دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - pesare_sabz70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ
واقعا عجب بی ناموسین اینا.... |
دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - enosouhi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ب.ظ
اینقد ظرفیتا پایینه که روشون نمیشه دفترچه ها رو بزارن..روم به دیوارن فعلا! |
دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - sunsmile - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ب.ظ
اقاااا من مشاوره نیاز دارمممم یکی نمیتونه کمکم کنه؟؟؟ :-( |
دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - doost4 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: کسی از سیستم پاسخگویی نپرسیده؟ من زدم ولی بی پاسخ مونده ! ۱۱ هم گذشت! |
دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - m.teymourpour - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ
لینکی که دیشب همه منتظرش بودن امشب چقد آزار دهنده شده اینا به خبرگزاریا گفتن ساعت ۶ دفترچه رو میذارن تو سایت، تو سایت سنجش هم که گفتن امروز دفترچه از قبل اماده شده و قرار نبوده که امروز امادش کنن واقعا چرا این کارارو میکنن؟ شیطونه میگه انتخاب رشته نکنیم دانشگاه هاشون تعطیل بشه |
دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - Densike - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ق.ظ
اومد ..... شریف شبکه گرفت )) |
دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - skytower_19 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ق.ظ
کجا اومده؟ لینک؟ اگرم شوخیه که جالب نیست چون ۱۲ ساعت پیاپی نشستیم و واقعا الان وقت شوخی نیست. |
RE: دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - Densike - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ق.ظ)skytower_19 نوشته شده توسط: کجا اومده؟ لینک؟ اگرم شوخیه که جالب نیست چون ۱۲ ساعت پیاپی نشستیم و واقعا الان وقت شوخی نیست.توی بخش کارشناسی ارشد شوخی چیه بابا دارم میخونمش |
دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - skytower_19 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ
ممنون. دیدم. |
دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - doost4 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - niiiliii70 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ق.ظ
چقدر کم شده ظرفیتا |
دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - skytower_19 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ
در کد رشته ای که شرکت کردم (مهندسی نیست کلا) از ۵۲ نفر، ظرفیت شده ۴۷ نفر. من فکر میکردم بیشتر میشه. نامردا اون ۵ تا رو به پردیس اضافه کردن که بگن فرقی نکرده. آخه مثلا یعنی چی؟ |
RE: دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - t.mehr - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ق.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط: چقدر کم شده ظرفیتا روی کاغذ نسبت به سال قبل یه کوچولو ظرفیت ها افزایش پیدا کرده |
RE: دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - niiiliii70 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ)t.mehr نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ق.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط: چقدر کم شده ظرفیتا آیتی کم شده خیلی تهران ۸ تا می گرفت الان شده ۶ تا تربیت مدرس دیگه آیتی نمیگیره، پارسال ۵ تا می گرفت الان نمیدونم با رتبه ۱۶ کجا می شه قبول شد؟! |
دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ - maryam.raz - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ق.ظ
من گرایش نرم رو با پارسال مقایسه کردم افزایش ظرفیت داشتیم همه دانشگا ه ها به جز یکی دوتاش ، ظرفیت شون افزایش داشته البته در حد ۲ و۳ نفر فقط فردوسی مشهد کاهش ظرفیت داشته رتبه الگوریتم هم که فقط دکوره! |