تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - blackhalo1989 - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۰۴ ب.ظ)tah_206207 نوشته شده توسط:  ممنون دوست عزیز...
راجع به اون دوستم من نمی‌دونم که اصلا درسیو کنار گذشت یا نه ولی‌ بعده کنکور پیشنهاد میداد که میشه این کارم کرد.
راجع به ریاضی‌ مهندسی‌ من از مرجع همشو خوندم منهای فصل مشتقات جزیی ولی‌ تست اصلا کار نکردم. بهتره این سوالارو از کسانی‌ که هم خوب خوندن این درسو و هم خوب نتیجه گرفتن ازش بپرسید.
راجع به ریاضی‌ کلا پایه من قوی بود. مثلا توی گسسته من از چیزایی که از پیش دانشگاهی یادم بود بعضی‌ تستارو حل می‌کردم. یا نگاشت‌ها توی مهندسی‌ واسه من نمره بیار بود. علاوه بر این بعضی‌ از مباحث ریاضی‌ رو خونده بودم. به علاوه کنکور تستی در نتیجه بعضی‌ وقتا از روش‌های تستی استفاده می‌کردم.
دروس ریاضی‌ هر کدوم مدل خاصی‌ داره مثلا گسسته مباحثش زیاده و به خلاقیت احتیاج داره یا محاسبات به محاسبات زیاد و با دقت احتیاج داره. سعی‌ کنید هر درس رو بشناسید و اونطوری که احتیاج داره بخونید. همچنین تمرین هم فراموش نشه که توی ریاضی‌ بسیار مهمه.

گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - پشتکار - ۰۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ

دوستان من از مسافرت اومدم و الان حال و حوصله ندارم درس بخونم
بهتره بگم نمی دونم چطوری دوباره شروع کنم
خیلی دارم رنج می برم
به نظرتون چطوری شروع کنم؟

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - Jabar-Asadi - 06 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ

سلام دوستان .
من یه مدت کسالت داشتم ... درس و مرسم هر چی خونده بودم پنبه شده ...
باید بازم شروع کنم ....

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - farazin - 06 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ

(۰۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:  دوستان من از مسافرت اومدم و الان حال و حوصله ندارم درس بخونم
خیلی دارم رنج می برم

به نظرم با درسی شروع کنین که دوسش دارین یا درسی که احساس می کنین بلدین

گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - hadi_m - 06 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۴۳ ب.ظ

روزهای اخر ماه رمضان اصلا کشش درس خوندن ندارم و از طرفی هم با چنتا مشکل برخورد کردم .
امروز مثلا داشتم مسائل بهینه سازی جریانها در گراف میخوندم اما هر چه بیشتر سعی میکردم کمتر نتیجه میگرفتم.
امیدوارم خدا خودش این یکی دو روزه رو با خوبی وخوشی تمام کنه این هفته برام هفته سختی خاهد بود چون این هفته برام حامل چنتا خبر خوب هست یا خبر بددددددددد.
التماس دعا

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - blackhalo1989 - 06 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ

(۰۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:  دوستان من از مسافرت اومدم و الان حال و حوصله ندارم درس بخونم
خیلی دارم رنج می برم
شروع کن من راه میفتی. اولش سخته بعدش خوب میشه. واسه من چند ساعت طول میکشید تا بیفتم رو غلطک.

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - ssjj - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ

سلام به همه دوستان
ممنون واسه این قسمت
انگار همه مثل همیم یه حالت سردرگمی داریم
من دارم clrs رو میخونم اما بدون تمرین فعلا،تا بعدا تمرین هارو بخونم
نمیدونم کار درستس میکنم یا نه،به نظرتون کارم درسته؟ ConfusedHuhSad

گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - shahryar - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ق.ظ

اگه تمرین‌ها رو همون موقع حل کنید تسلطتتون خیلی بیشتر می شه.ممکنه یکم کند‌تر پیش بره ولی بازدهیش خیلی بیشتره Smile

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - ssjj - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ق.ظ

(۰۷ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ق.ظ)shahryar نوشته شده توسط:  
(07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ)ssjj نوشته شده توسط:  
اگه تمرین‌ها رو همون موقع حل کنید تسلطتتون خیلی بیشتر می شه.ممکنه یکم کند‌تر پیش بره ولی بازدهیش خیلی بیشتره Smile

اره،حق با شماست
فکر کنم درست‌تر باشه
مرسی

گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - firouzi.s - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ق.ظ

سلام
من یه ۱۰ روزی نتونستم درس بخونم از برنامم عقبم
وهمین طوراز پروژه پایانی کارشناسیم
احساس میکنم همه چی قاطی شده باید یه روزبشینم به این دو تا فکر کنم برنامه‌ام رو درست بچینم
وذهنم که آروم شد بشینم مثل یه بچه خوب درس بخونم
ولی اینکه هواسم به هر دو باشه یه ذره سخته

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - blackhalo1989 - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ق.ظ

(۰۷ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ)ssjj نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان
ممنون واسه این قسمت
منم مثل آقا شهریار فکر میکنم.

گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - mim - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ ب.ظ

چرا با شروع شهریور اینقدر وضعیت بد شد؟
اگه بخوام از پیشرفت درسی‌ام (بهتر بگم پس رفت درسی ام) بگم:ساختمان گرافها رو شروع کردم و سیستم دارم از اول کتاب حقیقتو می خونم.امروز شروع کردم و تا الان فصل ۱ و ۲ تموم شده.
دیگه هیچی. و چقدر بد که هیچی

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - fateme66 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ

(۰۷ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ)ssjj نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان
ممنون واسه این قسمت
من هم اوایل برای اینکه برسم Clrs رو بخونم به تمرینهاش زیاد توجه نمیکردم اما به خاطر وقفه ای که تو درس خوندنم ایجاد شد مجبور شدم به خلاصه هام مراجعه کنم و سراغ تمرینها برم، نتیجه ای که از حل تمرینها گرفتم (چون سعی می کردم خودم اول حلشون کنم) خیلی بهتر از فقط خوندن متن درس بود.
به نظرم در مورد درسهایی که نیازبه تسلط بیشتر دارین حتما تمرین حل کنید.

گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - blackhalo1989 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ق.ظ

جدای از بحث تسلط مقدار قابل توجهی از درس CLRS تو تمریناشه.

گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - پشتکار - ۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ب.ظ

بچه‌ها لطفا نظرتون رو در مورد این برنامه ریزی بگید:
شهریور و مهر: مطالعه آزاد دروس و آشنایی
آبان و آذر: حل تمرین و آشنایی با تست و مرور
دی و بهمن: شبیه سازی کنکور و رفع اشکال