|
|
کسی واسه فنی ها نسخه ای نداره؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
کسی واسه فنیها نسخه ای نداره؟ - هاتف - ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ ب.ظ
منم این ذهنیت رو تا حدی داشتم ازین بابت هم خیلی نگران بودم، احساس بیگانگی داشتم و فکر می کردم همه بچه های مانشت پیوسته اند. تاپیک "بچه های ناپیوسته" رو به همین دلیل زدم. متوجه شدم فنیها هم کم نیستند، یکی شون آقای ParsaNa که سرآمد هستند. الان مراوداتم به دوستان پیوسته بیشتر از قبل شده و باعث شده افکار قبلی کمرنگ بشن. شبیه اون دوستای کاردانشی که مجبور بودند تو کنکور کاردانی پیوسته دورس فنی رو کنکور بدهند و باعث شده بود کمی از ما فنیها غول بسازند، ما نباید اینکار رو تکرار کنیم! |
|
کسی واسه فنیها نسخه ای نداره؟ - nimaaa - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ب.ظ
سلام بچه های فنی . من می خواستم یه کل کل حسابی بین بچه های فنی و غیر فنی راه بندازم اما متاسفانه به دلیل کثرت دوستان عزیز و مدیران فنی( br2011 , parsana )بیخیال شدم و تا حدودی احساس خطر کردم
|
|
کسی واسه فنیها نسخه ای نداره؟ - blackhalo1989 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ
راه بنداز نیما جان منم پشتتم
|
RE: کسی واسه فنیها نسخه ای نداره؟ - ali_computer69 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: سلام بچه های فنی . خوب کاری کردی برادر نیما. یه جملهی همیشه بابام میگه به من "پسر تو یه بار سرت میره به خاطر زبونت ". حالا منم اینجا میگم نیما یه روز کاربر محروم میشیها ! از ما گفتن |
|
RE: کسی واسه فنیها نسخه ای نداره؟ - summer_66 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ
پناه میبریم به خدا از شر مخلان آسایش جامعه بشری!!
|
|
کسی واسه فنیها نسخه ای نداره؟ - nimaaa - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ
نمیشه blackhalo1989 جان! دو تا دوستام( br2011 ، parsana )اینجا هستند و با اینکه تنها مدیرای با ظرفیت مانشت هستند !!! اما بازم نمیشه . ali برو تایپیک سربازیت رو به روز کن اینقدر هم مثبت نباش ![]() summer_66 من در کمین شما خواهم بود
|
RE: کسی واسه فنیها نسخه ای نداره؟ - summer_66 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: summer_66 من در کمین شما خواهم بود دست شما برای من رو شده و دیگه در حالت SAFE MODE با شما برخورد نخواهم کرد
|
|
کسی واسه فنیها نسخه ای نداره؟ - parsaNA - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ ب.ظ
آقا نیما راحت باش . ما فنیها کم نیستیم و کم هم نمی یاریم . شما بحث رو شروع کن تا به جاهای خوب برسیم
|
|
کسی واسه فنیها نسخه ای نداره؟ - nimaaa - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۰۰ ب.ظ
سلام . موضع رسمی شما رو دیدیم پس! شما بر فنی بودن خود اتحاد دارید اما ما بر غیر فنی بودن خودمون اتحاد نداریم! و این باعث میشه شکست ما قطعی بشه( و شایدم قحطی بشه ).
|
کسی واسه فنیها نسخه ای نداره؟ - هاتف - ۰۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: با اینکه تنها مدیرای با ظرفیت مانشت هستند !!!یه بوهایی میاد |