![]() |
۵۷ نرم افزار ۶۷ الگوریتم - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۵۷ نرم افزار ۶۷ الگوریتم - m.teymourpour - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)march1905s نوشته شده توسط: راستش من حقم این رتبه نبود ، تو ازمونای جامع پارسه زیره ۱۰ بودم سه تاشو ولی اینجا یکم استرس گرفتم سره اون ده دقیقه ای ک کم شد و تخصصی رو خراب کردم ، بحرحال کاریش نمیشه کرد و اتفاقیه ک افتاده ولی کنکور خیلی مسخرس اگه فقط بر اساس آزمونای پارسه میگین این رتبه حقتون نبود که نمیشه ![]() من خودم نصفشون رو یک شدم و نصفشون رو هم ۳ جالب بود رتبم یا یک میشد یا سه. با این دو تا رتبه قرارداد بسته بودم ![]() بعد یه چیز دیگه، من اصلا با برنامه آزمونا پیش نمیرفتم، مثلا وقتی که ۲۵ درصد دوم بود، ممکن بود من یه جاهای دیگه رو داشتم میخوندم حالا به نظرتون رتبم تو کنکور چند شد؟ ![]() شدم ۷۹ یعنی ۷۹ برابر ![]() آخه خدا اینم ضریب بود گذاشتی تو رتبه من ![]() |
RE: 57 نرم افزار ۶۷ الگوریتم - march1905s - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)march1905s نوشته شده توسط: راستش من حقم این رتبه نبود ، تو ازمونای جامع پارسه زیره ۱۰ بودم سه تاشو ولی اینجا یکم استرس گرفتم سره اون ده دقیقه ای ک کم شد و تخصصی رو خراب کردم ، بحرحال کاریش نمیشه کرد و اتفاقیه ک افتاده ولی کنکور خیلی مسخرس ![]() راستش رتبه رو ک دیدم هم خوشحاا شدم هم ناراحت چون میتونست از این بدترم بشه ![]() |
۵۷ نرم افزار ۶۷ الگوریتم - m.teymourpour - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ق.ظ)march1905s نوشته شده توسط: راستش رتبه رو ک دیدم هم خوشحاا شدم هم ناراحت چون میتونست از این بدترم بشه آره واقعا. با این سوالات غیر استاندارد میشد بدتر هم بشه. طراح سوالات تخصصی امسال ما که معلوم بود چجور آدمیه حالا دیگه گذشته اگه خیلی گله کنی میگم بچه های بالا رتبه تو بدتر کنن ![]() رتبه ۵۷ نرم افزار رتبه خیلی خوبیه. جای تبریک داره |
۵۷ نرم افزار ۶۷ الگوریتم - flower1 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ق.ظ
۱۹۰۵ جان میشه این سوال رو جواب بدی ممنون. آدرس: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. حالا چرا مارس ۱۹۰۵ ؟؟؟؟؟ ![]() ممنون میشم این سوال رو پاسخ بدید: در طول مطالعه کنکور احساس نا امیدی یا احساس ترس از عدم نتیجه خوب داشتید؟ برای مقابله با این حس ها، چه راهکاری داشتید؟ |
RE: 57 نرم افزار ۶۷ الگوریتم - march1905s - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ق.ظ)flower1 نوشته شده توسط: ۱۹۰۵ جان میشه این سوال رو جواب بدی ممنون. آدرس: راستش احساس نتیجه ی بد نداشتم چون تو ازمونا خوب بودم و جالبیش این بود یه ازمون اینقدر اعتماد به نفسم کاذب شد ![]() ![]() کلا زیاد ب فکره اینکه نتیجه چی میشه نباشید خیلی بهتره ، تلاشتونو بکنید قطعا نتیجه میگیرید ![]() ![]() |
RE: 57 نرم افزار ۶۷ الگوریتم - Mahsash - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)march1905s نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)flower1 نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ب.ظ)march1905s نوشته شده توسط: [quote='mahnaz.p' pid='357378' dateline='1431590681'] الگوریتم تهران جزء دانشکدهی کامپیوتر نیست اصلا! مال علوم پایه ی مهندسیه و بینظم و ترتیبه اونجا. اصلا هم اعتبار دانشکده کامپیوترو نداره. هیچ استاد مشترکی هم با دانشکده کامپیوتر نداره. |