|
|
موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - نسخهی قابل چاپ |
RE: موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - mohammadj22 - 27 اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ب.ظ)reza.kh نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: یکی از دوستان گفتن کتاب رو تغییر بدین. به هیچ وجه الان کتابی رو به لیست کتاب هاتون اضافه نکنین.همه کتابا یه چیزن. واسه درسنامه زیاد وقتت رو نذار برو سراغ ۶۰۰ مسئله ، اولش واست سخته بعدش کم کم راه میفتی ، خیلی تاثیر داره تو یادگیری ! |
|
موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - davood_2016 - 01 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۳۹ ق.ظ
من به خاطر جعبه لایتنر از همون دی هم درس هم مرور با هم انجام می شد! ولی خب هنوز یه مقداری کار دارم. ولی کلا فکر می کنم باید برای جمع بندی برای کسای دیگه که لایتنر استفاده نمی کنن دقیق انجام بشه. مهندسی و آیتی فکر کنم حدود ۱۴ درس دارن که باید به صورت خوب مرور بشن. ولی برای ما یه مقدار کمتره و شاید جای مانور بیشتری داشته باشیم. |
|
موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - tondar.sal - 02 فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ب.ظ
اصلا با یه جمع بندی خوب میتونیم برسیم به میانگین درصد ۳۰یا ۴۰ برسیم چون چنتا از درس هارو مجبور شدم حذف کنم و به چن فصل از بعضی از کتاب ها هم نرسیدم یا نمیدونم دارم کم میارم این ماه آخری |
RE: موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - davood_2016 - 03 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۰۲ فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ب.ظ)tondar.sal نوشته شده توسط: اصلا با یه جمع بندی خوب میتونیم برسیم به میانگین درصد ۳۰یا ۴۰ برسیم چون چنتا از درس هارو مجبور شدم حذف کنم و به چن فصل از بعضی از کتاب ها هم نرسیدم یا نمیدونم دارم کم میارم این ماه آخری اصلا ناامید نشین. برای رفع استرس به نظرم الویت دار کار کنید و حداکثر ممکن مطالعه رو روزانه داشته باشید. تقویت نقاط قوت بهترین کاره به نظرم. خیالتون راحت میشه بعدش برای بقیه برنامه ریزی می کنید. |
|
موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - mmm1374 - 03 فروردین ۱۳۹۵ ۰۳:۳۸ ق.ظ
سلام رفقا من دروس تخصصی و مشترک رو خوندم ولی لنگ کارم تو درس مدار منطقی هس به نظرتون چکارش کنم؟؟ کدوم فصلش مهمه برم از روی پوران یوسفی بخونم؟؟؟ کسی فیلم آموزشی بجز دکتر تابنده نداره لینک بزاره واسمون؟؟ |
RE: موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - tondar.sal - 03 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۱۱ دى ۱۳۴۸ ۰۴:۳۰ ق.ظ)mmm137 |
RE: موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - davood_2016 - 05 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۰۳ فروردین ۱۳۹۵ ۰۳:۳۸ ق.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط: سلام رفقا به نظر من که از دستش ندید این درس رو. برای رشته مهندسی، جزو درس های خوب و نمره بیار هست. اگر نمی رسید همشو تموم کنید اون بخشهای پر سوال رو کامل یاد بگیرید. |
|
RE: موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - Tehran_95 - 06 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ
برای این ۴ هفته باقیمانده برای مرور آیا باید برنامه دقیقی داشته باشیم مثل قبل که کدوم مباحث رو قراره بخونیم.آیا باید خلاصه هامون رو بخونیم به همراه تست های علامت دار یا همه تست ها رو بزنیم اگه مثلادر مبحثی تست نزده داریم؟ ایا باید تست های رشته های دیگه رو حتما بزنیم؟ یا به روش دیگر یک روز در میان آزمون جامع بگیریم و رفع اشکال کنیم ؟
|
RE: موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - davood_2016 - 06 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ)Tehran_95 نوشته شده توسط: برای این ۴ هفته باقیمانده برای مرور آیا باید برنامه دقیقی داشته باشیم مثل قبل که کدوم مباحث رو قراره بخونیم.آیا باید خلاصه هامون رو بخونیم به همراه تست های علامت دار یا همه تست ها رو بزنیم اگه مثلادر مبحثی تست نزده داریم؟ فکر می کنم در دوره جمع بندی تست زدن مبحثی جالب نیست. مطالعه جامع (دیدن همه تست ها با هم) موثره که به کمک آزمون های آزمایشی و مخصوصا کنکورهای سالای قبل فراهم میشه. من البته برای هر درس تست هایی که اشکال داشتم و اگه وقت اضافه اومد چند تا تست بی اشکال رو دوباره بررسی می کنم + خلاصه ها تموم که شد می رم سراغ درس بعدی. ولی تست های سخت رو دیگه احتمالا بی خیال می شم! ![]() من فکر کنم هفته ای یه آزمون جامع بدم بیشترش شاید جالب نباشه. البته بستگی داره زمان مرور رو چقدر فرض کنیم، برای دروس رشته ما فکر کنم هنوز یه مقدار جای مطالعه مباحث جدید باشه. |
|
موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - mehRUN - 06 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۵۹ ب.ظ
چهارشنبه و جمعه ها ساعت ۱۹:۳۰ برنامه صعود شبکه آموزش در مورد برنامه ریزی فرصت باقی مانده و نحوه مطالعه ایده های جالبی میده فرصت داشتید حتما نگاه کنید شاید ایده هاشون مناسب باشه |
|
موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - karosaha - 06 فروردین ۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ ب.ظ
دوستان تست برا منطق از کجا گیر بیارم؟ یه سوال دیگه من ریاضی ۲ام مونده میرسم بخونمش تا یه ماه دیگه؟ این یه ماه رو درسایی که ضعیفم وقت بزارم یا درسایی که قویمو تثبیت کنم؟ |
|
RE: موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - Tehran_95 - 06 فروردین ۱۳۹۵ ۰۵:۵۸ ب.ظ
برنامه هفتگی دوستانی که قراره آیتی بدن چه طوریه؟مثلا برای هر درس چند ساعت وقت اختصاص میدید؟بعد از دادن آزمون جامع چه جوری مرور کنیم!؟فقط فصل هایی که اشکال داشتیم تو آزمون که از خودمون میگیریم یا کل فصل هایی که خوندیم رو ؟ |
RE: موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - davood_2016 - 06 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ ب.ظ)karosaha نوشته شده توسط: دوستان تست برا منطق از کجا گیر بیارم؟ برای منطق چون خیلی وقتی نیست که درسش به کنکور علوم اضافه شده خیلی تستی هم نیست (یا من ندیدم). تست های منطق گسسته خوبه. هوش مصنوعی هم از منطق مرتبه اول سوال می دن. |
|
موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - mostafaheydar1370 - 07 فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۳۱ ق.ظ
ما می خوایم تازه از اول شروع کنیم !!!خخخخخخخخخخخخخ |
|
موبایلت را زمین بگذار!!! جمع بندی کنیم! - tondar.sal - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۰۲:۱۹ ب.ظ
دوستان اصلا نگران نباشید هم زمان به اندازه قبولی روزانه داریم هم انرژی مثبت و هم تلاش*۲فقط همت بیشتر از بیشتر روش وقت بزارید و از همه مهم تر امید داشته باشد به خدایی که از دل کوه هایی بلند آب زلال و گوار به جریان در میاره... |