|
|
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - نسخهی قابل چاپ |
|
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - arshad91 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۱۰ ب.ظ
خبر از خود دانشگاه:هیچی در مورد ثبت نام نگفتند |
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - yas67 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ)Cyrus نوشته شده توسط: بچهها، پلی تکنیک با سازمان سنجش کل انداختهمن با امورخوابگاهها تماس گرفتم گفتند احتمالا خوابگاه میدند. |
|
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - peniya - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ب.ظ
برای سنجش زدم این چه وضعیه ،شما زدید قبولیم، اونا ثبت نام نمی کنن میگن زیادیم! سنجش زده با دانشگاه در تماس باشید تا لیست قبول شدهها برای دانشگاه ارسال شود !!!!! عجب! !! هنوز ارسال نشده! !!
|
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - sal_dovomi - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ ب.ظ
من میدونم، منو قبول نمیکنن من میدونم
|
|
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - peniya - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۲۰ ب.ظ
مطمئن باشید نمی تونن حذفمون کنن. چون در این صورت سنجش باید یکبار دیگه برای همه تعیین رشته کنه. از سنجش به دانشگاه امیرکبیر: آش کشک خالته! بخوری پاته، نخوری پاته !!!
|
|
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - saturn90 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ ب.ظ
وقتی که سنجش اعلام کرده مجبورند قبول کنند. |
|
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - peniya - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ
طبق اطلاعیه ما ۱۵ شهریور نباید بریم، ۱۶ شهریور چی ؟ فردا بریم دانشگاه یا نه ؟ |
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - saturn90 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ)peniya نوشته شده توسط: طبق اطلاعیه ما ۱۵ شهریور نباید بریم، ۱۶ شهریور چی ؟ فردا بریم دانشگاه یا نه ؟ منم این برام سوال بوده... ولی حتی عدد ۱۶ شهریور هم برداشتند. فقط نوشتند متعاقباً اعلام می شه ...![]() اون موقع که تازه زده بودن ۱۵ شهریور ثبت نام نیست فکر می کردم برا این هنوز ۱۶ شهریور رو نگفتند هست یا نه که مطمئن نیستند می تونند سایت رو برای ۱۶ شهریور آماده کنند یا نه. ولی الان دیگه امید ندارم ۱۶ام ثبت نام باشه. بله ۱۶ شهریور هم احتمالش کمه که باشه: برای ثبت نام شبانهها و آموزش محورها ۱۵ام قرار بود ثبت نام حروف خانوادگی "الف تا ش" و ۱۶ام ثبت نام حروف خانوادگی "ص تا ی" باشد. ولی الان رفتم دیدم ۱۶ امیها رو هم کردند متعاقباً اعلام خواهد شد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - sani - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۰۳ ب.ظ
می گم عجب شانسی داریم ما!!!! حالا معلوم نیست تا کی باید صبر کنیم...من شهریه ثابتم رو هم پرداخت کردم
|
|
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - arshad91 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۱۴ ب.ظ
یعنی تا حالا نمیدونستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مگه اضافه بر چیزی که در دفترچه بوده ظرفیت گرفتند بهتر کار اینه که خونسردی خودتون حفظ کنید...اینا امادگی برای زندگی...دارن اماده تون می کنند
|
|
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - sal_dovomi - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ ب.ظ
حکم اون بچه سر راهیه رو داریم که هیچکس حاظر نیست مسئولیتشو به گردن بگیره ![]() منم شهریمو دادم .خودم هیچی شهریمو چیکار کنم ![]() دوستان خوب اول باید برمی تو سایت شماره دانشجویی بگیریم.خوب هنوز باز نشده.فردا باز هم باید سر بزنیم.این دیگه نگرانی نداره |
|
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - sani - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ
به اطلاع می رساند ثبت نام این داوطلبان در روز چهارشنبه به تاریخ ۱۶ شهریورماه ۱۳۹۰( ۱۶/۶/۹۰) برگزار خواهد شد. بدیهی است با توجه به افزایش غیر مترقبه تعداد پذیرفته شدگان در حال حاضر امکان تأمین خوابگاه برای همه متقاضیان فراهم نیست. در صورت تأمین خوابگاه های مورد نیاز در اسرع وقت به دانشجویان اطلاع داده خواهد شد. دانشگاه صنعتی امیرکبیر
|
|
ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - parichehr65 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ
بچهها شماها می تونین الآن برین تو پرتال ؟؟؟؟؟
|
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - saturn90 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ)parichehr65 نوشته شده توسط: بچهها شماها می تونین الآن برین تو پرتال ؟؟؟؟؟ نه هنوز با شماره داوطلبی و کد ملیم وارد نمیشه. |
RE: ثبت نام امیر کبیر با تاخیر!!!! - parichehr65 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ب.ظ)saturn90 نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ)parichehr65 نوشته شده توسط: بچهها شماها می تونین الآن برین تو پرتال ؟؟؟؟؟ الآنم که الحمدلله سایتشون خوایبد
|