معرفی منبع مناسب برای ارشد گسسته - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: معرفی منبع مناسب برای ارشد گسسته - saharitst - 20 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط: یکیش دست دوم بقیش نو...اون دست دومه جلد سوم بود ویرایش سوم چاپ سال ۸۳ قیمت امسال ۹۰۰۰ تومن قیمتی که به من فروختنش ۲۳۰۰ تومنممنون.انشالله موفق باشین. خواهش میکنم شما هم همینطور |
RE: معرفی منبع مناسب برای ارشد گسسته - دختر مهربان - ۰۷ بهمن ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط: یکیش دست دوم بقیش نو...اون دست دومه جلد سوم بود ویرایش سوم چاپ سال ۸۳ قیمت امسال ۹۰۰۰ تومن قیمتی که به من فروختنش ۲۳۰۰ تومن سلام موفق باشین هرچهار جلدش رو باید خوند؟ یا همش لازم نیس برای کنکور؟ اگه میشه شماره فصلهای این چهار جلد رو که برا ارشد ضروریه بگید با تشکر |
RE: معرفی منبع مناسب برای ارشد گسسته - Jooybari - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ)دختر مهربان نوشته شده توسط: سلام سلام. وقت بخیر. جلد ۴ نیاز نیست. |
RE: معرفی منبع مناسب برای ارشد گسسته - hope_ - 06 فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۴۹ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ب.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: کتاب گریمالدی کتاب کاملیه ولی شاید اصلا نرسید که اونو تمومش کنید. مگه این کتاب چند صفحه است؟ |
معرفی منبع مناسب برای ارشد گسسته - سیدرضا بازیار - ۱۸ تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۴۰ ق.ظ
لطفا یه عکس یا مشخصات از کتاب گسسته پوران بزارید میخوام کتاب رو بخرم اما توی اینترنت اینقدر زیاد هست که نمیدونم کدومش رو باید بخرم لطفا قیمت رو هم ذکر نمایید |
معرفی منبع مناسب برای ارشد گسسته - edward71 - 18 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۴۰ ق.ظ)سیدرضا بازیار نوشته شده توسط: لطفا یه عکس یا مشخصات از کتاب گسسته پوران بزاریددرود مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
معرفی منبع مناسب برای ارشد گسسته - YasiAli - 22 دى ۱۴۰۰ ۰۶:۱۱ ب.ظ
سلام ببخشیدبرای کسی ک پایه قوی نداره ومیخوادبرای کنکورارشددانشگاهای تهران شرکت کنه چه منابعی روپیشنهادمیدین؟ |