اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - razieh123 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ق.ظ)razieh123 نوشته شده توسط: بچه ها , واسه فرمول نقدینگی گرینه دو می شد نقدینگی جاری گزینه ۳ نقدینگی سریع , هر دوش یعنی می شد خدا کنه همین باشه , چون منم همینو زدم |
اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - الی بانو - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ
بچه ها جوابای مدیریت و میگم هر کی مخالف بگه،چون الان هر چی یادمه رو میگم: ۶۱- نمیدونم ۶۲- ۱ ۶۳- ۱ ۶۴- ۲ ۶۵- ۳ ۶۶- ۱ ۶۷- ۲ ۶۸- ۴ ۶۹- ۲ ۷۰- ۲ ۷۱- ۲ ۷۲- یادم نیست ۷۳- ۱ ؟؟ ۷۴- نمیدونم ۷۵- ۲ |
RE: اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - navid_itboy - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)الی بانو نوشته شده توسط: بچه ها جوابای مدیریت و میگم هر کی مخالف بگه،چون الان هر چی یادمه رو میگم: ۶۱ ۱ ۶۳ ۲ ۷۲ ۱ ۷۳ ۳ |
RE: اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - الی بانو - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)الی بانو نوشته شده توسط: بچه ها جوابای مدیریت و میگم هر کی مخالف بگه،چون الان هر چی یادمه رو میگم: نسبتا به جواب ۶۳ مطمئنم..چرا ۲؟ |
RE: اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - فانوووس - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)الی بانو نوشته شده توسط:۶۵ ۴(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)الی بانو نوشته شده توسط: بچه ها جوابای مدیریت و میگم هر کی مخالف بگه،چون الان هر چی یادمه رو میگم: |
RE: اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - sahar salehi - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ
این جوابا رو از رو رابینز چک کردم و مطمئنم درستن. رو به روی هر کدوم شماره صفحه از رو رابینز هم زدم. (بر اساس دفترچه F) ۶۱) ۱ صفحه ۲۰۸ ۶۲) ۱ صفحه ۱۷ ۶۳) ۲ صفحه ۲۲۱ ۶۴) ۲ صفحه ۱۴۱ ۶۵) ۳ صفحه ۱۴۳ ۶۶) ۴ صفحه ۲۷۹ ۶۷)۲ صفحه ۲۷۵ ۶۸) ۴ صفحه ۱۹۶ ۶۹) نسبت نقدینگی دو نوع هست.نسبت جاری و نسبت سریع. گزینه ۲ جاری می شه. گزینه ی۳ سریع. نمی دونم منظور طراح کدوم بوده! صفحه ۴۳۶ ۷۰)۲ صفحه ۳۰۰ ۷۱)۲ صفحه ۲۳ ۷۲) ۱ صفحه ۱۸۳ ۷۳) ۳ صفحه ۹۷ ۷۴) ۲ صفحه ۳۵۵ ۷۵) ۱ صفحه ۳۴۵ (نامردی ترین سوال مدیریت بود. تو خلاصه آخر فصل موقعیت گرا جز رفتار رهبر اومده اما تو متن درس موفقیت گرا) ۶۳ گزینه ۱ تعریف اعتبار آزمونه |
RE: اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - navid_itboy - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: این جوابا رو از رو رابینز چک کردم و مطمئنم درستن. رو به روی هر کدوم شماره صفحه از رو رابینز هم می زنم. به نظرم کامل و جامع اند.....مرسییییییییییییی |
اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - فانوووس - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
مدیریتو واقعا خراب کردم ((( شاید صفر شایدم منفی حیف اون همه وقتی که گذاشتم کاش رابینز میخوندم تو مدرسان ۶۵ گزینه ی ۴ ولی مهم رابینزه |
RE: اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - الی بانو - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)الی بانو نوشته شده توسط:۶۵ ۴(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)الی بانو نوشته شده توسط: بچه ها جوابای مدیریت و میگم هر کی مخالف بگه،چون الان هر چی یادمه رو میگم: مطمئنم ۶۵ -۳ %۱۰۰ |
RE: اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - JAFARI71 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ)الی بانو نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)الی بانو نوشته شده توسط:۶۵ ۴(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)الی بانو نوشته شده توسط: بچه ها جوابای مدیریت و میگم هر کی مخالف بگه،چون الان هر چی یادمه رو میگم: به نظر منم ۶۵ میشه ۳ من ۲۲% زدم :| خیلی پایینه |
RE: اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - mahsagoli - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ب.ظ
از کدوم شماره دفترچه گزینه ها رو دادین |
اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - bazardeh - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: این جوابا رو از رو رابینز چک کردم و مطمئنم درستن. رو به روی هر کدوم شماره صفحه از رو رابینز هم می زنم. ۶۴ حتما ۴ دفترچه c میشه هرچه مدیر از نظر سازمانی مقام بالا تر باشه تصمیمات برنامه ریزی نشده میگیره اما گفته برنامه ریزی شده که غلطه |
RE: اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - sahar salehi - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ب.ظ)mahsagoli نوشته شده توسط: از کدوم شماره دفترچه گزینه ها رو دادیندفترچه F |
اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - abji22 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
واسه دفترچهFسوال۶۴ همون۲ میشه؟ |
RE: اصول و مبانی مدیریت ای تی ۹۴ - alizl70 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
من ۲ تا شانسی مدیریت زدم ۲ تاشم اشتباهه اینقد به اندازه ی شما استرس ندارم |