|
|
علم و صنعتی ها - نسخهی قابل چاپ |
RE: علم و صنعتی ها - amirid - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: من به نوبه خودم تبریک عرض مینمایم. شما که پیشکسوتین لطفا یه توضیحی در مورد دانشگاه و استادا بدین مخصوصا تو هوش، مرسی
|
|
علم و صنعتی ها - Amoojan - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ
یکم مهربون تر باشین بابا!
|
RE: علم و صنعتی ها - blackcode - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: یکم مهربون تر باشین بابا!بچه ها نسبت به دانشگاهشون غیرت دارن ![]() ![]() جدا کسی نیست یه کم بهمون راهنمایی کنه؟
|
|
علم و صنعتی ها - frr - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ
پیشنهاد میکنم بیایید بریم خواجه نصیر خیلی بهتره ضرر میکنین |
|
علم و صنعتی ها - rahimentezari - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ
اطلاعیه ثبت نام : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: علم و صنعتی ها - azarakhsh1986 - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ)rahimentezari نوشته شده توسط: اطلاعیه ثبت نام : دمت گرم بابت اطلاعیه ! ریزنمرات دارید شماها ؟؟ |
RE: علم و صنعتی ها - saeed313 - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ)rahimentezari نوشته شده توسط: اطلاعیه ثبت نام : من خواستم ریزه نمرات بگریم، آموزش گفت به شماها نمی دیم...باید دانشگاه علم و صنعت درخواست بده، تا براش بفرستیم! |
|
علم و صنعتی ها - hoda ahmadi - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ
پس الان ما که نرم افزاریم باید بعد از ظهر بیایم؟ مطمینین دیگه؟؟ |
RE: علم و صنعتی ها - saeed313 - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: پس الان ما که نرم افزاریم باید بعد از ظهر بیایم؟ مطمینین دیگه؟؟بله الان با یکی از دوستام تو علم و صنعت صحبت کردم، گفت اگه ریزه نمرات نباشه مشکلی پیش نمیاد... ولی بهتره یه پرینت از کارنامه های ترمی گرفته بشه... |
|
علم و صنعتی ها - rahimentezari - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ
من یه ریز نمرات غیررسمی از پورتال دانشگاه قبلیم پرینت کردم.اما روش خورده غیر رسمی :دی!دیگه نمی دونم قبوله یا نه! |
|
پاسخ : علم و صنعتی ها - mohsen100 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
دوستان همکلاسی و هم دانشگاهی ثبت نام که زود انجام شد نظرتون در باره جلسه معارفه چی بود؟:-) |
|
علم و صنعتی ها - hoda ahmadi - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ق.ظ
به نظر من که معارفه ای انجام نشد
|
|
علم و صنعتی ها - hoda ahmadi - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ق.ظ
سلام همکلاسی ها خوبین؟؟ بچه ها لیست دروس تو سایت گلستان اومده فقط ۵ تا درسه که خوب ما باید ۴ تا برداریم برای ۱۲ واحد شماها کدوم رو بر نمیدارید که همه هماهنگ باشیم |
|
پاسخ : علم و صنعتی ها - mohsen100 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ق.ظ
اگه ۴ تا درس برداریم میشه هفته ای ۴ روز که به نظرم زیاده :-) |
|
علم و صنعتی ها - hhosseinid - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ
سلام به نظرم جلسه معارفه نبود جلسه اتمام حجت بود ![]() یکی از دوستان سال بالایی علم و صنعتی توصیه اکید می کرد ۹ واحد برداریم، منم همین تصمیمو دارم فعلا این درس ها مدنظرم هست : پایگاه داده پیشرفته ، الگوریتم های موازی ، مدلسازی و ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتری |