|
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - march1905s - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ
بدون بن بست تحت هر شرایطی |
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - saeidkhan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ
سوالی که در مورد A B C بود رو جواب نمیداد همه بودن جز ۱ ۷ ۱۳ یحتمل حذف بشه البته من زدم ۴ سوال فیلسوف رو زدم اونکه گفته بود از یک نوع دو تا داریم از یگ نوع سه تا دوتاشم که تابلو بود اون DISPATCHER هم زدم اون گزینه عجیت غریبه که گفته بود fragmentation به نظرم همینه |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: اون سوالی که در مورد مقدار c بود چرا هیچکدومش در نیومد؟ :| منم توی این سوال مشکل داشتم
|
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - artmiss - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: سوالی که در مورد A B C بود رو جواب نمیداد همه بودن جز ۱ ۷ ۱۳ یحتمل حذف بشه البته من زدم ۴ فک کنم اشتباه بود منم زدم ۱ چون همه بودن بجز ۱ ۷ ۱۳ |
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Matrix2x2 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: اون سوالی که در مورد مقدار c بود چرا هیچکدومش در نیومد؟ :|کلی وقت گذاشتم رو این سوال،آخرشم سوال غلط،در اومد :/ |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - LunaM - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)۲۲۹۹ نوشته شده توسط: من dispatcher رو زدم dispatcher هم با فرآیندها سروکار داره هم با نخ و وظیفه تعویض متن به عهده داره به کتاب سیلبرشاتس نگاه کن. |
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Elena_71 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ
پس چرا من ۱۳شو راحت دراوردم خخخ |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - batouei - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ب.ظ)saber1366 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ)march1905s نوشته شده توسط: فکر کنم دیسپتچر میشد یا سی پیو باند آخه همه Ioها که قابل تقسیم یا پس گرفتن نیستن یعنی کار جاری هر چه قدر هم اولویت داشته باشه نمیشه IOرو از کار قبلی پس گرفت... |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hadinahavandi - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)۲۲۹۹ نوشته شده توسط: من dispatcher رو زدم من دو تا و سه تا رو زدم. |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - maryam.raz - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)march1905s نوشته شده توسط: بدون بن بست تحت هر شرایطیولی اگه فقط یه دست راست داشته باشیم و بقیه چپ من حساب کردم بن بست میشد |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - r3za - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:رو کاغذ فیلسوفا رو بکش, تو این حالت که میگی همون فیلسوف دست راستی چنگال سمت چپش خالی میمونه,برمیداره و نوش جان میکنه(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)march1905s نوشته شده توسط: بدون بن بست تحت هر شرایطیولی اگه فقط یه دست راست داشته باشیم و بقیه چپ من حساب کردم بن بست میشد
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - nazanin2020 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: درست زدین کاش این باشه منم اینو زدم (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ)r3za نوشته شده توسط: رو کاغذ فیلسوفا رو بکش, تو این حالت که میگی همون فیلسوف دست راستی چنگال سمت چپش خالی میمونه,برمیداره و نوش جان میکنه من ردم بن بست میشه :/ فک کنم برا حالتی ک یکی درمیون چپ و راست بودن
|
|
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - maryam.roshan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ
دیپاچر میشه . کلا زمانبندی رو انچام میده |
|
سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - artmiss - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ
بچه ها اون سوالی که جوابش تابلو بود و اصلن بحثی نشد درموردش جوابش چی مشد ؟ من این قسمتو نخونده بودم سوالات آیتی پارسالم نرسیدم بزنم. |
RE: سیستم عامل-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Sadi_gh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ)LunaM نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)۲۲۹۹ نوشته شده توسط: من dispatcher رو زدم درسته dispatcher بود. اون گزینه یک که دوستان زدن غلطه.تو کتاب سیستم پارسه استاد حقیقت توضیح داده کامل (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)march1905s نوشته شده توسط: بدون بن بست تحت هر شرایطی منم همه حالتش رو حساب کردم. هیچجوره بن بست نمیشد.سوال قشنگی بود
|