![]() |
تبدیل به فرم کلازال منطق مرتبه اول هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: تبدیل به فرم کلازال منطق مرتبه اول هوش مصنوعی - sanaz777 - 03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:وقتی سور وجودی داخل سور عمومی نباشه از ثابت وقتی باشه از تابع، سوال من اینه که چرا ما سور عمومیو واسه کل جمله گرفتیم نه فقط سمت چپش؟؟ با اینکه سمت راست متغیر x وجود نداره!!! مثال متن واسه کل گرفته چون سمت راست هم x هست!(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط:ببین یه سوال میپرسم در چه صورتی ما میاییم از تابع اسکولم یا متغیر اسکولم استفاده میکنیم؟؟(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سوال ٢٧ نگاه کنید پس چرا اونجوری حل کرده |
RE: تبدیل به فرم کلازال منطق مرتبه اول هوش مصنوعی - shamim_70 - 03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سوال ٢٧ نگاه کنید پس چرا اونجوری حل کرده حرفتون زمانی درسته ک تابع اسکولم باشه ولی اینجا fمتغیر اسکولم داده!!...و چون سور عمومی رو ب وجودی تبدیل کرده قاعدتا باید از متغیر اسکولم استفاده کنه! شاید چون پرانتز گذاشته خودش منظورش این بود سور عمومی ماله سمت چپه!!..اگ پرانتز نمیذاشت میشد بگی ماله کلشه!! ولی درکل سوال جالبی نیست...سوال پارسالو نیگاه کنید چقد واضح مطرح شده! |
RE: تبدیل به فرم کلازال منطق مرتبه اول هوش مصنوعی - sanaz777 - 03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ
به نظر من که گزینه ٣ درسته همه کتابا هم گفتن ٣ ، راهیان اشتباه کرده |
RE: تبدیل به فرم کلازال منطق مرتبه اول هوش مصنوعی - khordad.girl - 03 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سوال ٢٧ نگاه کنید پس چرا اونجوری حل کرده اتفاقا من رفتم اصل سوال دانلود کردم ببینم پرانتزی چیزی داره یانه ولی دیدم نه سوال دومیه که سور وجودی اعمال کرده هیچ پرانتزی نداره راهیان خودش پرانتز گذاشته!! این دو سوال عین همن ولی چرا حلشون متفاوته نمیدونم.... |