نیازمند به یک همگروهی برای یادگیری کامل php,mysql,jquery,java,boostrap,... - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نیازمند به یک همگروهی برای یادگیری کامل php,mysql,jquery,java,boostrap,... - ×Bug× - ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۶ ب.ظ
سلام من هم پایه ام همین تصمیم رو داشتم. |
RE: نیازمند به یک همگروهی برای یادگیری کامل php,mysql,jquery,java,boostrap,... - golsa20 - 20 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ
سلام دوست عزیز منم می خوام باهاتون همراه شم ،میشه لطفا منم بیام تو گروهتون.؟راهنمایی ام کنید. |
RE: نیازمند به یک همگروهی برای یادگیری کامل php,mysql,jquery,java,boostrap,... - takboy - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ب.ظ
من نیستم چون خودم شروع کردم چن وقت یه ماه جاوا دست بردم تو فریم ورک ها ی جاوا به نظر من خودک بشین حرفه ای بخون نیاز به پکیج مکیج هم نیست تو نت سایت های خارجی هر چی بگی هست مطلب |
RE: نیازمند به یک همگروهی برای یادگیری کامل php,mysql,jquery,java,boostrap,... - rasoul1990 - 28 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۵۴ ب.ظ)neda.e نوشته شده توسط: من مدرک ciw دارم و php mvc هم مسلط هستم و برای خودم فریم ورک طراحی کردم ، میخوام یادگیری یکی از فریم ورک های php مثل لاراول رو شروع کنم چون mvc رو خوب میدونم واسم کار سختی نخواهد بود ولی میخوام امسال برای کنکور ارشد بخونم دنبال منبع خوب و جمع و جور میگردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فیلمهای آموزشی لاراول |