پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - محمد۷۱ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۱۸ ب.ظ
سلام دوستان من معدلم کمتر از ۱۴ هست ولی خیلی ب این دانشگاه امید دارم ب نظرتون اگه مصاحبه رو خوب بگذرونم شانس قبولی هست؟ |
RE: پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - majidpanjali - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۱۸ ب.ظ)محمد۷۱ نوشته شده توسط: سلام دوستانمصاحبه نقش زیادی در قبولی فرد داره یعنی امکان داره رتبه تک رقمی هم داشته باشی ولی بعد از مصاحبه توی این دانشگاه پذیرفته نشی و از اون طرف هم ممکنه مثلا رتبه ۵۰۰ باشی ولی مصاحبه رو خوب رد کنی و شرایط اونارو داشته باشی و بتونی پذیرش این دانشگاه رو بگیری. |
پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - محمد۷۱ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ
ترسم از معدله آخه چند سالیه تو بسیج و اینا فعالیت دارم از دانشگاشم خوشم میاد و همینطور از کارش. از پس گزینشش هم خوب بر میام چون فعالیت مذهبیم زیاده فقط اگه ب معدل گیر ندن........ |
RE: پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - majidpanjali - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ)محمد۷۱ نوشته شده توسط: ترسم از معدله آخه چند سالیه تو بسیج و اینا فعالیت دارم من خودم دوشنبه صبح ساعت ۷:۳۰ مصاحبه دارم(شبکه) امید به خدا میریم هر چی خیر باشه پیش میاد. |
RE: پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - Morza - 02 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۱۸ ب.ظ)محمد۷۱ نوشته شده توسط: سلام دوستانبرات پیامک دعوت به مصاحبه اومده؟ |
پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - M.D.B - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ
سلام. کسی نمیخواد درمورد مصاحبه دانشگاه امام حسین /مدرک فارغ التحصیلی/شرایطشون و همچنین معدل حرفی بزنه؟؟ l: |
RE: پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - yazdanpanah20 - 16 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ)M.D.B نوشته شده توسط: سلام. کسی نمیخواد درمورد مصاحبه دانشگاه امام حسین /مدرک فارغ التحصیلی/شرایطشون و همچنین معدل حرفی بزنه؟؟ l:منو امسال برا مصاحبه دعوت کردن. اینطور که دیدم و شنیدم رقابتیه و به ایتم هایی مثل رتبه،معدل،دانشگاه کارشناسی،مصاحبه(چه علمی و چه اعتقادی و سیاسی) بستگی داره. یسری چیزا مثل بسیجی فعال امتیاز محسوب میشه ولی اجباری نبود بر خلاف گفته های سنجش. |
پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - sir_muhamad - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ب.ظ
سلام دوستان کسایی که امسال پذیرش شدن همه بسیجی فعال دانشجویی بودن یا با فعالی بسیج محلات هم میشه ثبت نام کرد؟؟ |
RE: پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - codin - 18 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ)محمد۷۱ نوشته شده توسط: ترسم از معدله آخه چند سالیه تو بسیج و اینا فعالیت دارمچی باید گفت واقعا... همون بهتر آدم چیزی نگه چون هیچ نوشته ای نمیتونه حس واقعیمو بعد خوندن این پست توصیف کنه |
پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - mmm1374 - 07 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۶ ب.ظ
سلام دوستان کسی خبر نداره امسال بورسیه میکنه یا نه ؟؟؟ |