|
|
آزمون های آزمایشی سنجش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
آزمون های آزمایشی سنجش - zorro - 19 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ
من خودم پارسال مدرسان بودم و دوستم پارسه.همه آزمونای آزمایشی نقص دارن و بدون عیب نیستن متاسفانه.سوالای هیچکدومم استاندارد نیستن یه بارم که سوالا درستن پاسخنامه ها نادرست.به نظر من فقط اگه واسه زمانبندی و شبیه سازی جلسه کنکور دغدغه دارین باید اینجاها ثبت نام کنین وگرنه هیچ جا استاندارد نیست که واسه تست اینکه رتبتون توی کنکور چطور میشه بخواین برین.خیلی ها با رتبه تک رقمی آزمون های آزمایشی (نه همه) بودن که توی کنکور دو رقمی هم نشدن اما خیلی ها از جمله دوست خودم رتبش توی آزمونای آزمایشی زیر صد نمیشد اما کنکور ۲۵شد. بچه ها همه چی به تلاش خودتونه.از رتبه های خوب و بد آزمونای آزمایشیتونم هرگز ناامید یا امیدوار نشین.به امید موفقیت هممون
|
RE: آزمون های آزمایشی سنجش - d_felfelak - 19 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ)kader نوشته شده توسط:(19 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: چرا تصمیم به شرکت در ازمون ها سنجش گرفتین؟ در مقایشه با مدرسان و پارسه چه دلیلی جهت این انتخاب دارین؟ میشه مزایا و معایبش رو توضیح بدیندلیل اصلی من هزینه کمش بود نسبت به پارسه ومدرسان و اینکه یکی از دوستام پارسه ثبت نام کرده ، قرار گذاشتیم بعد هرآزمون سوال هارو با هم تعویض کنیم تا مال هردو موسسه رو داشته باشیم (۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ)zorro نوشته شده توسط: من خودم پارسال مدرسان بودم و دوستم پارسه.همه آزمونای آزمایشی نقص دارن و بدون عیب نیستن متاسفانه.سوالای هیچکدومم استاندارد نیستن یه بارم که سوالا درستن پاسخنامه ها نادرست.به نظر من فقط اگه واسه زمانبندی و شبیه سازی جلسه کنکور دغدغه دارین باید اینجاها ثبت نام کنین وگرنه هیچ جا استاندارد نیست که واسه تست اینکه رتبتون توی کنکور چطور میشه بخواین برین.خیلی ها با رتبه تک رقمی آزمون های آزمایشی (نه همه) بودن که توی کنکور دو رقمی هم نشدن اما خیلی ها از جمله دوست خودم رتبش توی آزمونای آزمایشی زیر صد نمیشد اما کنکور ۲۵شد. این نظر رو اکثرا دارند و بنظرم درست هم میاد ولی ایا هشت یا ده ازمون برای این امر زیاد نیست؟! یا لازم هست که برای آمادگی برای کنکور و بررسی و مقید بودن سخت به برنامه ی ازمونها هشت یا ده تا ازمون شرکت کنیم؟ برنامه و زمان و تعداد ازمونها بنظرم از مدرسان بهتر هست پارسه هم که هنوز اعلام نکرده |
RE: آزمون های آزمایشی سنجش - zahrabvf - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ق.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ)zorro نوشته شده توسط: من خودم پارسال مدرسان بودم و دوستم پارسه.همه آزمونای آزمایشی نقص دارن و بدون عیب نیستن متاسفانه.سوالای هیچکدومم استاندارد نیستن یه بارم که سوالا درستن پاسخنامه ها نادرست.به نظر من فقط اگه واسه زمانبندی و شبیه سازی جلسه کنکور دغدغه دارین باید اینجاها ثبت نام کنین وگرنه هیچ جا استاندارد نیست که واسه تست اینکه رتبتون توی کنکور چطور میشه بخواین برین.خیلی ها با رتبه تک رقمی آزمون های آزمایشی (نه همه) بودن که توی کنکور دو رقمی هم نشدن اما خیلی ها از جمله دوست خودم رتبش توی آزمونای آزمایشی زیر صد نمیشد اما کنکور ۲۵شد. ببخشید می دونم سوالم ارتباط کمی با موضوع داره. بنظر شما برای برنامه ریزی بهتره با سرفصلای یکی از این آزمون ها (حتی در صورت عدم شرکت در اونها) پیش رفت یا بدون توجه به اونها برنامه ریزی کرد و مثلا یه تعداد درس رو(پیشنیازها) اول خوند و بعد بقیه و فقط در آزمون های جامع شرکت کرد؟؟
|
RE: آزمون های آزمایشی سنجش - zorro - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ق.ظ)zahrabvf نوشته شده توسط:(19 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ)zorro نوشته شده توسط: من خودم پارسال مدرسان بودم و دوستم پارسه.همه آزمونای آزمایشی نقص دارن و بدون عیب نیستن متاسفانه.سوالای هیچکدومم استاندارد نیستن یه بارم که سوالا درستن پاسخنامه ها نادرست.به نظر من فقط اگه واسه زمانبندی و شبیه سازی جلسه کنکور دغدغه دارین باید اینجاها ثبت نام کنین وگرنه هیچ جا استاندارد نیست که واسه تست اینکه رتبتون توی کنکور چطور میشه بخواین برین.خیلی ها با رتبه تک رقمی آزمون های آزمایشی (نه همه) بودن که توی کنکور دو رقمی هم نشدن اما خیلی ها از جمله دوست خودم رتبش توی آزمونای آزمایشی زیر صد نمیشد اما کنکور ۲۵شد. ببین توی آزمونا خیلی از برنامه هاشون الکیه اما چون رواله میذارن.مثلا فصل اول شبکه که لایه فیزیکی بود یا بعضی از فصلای ساختمان و طراحی یا هر درسی که دیگه منسوخ شدن توی بودجه بندیشون هست که واقعا وقت تلف کردنه.البته که برای رتبه خوب باید همه چیزو خوند اما طبق برنامه موسسات باید چیزایی که احتمالش صد درصده رو هم با چیزایی که امکانش یه درصده یه اندازه بخونی من نظر شخصیم (نه کارشناسیم )اینه که خودت بخونی و فقط واسه شبیه سازی جلسه کنکور و دیدن نمونه سوال و.. بری جامعا رو.البته اگه توی برنامه ریزی یا اراده یا مدیریت زمان مشکل داری از اول برو.منکه فقط وقتمو گرفت
|
|
آزمون های آزمایشی سنجش - alimorady - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ق.ظ
من تصمیم گرفتم آزمونهای پارسه یا تسلط سنجش رو ثبت نام کنم. کاش میشد مثل آزمونهای مدرسان یا پارسه تخفیف بگیریم. من خودم امروز زنگ زدم تسلط سنجش یه خانمه گوشی رو برداشت و گفت ما هیچ تخفیفی نمیدیم! البته تو گوگل هم سرچ کردم یکی دو تا سایت دارن با تخفیف ثبت نام میکنن. من این سایت رو دیدم با ۱۷% تخفیف ۸ مرحله رو ثبت نام میکنه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ولی من احتمالا پارسه رو ثبت نام کنم و فقط جامع ها رو تسلط سنجش بدم. چقدر خوب میشد اگه میتونستیم حداقل ۳۰% تخفیف بگیریم )
|
|
آزمون های آزمایشی سنجش - alimorady - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۳ ب.ظ
با سلام به همه دوستای خوبم. این سایت هم آزمونهای تسلط رو داره با ۲۲% تخفیف ثبت نام میکنه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هر روز داره تخفیف ها بیشتر میشه! من همون ۱۷% تخفیف رو ثبت نام کردم (
|
آزمون های آزمایشی سنجش - alimorady - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۹ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط:۲۲ درصده که!(29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۳ ب.ظ)alimorady نوشته شده توسط: با سلام به همه دوستای خوبم.اینکه نوشته ۸مرحله ۱۷% تخفیف، ۳مرحله ۱۲% |