|
|
راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - نسخهی قابل چاپ |
|
راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - admin - 05 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ ب.ظ
ان شا الله این ایراد رو درست میکنم. |
|
راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - Helmaa - 06 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ق.ظ
اگر این رتبه دادنها باعث بشه رتبه شخص افزایش یا کاهش پیدا کنه خوبه اینجوری با افزایش تعداد پستها ،شخص تعداد ستاره هاش بیشتر نمیشه. پستهای اسپم هم رتبه منفی میگیرن و رتبه شخص هم کاهش پیدا میکنه و بحثها کمتر منحرف میشن و وظایف مدیرها هم کمتر میشه . اگر هم یه قابلیت دیگه ای هم اضافه کنید خیلی خوب میشه برای پستها بشه کامنت گذاشت ،اینطوری فقط جواب اصلیها پست میخورن بقیه صحبتها میشه کامنت. همه اش شد مثل استک
|
|
راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - admin - 06 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۵۹ ب.ظ
یه پارامتر مقبولیت اضافه میکنم به اون سمت بالا. اگه کسی خیلی مقبول نبود (مثل فرداد) اکانتش قرمز بشه
|
RE: راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - Fardad-A - 06 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۵۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: اگه کسی خیلی مقبول نبود (مثل فرداد) اکانتش قرمز بشهاگه کسی جدید بیاد تو این سایت راجع بمن چی فکر میکنه. ![]() یه باره مثل قذافی واسه سر منم یک جایزه تعیین کنید.(خوشبختانه صندوقتون پول نداره) ![]() مستبد،خشک، سفسطه و مغلطه میکند،سوء استفاده کننده از قدرت، وقتی بهیچ کی نمیتونیم اخطار بدیم بهش اخطار میدیم،دلیل استعفای بعضی، دلیل بن شدن بعضی دیگه ،غیر مقبول. ![]() اینم اضافه کنید: قربانی شونده در عزا و عروسی مانشت
|
راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - admin - 06 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اگه کسی جدید بیاد تو این سایت راجع بمن چی فکر میکنه.هر کی جدید بیاد فکر میکنه فردادی فرداد جان وقتی ویرایش میکنی پستت رو اون پایین یه تیک داره در مورد اسم کاربری و نامی که هست باید بزنی تا اینطوری سیاه نشه اسمت ![]() فرداد جان باهات شوخی میکنم. (ولی فعلاً رکورد منفی خوردن رو داری )
|
|
راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - alime - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ب.ظ
می شه درمورد گزینهی مقبولیت که اضافه کردین توضیح بدید بر چه اساسیه؟ کار جالبیه ممنون |
RE: راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - Fardad-A - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۵۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: یه پارامتر مقبولیت اضافه میکنم به اون سمت بالا. اگه کسی خیلی مقبول نبود (مثل فرداد) اکانتش قرمز بشهای وای دکتر جان!!! کم کم باید اکانتت را قرمز کنی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دکتر جان شوخی بود یک دفعه صد تا منفی بهم ندی !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - admin - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ
اون که برای من منفی بود به خاطر تست سیستم بود. الان خودت رو نگاه کن!! چقدر مقبولی فرداد جان
|
|
RE: راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - luna - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ
انگار دوستان تمام دلگیری های یک سال اخیر رو دارن با این سیستم رتبه بندی جبران می کنندا!
|
RE: راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - fatima1537 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: و نیز بحث و جدل بین اعضا و ...من با مجادله مخالفم
|
|
راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - nimaaa - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ق.ظ
سلام . این رتبه بندی یکمی نا عادلانه است . یعنی مثبت و یا منفی دادن به یه پست و نظر خاص کاربر دلیل بر مقبولیت یا عدم مقبولیت اون نیست ! من درتعجبم که بعضیها چه جوره مقبولیتشون مثبت هستش !!فکر کنم دست های پشت پرده ای درجریان است ![]() ......................................................................................... تبریک ویژه عید فطر به همه مدیران. قرار بود عید فطر اخطارا بخشیده بشه ! ..................................................................................... |
RE: راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - Fardad-A - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۵ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ق.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: سلام .من با همه پست نیما موافقم. با همه اش. عید را هم تبریک میگم ولی چون خودم اخطار دارم اگه اخطارها را بردارم طبق معمول متهم میشم. |
راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - admin - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ق.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: این رتبه بندی یکمی نا عادلانه است . یعنی مثبت و یا منفی دادن به یه پست و نظر خاص کاربر دلیل بر مقبولیت یا عدم مقبولیت اون نیست !پس معیار مقبولیت یه فرد چیه؟ نکنه نظر خودش؟ شما وقتی برخی پستهای ماجراجویانه میزنی انتظار منفی خوردن رو هم داشته باش. (۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ق.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: من درتعجبم که بعضیها چه جوره مقبولیتشون مثبت هستش !!فکر کنم دست های پشت پرده ای درجریان استفرمول رو به زودی فاش میکنم. تو فرمول جدید بر اساس میزان فعالیت و نظر کاربران مقبولیت فرد تعیین میشه. یعنی فردی که سابقه بیشتری داره و فعالیت بیشتری توی مانشت میکنه دارای مقبولیت بیشتری میشه (البته اگه این فعالیت منفی باشه مقبولیت منفیاش افزایش پیدا میکنه مثل خودت )
|
|
RE: راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - Masoud05 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ
جالبه فرداد از همه بیشتر مورد تایید بوده( تا حالا ۲۰۲ مورد!!! دکتر ۱۳۷ مورد داشته) و از همه هم بیشتر مورد الطاف منفی شده( ۷۵ مورد تا حالا) |
RE: راهاندازی سیستم رتبه به مطلب - nimaaa - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۳۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: پس معیار مقبولیت یه فرد چیه؟ نکنه نظر خودش؟ ما همه ایرانی هستیم .خودمون رو بهتر میشناسیم. یکی ازت جایی دلخورمیشه، هرپستی میدی منفی میده . موضوع واضح هستش نمی خوام توضیح بدم! البته شاید این پستم نقیض پست قبلیم باشه! در مورد پست های ماجراجویانه درسته ۲۹۴ منفی دارم اما ۲۴۷ تا مثبت هم دارم چیز های خوبم ببینید دیگه
|