کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - hosein70 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: بابا سوال مگه گفته بود تو جدول؟؟!اره داخل گزینه ها بود خب حالتو بده ما داخل این حالت چیکار میتونیم کنیم چون نقطه اخر a بود به ازای follow s کاهش داریم |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - hkma - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ق.ظ
بچه ها اون تقدم عملگرهای ساده هیچ تداخلی نداشت.تداخل در صورتی هستش که راست راستگرد یا چپ چپگرد علامتی باشه! خود راستگرد یا چپگرد مشکلی پیش نمیارن!!!! |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ehsansjs - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ق.ظ
علامتی باشه؟؟!!!!! من نمیدونم علامتی چیه؟ ولی X->Xbcداشتش |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ریحان - ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ
تداخل که داشت.من خودم جدولو کشیدم توی خونه ها دوتا تقدم میشدیکی بزرگتر یکی مساوی |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - r3za - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ
پارسه سوال ۹۰ رو غلط حل نکرده؟ |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ehsansjs - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ)r3za نوشته شده توسط: پارسه سوال ۹۰ رو غلط حل نکرده؟ به امید روزی که طراحانی باهوش و باسواد سوالاتی طراحی کنن که آدم از نگاه کردن به پاسخش لذت ببره نه اینکه مثل این بی شرف با کلمات بازی کنن متاسفانه اینجور برداشت کرده که توی جدول و در اون حالت چه چیزایی داریم ولی به خدا من سر جلسه (و تا الآن) عقیده داشتم که منظورش در رسم حالتهاست!ایشالا سنجش با ما هم نظر باشه! |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - mostafa2012 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ)r3za نوشته شده توسط: پارسه سوال ۹۰ رو غلط حل نکرده؟ سلام ... ۱۰۰% جواب ۹۰ پارسه غلط هست..... آقای ehsansjs ک فرمودن ما باید حواسمون باشه...=؟؟> در جواب باید گفت => به هیچ وجه ما نباید حواسمون باشه...طراح باید حواسش باشه و سوال رو درست بپرسه.... ما در آن شرایط کنکور به این جور چیز ها نباید فکر کنیم ک =>> سوال گفته باتوجه به این داده ها کدوم صحیح است والسلام! ۱۰۰% گزینه یک => یعنی یک کاهش دوشیفت و یک goto بچه های عزیز لطفا برای اعتراض به سازمان سنجش از طریق سامانه پاسخگویی حتما این مشکلات را گوشزد کنند و به هیچ عنوان تسلیم نشید.... چون واقعا جواب ما درست است...... همه به آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بروید و پس از عضویت حتما بگید که اینطور و اونطور است!! من و دیگر دوستان سر حرفمان هستیم... باید انقلابی راه بندازیم همانند امروز که ۲۲ بهمن روز پیروزی انقلاب اسلامی ایران است... و هیچ گاه نباید ساکت باشیم .... همه باهم......الله اکبر.....الله اکبر......الله اکبر....الله اکبر... موفق وموید! التماس دعا |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - website.expert - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ
مشکل سوال ۹۰ کجاست؟ من که هر جور نگاه میکنم متوجه نمیشم! فکر کنم یک سوال ساده رو به متوسط باشه جوابش هم کاملاً با توضیح و بدون ابهام هست حتی بدون کشیدن حالت ها هم میتونست جواب بده. |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ehsansjs - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ)website.expert نوشته شده توسط: مشکل سوال ۹۰ کجاست؟ آخه منم از همین میسوزم که با خوندن دو کتاب شاپوری و پوران این سوالو از دست دادم!یعنی من که این دو کتابو کامل خوندم حتی فصلهای تولید کد و بهینه سازی ، دیگه از اونی که جزوه کامپایلرو حتی خونده عقب اوفتادم عین این سوال قبلا هم اومده بود ولی طرف عین آدم منظورشو بیان کرده بود توی نیم خط ، نه مثل این بی شرف بی سواد بی....! اون از سیستم عامل اونم از این "شکایت از چه کنم ؟ حکایت از چه کنم؟" "چون نام من رغم زده شد ،یکباره مهر غم زده شد...." همشونو به خدا واگذار میکنم |
کامپیوتر۹۴ - علیپور - ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ
جواب که اماده هستش چرا کلید را با یک هفته تاخیر میدن چقدر استرس داشته باشیم رتبه خوب نیارم قید ایران و میزنم و میرم دانشگاه های خارج درس می خونم والا |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ehsansjs - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ
برو.....عمرتو اینجا تلف نکن |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - website.expert - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: آخه منم از همین میسوزم که با خوندن دو کتاب شاپوری و پوران این سوالو از دست دادم!یعنی من که این دو کتابو کامل خوندم حتی فصلهای تولید کد و بهینه سازی ، دیگه از اونی که جزوه کامپایلرو حتی خونده عقب اوفتادمآره اینو واقعاً قبول دارم، توی کنکور با اون هم استرس و کمبود وقت علاوه بر داشتن دانش کافی باید غلط های تایپی سنجش، منظور طراح سوال که بدلیل بالا رفتن بار علمی سوال اصلاً از صورت سوال قابل فهمیدن نیست و ربطی هم به صورت سوال نداره رو باید تشخیص داد و سوالو حل کرد. |