۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - software94 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ب.ظ
مرسی دوستای خیلی خوبم,رتبه من دربرابر بچه خوب های مانشت خیلی کمه,اما خب من واقعا تایم خیلی کمی واسه درس خوندن داشتم.بازم خداروشکر ولی کاش یسری اشتباهارو سر جلسه نمیکردم.حالا براتون کامل از تجربه کنکورام میگم بعدا انشالله همه موفق باشن,مخصوصا دوستای خوب وفعال مانشتم. دیشب وقتی رتبه هارو دیدم به خوب بودن مانشتی ها افتخار کردم,واقعا استحقاقشون بهترین هاست. ما هم که خدا این رتبه داغون و ازمون قبول کنه |
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - یاس رازقی - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ق.ظ)roger670 نوشته شده توسط: [توی لیست قبولی ها ی پارسال با ۳۴۰ روزانه تبریز قبول شدن ۳۴۰ روزانه پارسال تبریز کی بوده؟ |
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - maryam.raz - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ق.ظ)آفتاب نوشته شده توسط:به اسم شما زدن(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ق.ظ)roger670 نوشته شده توسط: [توی لیست قبولی ها ی پارسال با ۳۴۰ روزانه تبریز قبول شدن مگه رتبتون اینقدر نبوده؟ |
۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - نازین - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ
تبریز فوق العادس .بزن بره ایشالله قبول میشی |
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - software94 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ)نازین نوشته شده توسط: تبریز فوق العادس .بزن بره ایشالله قبول میشینازین جان به نظرت با این رتبه احتمالش هست قبول شم؟امسال فقط چهار نفر میگیره |
۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - یاس رازقی - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ق.ظ
بستگی داره به تعداد افرادی که اونجا رو انتخاب میکنن شما ۱۰۰ تا انتخاب داری خب اگه تبریز و دوست داری بزن کم که نمیاری همه جا هم خوب داره هم بد واسه ما که خاطره خوبی شد اما اگه هم کلاسی های خوبی نداشته باشی برات سخت تموم میشه نمیدونم ترکی یا فارس یا ...؟ با من اکثرا مهربون بودن به خصوص اساتید و مسئولین اما... ربطی به قومیت نداره همانطور که ممکنه جند تا فارس با هم اذیت یه ترک زبان کنند ممکنه این واسه شما هم پیش بیاد و از اینکه شما فارس زبانی و ترکی بلد نیستی رفتار مناسبی با شما نداشته باشن اولین برخوردت با آدما اونجا شک برانگیزه یا خیلی زیاد تحویلت میگیرن یا مثلا میگن چرا ترکی بلد نیستی؟ "باید" یاد بگیری افرادی که تبریز میرن فقط مشکل در زبان خواهند داشت چون خیلی به زبانشان حساس هستند وگرنه خیلی خیلی خیلی آدمهای با مهر و محبتی هستند برخلاف چیزی که من قبل از تجربه ام شنیدم (من با انسان های خوبی برخورد داشتم انرژی بخش بودن) |
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - software94 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ب.ظ
مرسی افتاب جان.درسته باید خیلی تحقیق کنم واسه انتخاب شهر,دو سال عمر وتجربه وشروع یه مرحله جدید باید خیلی روش فکر کنم. |
۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - roger670 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: توی لیست قبولی ها ی پارسال با ۳۴۰ روزانه تبریز قبول شدن بنده ورودی پارسال ارشد نرم افزار تبریز هستم، همچین چیزی نبوده، بعد از رتبه من، فقط یکی از دوستان بود که روزانه قبول شده بود و اونم رتبش دور و بر ۲۷۰ هست. بهتره مستقیما از افرادی که توی دانشگاه مورد نظر در حال حاضر حضور دارند تحقیق کنین، نه اینکه از لیست و یا افرادی که صرفا یه چیزی شنیدند یا دانشجوی اینجا نیستند. |
۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - اباذری کیا - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ب.ظ
حتما به سایت پارسه یه سری بزن قبولی های سال قبل با رتبه هاشونو زده,امید به خدا |
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - software94 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۳ ب.ظ
بچه ها موندم با این رتبه کجاها قبول میشم.زنجان کسی میدونه پارسال تا چه رتبه ایی گرفته؟ |
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - pooyaa - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۳ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: بچه ها موندم با این رتبه کجاها قبول میشم.زنجان کسی میدونه پارسال تا چه رتبه ایی گرفته؟سلام تبریک میگم دیگه بااین رتبه نباید فکر قبول شدن یا نشدن باشی چون شهرستانهارو حتما میاری الان باید فقط شروع کنی دانشگاهها رو بر حسب چند ویژگیشون بسنجی و اولویت بندیشون کنی و بفرستیشون تو لیست انتخاب رشته ات...چون ۱۰۰تا انتخاب داری |
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - software94 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ
مشکل اینجاست اساتید دانشگاه خیلی واسم مهمه.نمیخوام دانشگاهی برم پشیمون شم. |
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - pooyaa - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: مشکل اینجاست اساتید دانشگاه خیلی واسم مهمه.نمیخوام دانشگاهی برم پشیمون شم.خب همین دیگه منم واسه همین گفتم قبول شدن یا نشدن رو باید بذاری کنار و از نظرهای دیگه بسنجی و اولویت بندیشون کنی... |
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - software94 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:الان من قانع شدم(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: مشکل اینجاست اساتید دانشگاه خیلی واسم مهمه.نمیخوام دانشگاهی برم پشیمون شم.خب همین دیگه قبول شدن ونشدن و بزارم کنار.الویت بندی کنم؟ |
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار - pooyaa - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۶ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط:۱۰۰درصد(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:الان من قانع شدم(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: مشکل اینجاست اساتید دانشگاه خیلی واسم مهمه.نمیخوام دانشگاهی برم پشیمون شم.خب همین دیگه و از چندین نظر باید اولویت بندی کنی(مثلا سطح دانشگاه و استاد و زمینه هایی که بهشون واسه ادامه علاقه داری و شبانه-روزانه و خوابگاه مثلا و...) و بچینیشون چون ۱۰۰تا انتخاب داری |