تالار گفتمان مانشت
افتتاح انجمن دانشجویان ارشد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
افتتاح انجمن دانشجویان ارشد - Morteza_s - 28 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ق.ظ

خوب حالا کی میخواد این انجمن افتتاح بشه؟
اگر امکان انجام این کار هستش
شروع کنید ماهم درحد امکان سعی میکنیم کمک کنیم !

افتتاح انجمن دانشجویان ارشد - bahareh - 28 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ب.ظ

نقل قول: خوب حالا کی میخواد این انجمن افتتاح بشه؟
اگر امکان انجام این کار هستش
شروع کنید ماهم درحد امکان سعی میکنیم کمک کنیم‌!
تصمیم گیری با مدیران محترم هست آقای فرداد و ادمین محترم لطفا فکری به حال ما کنید
می دونم مشکله و همینجوری اداره یه انجمن هم سخته در ضمن کار برنامه نویسی هم داره اگه تو یکی دو ماه آینده هم بشه خوبه

افتتاح انجمن دانشجویان ارشد - ali9126 - 29 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ

ممنون از همه دوستان
یه سوال دیگه اینکه دوستانی که توی دانشگاه های دولتی هستن یک سرری اطلاعات در مورد گرایش هوش در دانشگاهی که هستن بزارن تا ببینیم از نظر سطح هوش مصنوعی در چه سطحی هستن (دانشگاهشون)

افتتاح انجمن دانشجویان ارشد - Fardad-A - 30 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ

چون خانم bahareh از من خواسته اند که نظر بدم باید عرض کنم این پیشنهاد مدتی قبل در جمع مدیران مانشت مطرح شد و در حال بررسی است. البته نظر این بود که بجای دو قسمت به سه قسمت کارشناسی،ارشد و دکترا تقسیم بشه و بین کارشناسی و ارشد و نیز ارشد و دکترا کنکور مربوطه قرار بگیره.
دوستان نظرشون را در بخش پیشنهادات---->مهندسی مجدد تالارها مطرح کنند.چون این پیشنهادات قرار هست بررسی بشه و ظرف روزهای اینده تالارها عوض بشوند.
در اینمورد من هم نظرم را مثل بقیه اعضاء خواهم گفت و بهترین نظر اجرا میشه.

افتتاح انجمن دانشجویان ارشد - saba59 - 13 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ق.ظ

من موافقم چون ما که تازه ارشد قبول شدیم واقعا نیاز به تبادل اطلاعات در زمینه درسها و پایان نامه داریم..بچه های مقاطع دیگه هم به همین ترتیب...و این به قویتر شدن مانشت کمک می کنه .

افتتاح انجمن دانشجویان ارشد - bahareh - 13 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ ق.ظ

با سلام و خسته نباشد
وبلاگ daneshjooarshad.blogfa.com
پذیرای دانشجویان ارشد کامپیوتر در کلیه گرایشها

RE: افتتاح انجمن دانشجویان ارشد - bahareh - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۵ ب.ظ

بالاخره انجمن افتتاح شد:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

تالار گفتمان کارشناسی ارشد کامپیوتر