|
|
سازمان سنجش و معدل موثر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سازمان سنجش و معدل موثر - m.teymourpour - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ق.ظ)flower1 نوشته شده توسط: در مواقعی که معدل اعلام شده به سازمان سنجش با معدلی که موقع ثبت نام دانشگاه اختلاف زیاد داشته باشته از ثبت نام در دانشگاه جلوگیری به عمل میاد. میدونید چند نفر این اتفاق واسشون افتاده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خب من میخواستم بزنم ۱۰ زدم ۲۰ بعد شکل این دو تا عدد هم مثل همه منم که چشام ضعیف اون کلاه بالای ۲ رو ندیدمبعد گفتم ولش کنم موقع انتخب رشته که خودشون اعلام کردن ویرایش میکنم ![]() من که واسم فرقی نمیکنه تاثیرش الان باشه یا موقع انتخاب رشته ولی بر اساس شنیده ها و دیده ها فک میکنم تو نتیجه نهایی باشه |
RE: سازمان سنجش و معدل موثر - flower1 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط: من هم اون طور که از بچه هایی که سال قبل قبول شدن شنیدم تاثیر معدل توی قبولی دانشگاه وجود داره یعنی دیدم یکی با رتبه بالاتر نتونسته قبول بشه و رتبه بعدی به خاطر معدلش قبول شده. شما مطمئن هستید کسی با رتبه بالاتر بخاطر معدل موثر کمتر نسبت به شخصی با رتبه پایین تر اما با معدل موثر بالاتر قبول نشده؟ به هر حال من همچین چیزی ندیدم ولی شایدم من اشتباه میکنم. |
|
RE: سازمان سنجش و معدل موثر - arefeh.hp - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۴ ب.ظ
یه مسئله دیگه ای هم که هست اینه که فک کنم همین امکان تغییر معدل تو زمان انتخاب رشته برای اینه که قراره معدل توی قبولی تاثیر بذاره. ولی با این اوصاف تاثیر کم معدل تفاوت چندانی نمیتونه ایجاد کنه. |
|
RE: سازمان سنجش و معدل موثر - SepidehP - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(با سرافکندگی بسیار) معدل من ۱۲/۹۳ هست. لیسانسم ریاضی کاربردیه. دانشگاه شیراز. فقط مجموعه علوم کامپیوتر رو شرکت کردم. معدل موثر رو برا من همون معدل خودم زده! باتوجه به اینکه رشته کارشناسی من و رشته ای که امتحان دادم باهم فرق دارن، یعنی چون معدلم خیلی پایین بوده هیچی بهش اضافه نشده؟؟؟؟ رتبه م ۲۶ دانش. همین الانش لب مرزم برا قبول شدن. چون فقط ۲۱ نفر روزانه داره امسال. یعنی ممکنه قبول نشم (بخاطر اینکه معدل رو واسه نتایج نهایی تاثیر میدن و مطمئنم تقریبا هیچ کس معدلش پایین تر از من نیست)؟؟؟؟ ![]()
|
RE: سازمان سنجش و معدل موثر - pparadise - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۲ ب.ظ)flower1 نوشته شده توسط: سلام در هر صورت توی دانشگاه های دولتی معتبر مطمئن باشید در کل طول دوره بچه ها واقعا بیشتر از دانشگاه های دیگه زحمت میکشن و تلاش میکنن ! حالا اگه یکی از اساتید خوب نمره بده که من خعلی شاهد چنین چیزی نبودم توی معدل کل که تاثیر چندانی نمیذاره ! بالاخره باید یه فرقی بین دانشگاها باشه ! |
RE: سازمان سنجش و معدل موثر - flower1 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ق.ظ)pparadise نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۲ ب.ظ)flower1 نوشته شده توسط: سلام اصلا بحث من سر این موضوع بود که نمره دادن توسط استاد یه موضوع سلیقه ای هست. اصلا فرضو بر این میگیریم که در دانشگاه های دولتی استادا به درستی نمره میدن. ولی در دانشگاه آزاد و ... چی؟ چقدر استادای کم تجربه در دانشگاه آزاد(مخصوصا در دانشگاه های تازه تاسیس شده) وجود داره، خوب آیا اکثرا این استاد ها به درستی نمره میدن؟ بالاخره باید در سازمان سنجش بی عدالتی باشه ! |
|
RE: سازمان سنجش و معدل موثر - xathura - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۸ ب.ظ
احتمالا سازمان سنجش از فرمول های پیچیده آماری برای محاسبه ضریب معدل استفاده می کنه، به نظر من کاملا منطقی هستش، چرا که به شخصه دوستان هم رشته ایم در دانشگاهای آزاد تهران رو دیدم که با ۱/۱۰۰ کاری که ما تو دانشگاه انجام دادیم، پروژه ها و امتحانای بسیار ساده تر، آزمایشگاه های بسیار سطحی، معدل های خیلی بالاتری از من کسب کرده اند.معدل من به شخصه نزدیک به ۰/۹ بالارفته که من بازهم حس می کنم کافی نیست.البته تاثیر معدل فقط برای معدل های خیلی بالا یا خیلی پایین محسوسه چرا که بازه معدل بین ۱۲ تا ۲۰ هستش که اکثرا معدلی حدود ۱۵ دارند... |
|
سازمان سنجش و معدل موثر - media_68 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۱ ب.ظ
دوستان من کارشناسیم ناپیوسته بوده معدل کاردانیمو (دانشگاه روزانه بودم)الکی وارد کردم البته چند صدم ولی کارشناسیمو (آزاد بودم )درست وارد کردم سوال اینه معدل موثرم چطور حساب میشه یعنی با توجه به روزانه و آزاد بودن مقطع ها !!!!!!!!!یه نکته هم به دوستایی بگم که میگن دانشگاه آزاد الکی نمره میدن من هر دوتا دانشگاه درس خوندم بعضی از استادای آزادمون هم با سواد تر بودن هم تو نمره دادن سخت گیر تر بودن فقط به نظرم دانشگاه روزانه الکی سخت میگیرن واسه کلاس کاری ،من تو هر دو تا دانشگاه جز نفرات اول بودم ،فقط نمیدونم چرا معدل موثر من یه نمره کم شده !!!!!فک کنم دانشگاه آزاد ضریب منفی داره هر چی معدل بالاتر باشه تاثیر منفیش بیشتره
|
|
سازمان سنجش و معدل موثر - alim93 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۹ ب.ظ
اینجوری هم که بعضی بچه ها میگن"دانشگاه پیام نور نمره اضافه میده"نیست بخدا.... اتفاقا تو پیام نور درس خوندن خیلی سخته....به خاطر اینکه هیچ کس امید نداره(لااقل دانشگاه ما اینجوریه)،همه دانشچوها واسه ۱۰ میخونن،استاد درس نمیده ولی درس ازت میخواد،کتابای حجیم باید بخونی که گاهی با دیدنشون اشک آدم در میاد و خیلی مسائل دیگه.... کلا محیط جالبی نداره بگذریم......... کسی از بچه ها از سهمیه شاگرد اولی مطلع هست؟؟؟ |
|
سازمان سنجش و معدل موثر - mk1992 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ق.ظ
دوستان گرامی، لطفاً در مورد معدل داستان های خیالی نسازین! تأثیر معدل تو رتبه مون لحاظ شده دیگه. دفترچه راهنمای انتخاب رشته رو بخونین. اون نمره کلی که تو کارنامه مون هست، بر اساس ۸۰ درصد نمره آزمون و ۲۰ درصد معدل موثر به دست اومده. |
|
RE: سازمان سنجش و معدل موثر - shayesteNEY - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۱ ب.ظ
من دو با رکنکور دادم طبعتا داشنگاهها و معدلاش فرقی میکرده یکسال معدل موثر بوده ۱۶/۹۰ حدودا و امسال شده ۱۷/۶۰
|
RE: سازمان سنجش و معدل موثر - arefeh.hp - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۱ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: من دو با رکنکور دادم خوش به حالت ![]() بچه ها چه قدر طول میکشه سنجش جواب درخواستی که دادیم رو بده؟
|
RE: سازمان سنجش و معدل موثر - rezakh89 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۲ ق.ظ)flower1 نوشته شده توسط:چه جالب اصلا به این موضوع فکر نکرده بودما که تراز همون نمره ی کل هستا، چقد بی حواسم من، خب آخی مشتی من که اینا را از خودم در نیاوردم که اصلا عکسی که پیوست شده را دیدید؟؟؟ این که اطلاعیه سنجش هست من که الکی نذاشتم، اگه به نظر شما توی این تراز کل توی کارنامه معدل حساب شده!!!!!!!! پس چرا میشه معدل تغییر داد هنگام انتخاب رشته؟؟؟ شک نکنید معدل خیلی اثر داره، هر چی معدلت بهتر باشه خیلی از کسایی که رتبه ی بهتری دارن ولی رتبشون بهتر از شما هست را پشت سر می گذاریدا(26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ق.ظ)rezakh89 نوشته شده توسط: ببینید دوست عزیز، معدل در نتیجه ی نهایی اثر داره نه الان، اگه به اطلاعیه ای که قبل اومدن دفترچه ی انتخاب رشته روی سایت نگاه کنید، گفته کسانی که معدلشون مغایرت داره می تواند فقط و فقط تنها یکبار معدلشون و نام دانشگاهشون ویرایش کنند، حالا شما چطور میگید که اثر داده شده خدا میدونه، نحوه ی کلی این است که الان شما توی کارنامه تون یه نمره ی کل دارید، معدل موثر هم دارید، حالا سازمان سنجش میاد با توجه به معدل موثر شما و معدل موثر کلیه ی دوستانی که در همون رشته و گرایش امتحان دادن یهتون یه تراز تخصصیص میده، بعد میاد ۸۰ درصد [/size] |
RE: سازمان سنجش و معدل موثر - Densike - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۵ ب.ظ)rezakh89 نوشته شده توسط:در فرمول محاسبه تراز معدل دخیل میشه ... به نظر من معدل تاثیر داده شده(26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۲ ق.ظ)flower1 نوشته شده توسط:چه جالب اصلا به این موضوع فکر نکرده بودما که تراز همون نمره ی کل هستا، چقد بی حواسم من، خب آخی مشتی من که اینا را از خودم در نیاوردم که اصلا عکسی که پیوست شده را دیدید؟؟؟ این که اطلاعیه سنجش هست من که الکی نذاشتم، اگه به نظر شما توی این تراز کل توی کارنامه معدل حساب شده!!!!!!!! پس چرا میشه معدل تغییر داد هنگام انتخاب رشته؟؟؟ شک نکنید معدل خیلی اثر داره، هر چی معدلت بهتر باشه خیلی از کسایی که رتبه ی بهتری دارن ولی رتبشون بهتر از شما هست را پشت سر می گذاریدا(26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ق.ظ)rezakh89 نوشته شده توسط: ببینید دوست عزیز، معدل در نتیجه ی نهایی اثر داره نه الان، اگه به اطلاعیه ای که قبل اومدن دفترچه ی انتخاب رشته روی سایت نگاه کنید، گفته کسانی که معدلشون مغایرت داره می تواند فقط و فقط تنها یکبار معدلشون و نام دانشگاهشون ویرایش کنند، حالا شما چطور میگید که اثر داده شده خدا میدونه، نحوه ی کلی این است که الان شما توی کارنامه تون یه نمره ی کل دارید، معدل موثر هم دارید، حالا سازمان سنجش میاد با توجه به معدل موثر شما و معدل موثر کلیه ی دوستانی که در همون رشته و گرایش امتحان دادن یهتون یه تراز تخصصیص میده، بعد میاد ۸۰ درصد [/size] به نظر من به همون دلیلی که میشه درخواست تصحیح دوباره داد میشه معدل رو تغییر داد ... یه بار دیگه میان رتبه بندی میکنن بر اساس تغییرات ... هیچ تفاوتی هم ایجاد نمیشا تقریبا ... |
|
RE: سازمان سنجش و معدل موثر - ti_yam - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ
سلام من هم دانشگاه دولتی بودم هم آزاد تو هر دو دانشگاه هم استاد بود که عشقی نمره میداد هم استاد داشتیم که نیم نمره هم اضافه نمیداد. |