۱۰ شبکه ، شریف - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۱۰ شبکه ، شریف - Densike - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: سلام تبریک میگمسلام مرسی خیلی خیلی ممنون اگر منظورتون اون مشکله که یادم رفته بود برم سر جلسه یکی از امتحانام بله ، تابستون به صورت معرفی به استاد برداشتمش |
۱۰ شبکه ، شریف - amink - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ
سلام همکلاسی تبریک بهت میگم. |
۱۰ شبکه ، شریف - سارا رجب زاده - ۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۹ ب.ظ
تبریک میگم بهتون |
RE: 10 شبکه ، شریف - eyelash 95 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: خب اینم شد سرنوشت من سلا م تبریک میگم به شما من تازه مانشتی شدم میخوام ارشد بخونم میشه مشاوره بدید از بسته مدرسان استفاده کنم یا پارسه ؟شما چه کتابایی خوندید برای هر درس آزمون؟؟؟ |
RE: 10 شبکه ، شریف - Densike - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰ ب.ظ
ممنون از همتون (۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۸ ب.ظ)eyelash 95 نوشته شده توسط:سلام(11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: خب اینم شد سرنوشت من ایشالله موفق باشین برین توی بخش مصاحبه های مانشت اونجا مصاحبه من هست فکر کنم عنوانش اینه : رشته کارشناسی شیمی رابه ۱۰ شبکه باز اگر سوالی بود پیغام بدین حتما جواب میدم |
۱۰ شبکه ، شریف - khordad.girl - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ)amink نوشته شده توسط: سلام همکلاسی تبریک بهت میگم.سلام تبریک امکانش هست کارنامه رو آپلود کنین ممنون |
۱۰ شبکه ، شریف - baharkhanoom - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۲۲ ب.ظ
عضو جدید مانشت هستم تبریک میگم بهتون |
۱۰ شبکه ، شریف - R4MT1N - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ
تبریک همکلاسی |
۱۰ شبکه ، شریف - afrooz-OMD - 15 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ب.ظ
تبریک خدمت اسطوره امسال اگه بهتر از شریف بود صددرصد میگفتم جای شما اونجاست ولی نیست و شما مجبورین برین شریف موفق تر باشین خوشحالم که بهترین نتیجه رو گرفتین |
RE: 10 شبکه ، شریف - Innocence - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۹ ب.ظ
تبریک میگم موفق باشید Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
۱۰ شبکه ، شریف - sh.n - 19 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ق.ظ
تبریک میگم |
تبریک - smasoud62 - 19 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۰۵ ب.ظ
سلام دوست عزیز تبریک میگم خیلی عاااااالیه موفق باشید من ی پیام خصوصی براتون فرستادم لطفا جوابشو بدید ممنونم |