![]() |
سیستم های تشخیص نفوذگر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: سیستم های تشخیص نفوذگر - messi1991 - 15 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ
سلام ممنون بابت راهنمائی دوستان. خواهشاً چند تا منبع فارسی هم بهم معرفی کنید. |
RE: سیستم های تشخیص نفوذگر - ziba_090 - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ق.ظ
با سلام خدمت دوستان میخوام پروپزالمو بنویسم ولی نمیدونم چطور؟ ![]() یکی راهنمائیم کنه |
RE: سیستم های تشخیص نفوذگر - mino_ahmadi - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ب.ظ
اتفاقا به اعتقاد من اصلا موضوع داغی نیست تکنیک های دیگه رو شنیدم اما داده کاوی و فک کنم قدیمی (۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(06 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)messi1991 نوشته شده توسط: سلامچرا نشه مقاله در آورد؟ این موضوع hot topic هست در حال حاضر.برای شروع در |
RE: سیستم های تشخیص نفوذگر - ziba_090 - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ
سلام واقعاً ![]() من دارم رو موضوع _سیستم های تشخیص نفوذ بوسیله داده کاوی_ کار میکنم! حالا بنظرتون چیکار کنم ![]() اگه روی تشخیص نفوذ بوسیله داده کاوی کار نکنم چه چیز جدید دیگه ای هست که روی اون کار کنم؟ ![]() ممنون میشم راهنمائیم کنید. |
RE: سیستم های تشخیص نفوذگر - mino_ahmadi - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ
کجا ؟ باکی؟ رو چی ؟ واسه چی ؟ (۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ)ziba_090 نوشته شده توسط: سلام |
RE: سیستم های تشخیص نفوذگر - ziba_090 - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ق.ظ
شما میگین که تشخیص نفوذ به وسیله داده کاوی موضوعی داغی نیست!!! خب بنظرتون تشخیص نفوذ به چه روش و تکنیکی انجام بشه بهتره و به نسبت داده کاوی جدیدتره؟؟؟ |
سیستم های تشخیص نفوذگر - x86 - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ
تز یکی از بچه های ما این بود که میومد توان (Power) و دمای سیستم رو نظارت می کرد و اگه ناهنجاری پیش میومد می تونست تشخیص بده که حمله ی DoS صورت گرفته. شاید شما هم بتونید یه از این ایده ها استفاده کنید. |
RE: سیستم های تشخیص نفوذگر - ziba_090 - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ
سلام اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدین لطفا؟؟؟ (۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: تز یکی از بچه های ما این بود که میومد توان (Power) و دمای سیستم رو نظارت می کرد و اگه ناهنجاری پیش میومد می تونست تشخیص بده که حمله ی DoS صورت گرفته. شاید شما هم بتونید یه از این ایده ها استفاده کنید. |
سیستم های تشخیص نفوذگر - x86 - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ
در حالت معمول سیستم داره با یه دما و توان مصرفی تقریبا ثابتی کار میکنه. وقتی که حمله رخ میده پردازنده درگیر میشه، توان بیشتر مصرف میکنه و در نتیجه دمای پردازنده از یه حدی بالا میره که در حالت معمول نباید اینطور باشه، این رو میشه با مانیتور کردن و الگوریتم هایی که دوستمون ارائه دادن فهمید. در ضمن مقاله شون امسال تو کنفرانس "رمز" بهترین مقاله شد. |
RE: سیستم های تشخیص نفوذگر - ziba_090 - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ
آفرین به دوستتون. حالا من چیکار کنم که موضوعمو _سیستم های تشخیص نفوذ بوسیله داده کاوی_ انتخاب کردم و نمیدونم تو این پایان نامه باید چیکار کنم که در نهایت بتونم مقاله دربیارم؟؟؟ هرکی میتونه لطفا راهنمائیم کنه. |
RE: سیستم های تشخیص نفوذگر - sa_ra - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
با سلام خدمت دوستان عزیز تا به حال چه کارهایی در سیستم های تشخیص نفوذ با استفاده از داده کاوی انجام شده؟؟؟ |
RE: سیستم های تشخیص نفوذگر - sa_ra - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ
کسی نیست جواب سئوالمو بده ![]() (۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)sa_ra نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیز |