارک باشه تولدتون دکتر ![]() |
تولد دکتر تنهایی - javad94 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ
من هم به نوبه خودم در این شب عزیز میلاد امام رضا (ع) تولدتون رو تبریک میگم و ایشا ا... تو همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشین دکتر جون ... |
تولد دکتر تنهایی - m450ud - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ ق.ظ
آقای دکتر بمارکو ![]() امیدوارم به خاطر خدمتی که به جوانهای مملکت کردید خداوند عمر با عزت بهتون بده |
RE: تولد دکتر تنهایی - eris229 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ق.ظ
من دوست دارم روز تولد آقای دکتر رو بهانه ای قرار بدم برای تشکر ویژه از ایشون. بابت تاسیس این انجمن، کمک های بی دریغ به اعضا و تمام زحمات خالصانه شما از شما سپاسگزارم. آقای دکتر تولدتون مبارک |
تولد دکتر تنهایی - azad_ahmadi - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ
دکتر جان تولدت مبارک. شاد و سرحال باشی همیشه. ![]() ![]() |
تولد دکتر تنهایی - The BesT - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ
سلام اقای دکتر
تولدتون مبارک ایشالله صدساله نه دویست ساله بشید...هرچندسال که عمر دارید؛ عمری باعزت باشه.... ![]() این هم از طرف من ، کادوی تولدتون......باز شود دیده شود بلکه پسندیده شود.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: تولد دکتر تنهایی - hp1361 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ
باسلام تقدیم به جناب آقای دکتر تنهایی "قله یِ مانشتُ باید با تو من فتح اش کنم****هر قدم، یا هر نفس، حتی اگر هم قش کنم در میانِ جمعِ ما تنهایی و تنها نه ای********در عجب بس مانده ام این را چگونه هش کنم؟! آرزو دارم که در آن محفلِ شادی و شور*******شمعِ کیکِ جشن را، شاید که من آتش کنم" تولدتان مبارک |
تولد دکتر تنهایی - javadjj - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ب.ظ
اقای دکتر تولدتون مبارک و جالب تر اینه که تولدتون با تولد آقا علی ابن موسی الرضا (ع) تویک روز هست انشالله شفاعت و کرامت ایشون نصیبتون بشه |
تولد دکتر تنهایی - aryaeei - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ
من هم به نوبه خودم تولد شما بنیانگذار مانشت رو تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشید . |