![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - JAFARI71 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ
مثل اینکه اولین نفری هستم که درصدامو اینجا اعلام میکنم ![]() از درصدام نسبتا راضی بودم به امید موفقیت همه! زبان حدود ۱۰% (دقیقا یادم نبود) مشترک ۴۲% مدیریت ۲۲% تخصصی ۶۰% میانگین ۴۰% بچه ها به نظرتون تهران روزانه یا شبانه میارم جایی؟ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
چرا سوال ۵۰نرم چرا ۱و۲نمیشهههههههههههههه؟؟ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sajad90 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
زبان یادم نیست چی زدم ولی فک کنم لااقل ۳۰ بشه مشترک ۵۸ تخصصی ۵۰ تا ۶۰ (یه سوال یادم نیست چی زدم) معماریم ۵۰ تا ۶۰ (یه سوال یادم نیست چی زدم) |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - ۲۴۷۱ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ
زبان : ۳۲ تا ۳۷ مشترک : ۲۱ تا ۲۴ مبانی مدیریت خیلی از گزینه ها رو یادم رفته ولی در خوشبینانه ترین حالت : ۴۶ تخصصی : ۴۰ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
زبان ۱۳! (۳تا غلط) مشترک۴۴! (۵تا غلط) تخصصی۵۳(۱ غلط) معماری ۵۵(۱ غلط) میانگین ۴۳/۷۵ خیلی واسه مشترکا ناراحتم مخصوصن واسه اون سوال شبکه ک گفته ۶ درسته....آدم نمیدونه به چه سازشون باید برقصه |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - m.zeinali - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
درصدای من: زبان:۴ ![]() مشترک:۳۵ تخصصی:۴۸ مدیریت:۴۰ معماری:۶ تازه اینا در خوشبینانه ترین حالته... ![]() بچه ها بنظرتون من جایی قبول میشم؟؟؟؟ ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)sajad90 نوشته شده توسط: زبان یادم نیست چی زدم ولی فک کنم لااقل ۳۰ بشه یه سوال یادتون نیس ۱۰ درصد تفاوت ایجاد میکنه! درصداتون ک خوبه |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Raha_H - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
سلام زبان ۰ مشترک ۴۵/۵۵ مدیریت ۷۷/۷۷ تخصصی بین ۵۳ تا ۶۲(به ی سوال شک دارم ک چی زدم) |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - رتبه۱سال۹۴ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ)m.zeinali نوشته شده توسط: درصدای من:میانگین ۱ و ۴ شما تقریبا ۳۵ است به نظرم خوبه.اون یکی هم ۳۰ اونم خوبه.احتمال زیاد روزانه شهرستان قبول میشید.البته بستگی به میانگین و معدل بقیه داره این صرفا حدس و گمانه. ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - flowerirani - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: بچه ها اومده سوال معماری ، نباید اون بیت valid و invalid رو در نظر میگرفتیم؟؟؟ شده ۲۶ شما رتبتون زیر ۲۰۰ میشه من تضمین میکنم اگر همینا بود که نوشتین |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sogiii - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: زبان ۱۳! (۳تا غلط)manam hamintor .. in soalo biayn eteraz bzanimmm.. asan yaniii cheee bishtar az 60 darsad khaste ba 6 khode 60 mishe..vagheann chera soall injori boodd... vagheann ya bayadd 2 gozineyii bshe mn be ehtemale ziaddd eteraz mizanam bachehaee ham ke 7 zadinn eteraz bzaniiddd.. vaghean in b savad dg rabt nadare.... |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - af44 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ
دفترچه من D بوده ![]() ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sajad90 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:دقیق حوصله نداشتم بزنم اینجا دیگه شما ببخشید(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)sajad90 نوشته شده توسط: زبان یادم نیست چی زدم ولی فک کنم لااقل ۳۰ بشه ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - رتبه۱سال۹۴ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ)af44 نوشته شده توسط: دفترچه من D بودهخب مطابقت بده. ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)sajad90 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:دقیق حوصله نداشتم بزنم اینجا دیگه شما ببخشید(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)sajad90 نوشته شده توسط: زبان یادم نیست چی زدم ولی فک کنم لااقل ۳۰ بشه : ) امیدوارم اون۶۰ درست باشه |