|
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ana9940 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: اون هازارد رو چی مشد؟ و اون انکدر چی مشد؟ من انکدر اینطوری درآوردم، ۰،۰۱،۰ شد ۳ سیکلهازارد رو با سلام و صلوات زدم، سوالش مشکل داره به نظرم!! یادم نیست کدوم گزیینه. انکدر رو هم من ۳ سیکل درآوردم، البته فکر می کنم. |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: اون هازارد رو چی مشد؟ و اون انکدر چی مشد؟ من انکدر اینطوری درآوردم، ۰،۰۱،۰ شد ۳ سیکلهازارد رو با سلام و صلوات زدم، سوالش مشکل داره به نظرم!! یادم نیست کدوم گزیینه. انکودر منم ۳ سیکل آوردم ولی نکته سوال اونجا بوده که انکودر آسنکرون بوده و این شمارنده و فلیپ فلاپ از ی جا کلاک میگرفتن! واسه همین من یکی کشیدم روش کردمش ۴ همین جور شانسی ![]() ولی احتمالا ۳ و ۴ و۵ که ۴و۵ احتمالش بیشتره |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sana70 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)miha نوشته شده توسط: میشه ۷و۲منم همینو زدم و کاملا مطمئنم |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ
منم ۱ و ۷ زدم f g هم متمم بودن |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - artmiss - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: اون هازارد رو چی مشد؟ و اون انکدر چی مشد؟ من انکدر اینطوری درآوردم، ۰،۰۱،۰ شد ۳ سیکل چند در آوردین؟ من عدد دادم ۳ در اومد! این انکدر چیه من یادم نمیاد! |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ
این بود دیگه : سیگما ( ۰ , ۲ , ۴ , ۵, ۸, ۱۰, ۱۱ , ۱۳ , ۱۵ ) چرا ۲؟؟ |
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Matrix2x2 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)miha نوشته شده توسط: میشه ۷و۲منم این گزینه رو بدست آوردم. دو تا موجب اساسی داشت. |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - pooyaa - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ
من ۲و۸ بدست آوردم!!!! |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - A V A - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: من ۲و۸ بدست آوردم!!!!منم پویا انقد گفتن ۷ که....
|
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - pooyaa - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: من ۲و۸ بدست آوردم!!!!منم پویا آره منم داشت اعصابم میریخت بهم ![]() بالاخره ۲تاشدیم
|
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - A V A - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:خوب شد گفتی لااقل احساس تنهایی نمیکنم(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: من ۲و۸ بدست آوردم!!!!منم پویا )
|
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - artmiss - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۱ ب.ظ
ولی منم ۱ و ۷ زدم |
Re: RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - milad12321 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: لطف میکنید اون PI & EPI رو بگید گزینه ها غلط نبودن؟ آخه من ۹ و ۰ آوردم!!!!؟EpI نداشت و ۱۰ تا هم pi فک کنم :| |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - batouei - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: من ۷ ۱ دراوردم درسته.... fوgمتمم همدیگن (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ)Manijeh نوشته شده توسط: منم ۱ و ۷ زدم آورین درسته
|
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - nillll - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
من سوال تعداد کلاک تا وقتی q از ١ به ٠ برسه را ٣ تا زدم سوال epi و pi هم مطمئنم غلطه تعداد epi اش صفر تاس چون هیچ ١ ای وجود نداشت که توسط فقط یدونه pi پوشیده بشه برا همین نزدم سوال f و g را هم زدم تعداد ١ های f بیشتر از g هست چون حالتاش را نوشتم و اونطوری شد |