بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - MSZZ - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ
سلام اون سؤالی که در مورد miss های کش بود چی میشد؟ جوابش اون میشد که Set associative همه Compulsory, conflict و .. رو داره؟ |
بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - masoomehj - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ ب.ظ
یادم نیست گزینه ها چی بود ولی فک کنم گزینه ۴ زدم.compulsory رو که همشون دارن |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - MSZZ - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ ب.ظ)masoomehj نوشته شده توسط: یادم نیست گزینه ها چی بود ولی فک کنم گزینه ۴ زدم.compulsory رو که همشون دارن تو دفترچه من که گزینه ۴ همین بود. |
بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - The BesT - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ
ببخشید کاربر عزیز masoomehj شما چطوری تو این فرصت تمام این سوالات جواب دادید؟ سوالات از قبل براتون آشنا بود و تو جزوه هاتون بود؟ |
بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - masoomehj - 17 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ
تو جزوه ها که نه ولی فرمت سوالا خیلیییییییی شبیه سالای قبل بود مخصوصا معماری و چندتا از سوالا اصلا نیاز به حل نداشت.توضیحی بود که وقتشون رو به سوالای دیگه دادم |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - masoomehj - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ
بچه ها پاسخا اومده یه همت میکنین جوابارو بذارید؟؟؟خودم شروع می کنم(سوال ۱ رو هرچی فک میکنم یادم نمیاد چی زدم فک کنم ۴ زده باشم) ۱)۴ ۲)- ۳)۲ ۴)۳ ۵)۴ ۶)۲ ۷)۲ ۸)۱ ۹)۳ ۱۰)۲ ۱۱)۴ ۱۲)۳ ۱۳)۴ ۱۴)۳ ۱۵)۳ ۱۶)۳ ۱۷)۲ ۱۸)۲ ۱۹)۱ ۲۰)۳ ۲۱)۲ ۲۲)۴ ۲۳)۳ ۲۴)۲ ۲۵)۱ ۲۶)۴ ۲۷)۴ ۲۸)۱ ۲۹)۴ ۳۰)- ۳۱)۱ ۳۲)۲ ۳۳)۴ ۳۴)- ۳۵)- ۳۶)۴ ۳۷)۱ ۳۸)۱ ۳۹)۲ ۴۰)۳ ۴۱)۲ ۴۲)۳ ۴۳)۳ ۴۴)۴ ۴۵)۲ میترسمممممممممممممممممم(((( |
بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - dreamer - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
من فقط اختلاف جوابام با جوابای شما رو مینویسم: ۱)۳ ۲)۲ ۷)۴ ۱۰)۴ ۱۶)۳ ۲۰)۱ |
بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - masoomehj - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ
dreamere عزیز شما چه جوری با ۱۴تا mux 2*1 تونستید یه mux 16-1 بسازید؟؟؟من هرجور حساب کردم ۱۵ تا میشدکه سوال ۱۶ رو درست میگید منم ۳ زدم اشتباه کردم خیلی بدیهیه سوال ۲۰ هم به این دلیل A,C میشه که هیچوقت حالت اختلاف or و xor تو این مدار به وجود نمیاد سوال ۲ رو من که نزدم ولی یعنی چی چندتا جواب داره؟؟؟؟؟کلا سوال رو نفهمیدم من ایشالله که حتما قبول میشید هرجا که دوست دارید |
بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - masoomehj - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ
سوال ۲۳ رو شک دارم ۲۴ رو بهترین throughput میشه سیکل MAL که من ۴ درآوردم اون موقع ممکنه تو محاسبات اشتباه کرده باشم بعید نیست ۲۵ مگه ماتریس B نمیشه درایه بالا AB و درایه پایین BB ؟ |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - dreamer - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)masoomehj نوشته شده توسط: dreamere عزیز شما چه جوری با ۱۴تا mux 2*1 تونستید یه mux 16-1 بسازید؟؟؟من هرجور حساب کردم ۱۵ تا میشدکه آره ۱۵ تا میشه. من تو دام طراح سؤال افتادم. سؤال ۲ منظورش اینه که چند جور فرم ساده شده به فرم SOP میشه داشت، بحث ساده سازی و اینا، چون که همیشه فرم ساده شده uniqe نیست که. من ۲ درآوردم. ممنون معصومه جیِ عزیز، ان شاالله رتبه تک رقمی شدنتون رو تو فروم بنویسید (۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)royanfarhad نوشته شده توسط: به نظرم سوال ۲۴ نیاز به حل نداشت...قبلا هم گفتم تاخیرهای ۲ و ۳و ۵ غیرمجازند...تصادم رخ می دهد... متمم دوی ۱۶- رو بنویسید ابهام برطرف میشه. (۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ)dreamer نوشته شده توسط: من فقط اختلاف جوابام با جوابای شما رو مینویسم: راستی ۱ رو هم گزینه ۴ زدم. چون C وقتی از ۱ به صفر میره هازارد داریم اینجا نوشتم ۳/ البته خوشبختانه اینجا فقط اشتباه کردم تو پاسخنامه مطمئنم درست زدم. ولی از سؤال ۷ خوشم اومد. مطمئنم گزینه ۴ میشه. خیلی غلط انداز بود. کامل سیگنالشو رسم کنید متوجه میشید. |
بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - masoomehj - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
چیزی که من برداشت کردم اینه که خروجی هر فلیپ فلاپ با لبه منفی کلاک تغییر میکنه حالا چیزی که خواسته اینه که دوتا فلیپ فلاپ رو رد می کنه. فقط مشکل اینجاس که اون لبه منفی اولیه حسابه یا نه؟؟؟ بچه ها پس VLSI چی؟؟؟؟نظری؟انتقادی؟پیشنهادی؟درستن آیا یا خیلی پرته جوابام آیا؟ |
بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - royanfarhad - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ق.ظ
سلام...کلید سوالات اومده....من با درصد بالا اطمینان دارم که کلید سوال ۱۶ اشتباست...گزینه ۳ درسته ولی در کلید ۴ اومده...لطفا شما و سایر دوستان هم بررسی کنید اگر مطمئن شدید که اشتباست از طریق سایت به سازمان اعلام کنیم...ممنون |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - dreamer - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ق.ظ)royanfarhad نوشته شده توسط: سلام...کلید سوالات اومده....من با درصد بالا اطمینان دارم که کلید سوال ۱۶ اشتباست...گزینه ۳ درسته ولی در کلید ۴ اومده...لطفا شما و سایر دوستان هم بررسی کنید اگر مطمئن شدید که اشتباست از طریق سایت به سازمان اعلام کنیم...ممنون بله حق با شماست. کلید صد در صد اشتباست. منم از طریق سایت به سازمان اعلام میکنم. |
بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - Ghazaleh.AI95 - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ
من فکر میکنم سوال شانزده اشتباهه کلیدش درصدهای من : زبان ۲۰ استعداد ۳۵ تخصصی ۲۵ چطوره؟ رتبه ام چند میشه؟ شما درصدهاتون چطوره |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کامپیوتر کنکور دکتری ۹۴ - en_javidi - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
غزاله کلید زبان و استعداد رو اگه داری تو گروه هم بذار. درباره پرسش ۲۷، فقدان ظرفیت تنها در نگاشت کاملا انجمنی رخ می دهد. . کسی میتونه بگه چرا این درست نیست و در دونوع دیگر حافظه نهان چگونه رخ می دهد؟ دوستان پرسش ۳۰، چرا گزینه ی ۳ نادرسته؟ |