تالار گفتمان مانشت
پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - محمد۷۱ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۱۸ ب.ظ

سلام دوستان
من معدلم کمتر از ۱۴ هست
ولی خیلی ب این دانشگاه امید دارم ب نظرتون اگه مصاحبه رو خوب بگذرونم شانس قبولی هست؟ Sad

RE: پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - majidpanjali - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ق.ظ

(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۱۸ ب.ظ)محمد۷۱ نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من معدلم کمتر از ۱۴ هست
ولی خیلی ب این دانشگاه امید دارم ب نظرتون اگه مصاحبه رو خوب بگذرونم شانس قبولی هست؟ Sad
مصاحبه نقش زیادی در قبولی فرد داره یعنی امکان داره رتبه تک رقمی هم داشته باشی ولی بعد از مصاحبه توی این دانشگاه پذیرفته نشی و از اون طرف هم ممکنه مثلا رتبه ۵۰۰ باشی ولی مصاحبه رو خوب رد کنی و شرایط اونارو داشته باشی و بتونی پذیرش این دانشگاه رو بگیری.

پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - محمد۷۱ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ

ترسم از معدله آخه چند سالیه تو بسیج و اینا فعالیت دارم
از دانشگاشم خوشم میاد و همینطور از کارش. از پس گزینشش هم خوب بر میام چون فعالیت مذهبیم زیاده
فقط اگه ب معدل گیر ندن........ Smile

RE: پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - majidpanjali - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ)محمد۷۱ نوشته شده توسط:  ترسم از معدله آخه چند سالیه تو بسیج و اینا فعالیت دارم
از دانشگاشم خوشم میاد و همینطور از کارش. از پس گزینشش هم خوب بر میام چون فعالیت مذهبیم زیاده

من خودم دوشنبه صبح ساعت ۷:۳۰ مصاحبه دارم(شبکه) امید به خدا میریم هر چی خیر باشه پیش میاد.

RE: پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - Morza - 02 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۵ ب.ظ

(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۱۸ ب.ظ)محمد۷۱ نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من معدلم کمتر از ۱۴ هست
برات پیامک دعوت به مصاحبه اومده؟

پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - M.D.B - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ

سلام. کسی نمیخواد درمورد مصاحبه دانشگاه امام حسین /مدرک فارغ التحصیلی/شرایطشون و همچنین معدل حرفی بزنه؟؟ l:

RE: پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - yazdanpanah20 - 16 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ

(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ)M.D.B نوشته شده توسط:  سلام. کسی نمیخواد درمورد مصاحبه دانشگاه امام حسین /مدرک فارغ التحصیلی/شرایطشون و همچنین معدل حرفی بزنه؟؟ l:
منو امسال برا مصاحبه دعوت کردن. اینطور که دیدم و شنیدم رقابتیه و به ایتم هایی مثل رتبه،معدل،دانشگاه کارشناسی،مصاحبه(چه علمی و چه اعتقادی و سیاسی) بستگی داره. یسری چیزا مثل بسیجی فعال امتیاز محسوب میشه ولی اجباری نبود بر خلاف گفته های سنجش.

پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - sir_muhamad - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ب.ظ

سلام دوستان
کسایی که امسال پذیرش شدن همه بسیجی فعال دانشجویی بودن یا با فعالی بسیج محلات هم میشه ثبت نام کرد؟؟

RE: پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - codin - 18 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ب.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ)محمد۷۱ نوشته شده توسط:  ترسم از معدله آخه چند سالیه تو بسیج و اینا فعالیت دارم
چی باید گفت واقعا... همون بهتر آدم چیزی نگه چون هیچ نوشته ای نمیتونه حس واقعیمو بعد خوندن این پست توصیف کنه

پذیرش دانشجوی بورسیه سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه امام حسین ع - mmm1374 - 07 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۶ ب.ظ

سلام دوستان
کسی خبر نداره امسال بورسیه میکنه یا نه ؟؟؟