تالار گفتمان مانشت
دانشگاه اراک - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
دانشگاه اراک - h.sarikhani88 - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ق.ظ

منم حس کنم خیلی ضعیفه آخه همین ماه قرار بود به یکی از دانشجوها دانشگاه اراک که مبانی پاس کرده بود cpp درس بدم .. با اینکه مبانی پاسیده بود نمی دونست عبارتی که بعد // می آد جزو برنامه نیست و بهش می گن کامنت....
..........................................................................
ایم دکتر دزفولیان ولی خداست خودم تو همدان ۲۰ واحد باهاش پاس کردم.... خیلی شخصیت خداییه ...
من اراکیم همدان درس خوندم... هوای اراک و همدان خیلی فرقی نداشت

دانشگاه اراک - Morteza_s - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ

دوستانی که رتبه اشون بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ شده تو نرم افزار یه کم تو الویت بندیشون دقت کنن ،از دانشگاه های دیگه سطح دوشهرستان خبر ندارم ،ولی خیلی از لحاظ امکانات و اساتید سطحش پایین هست ،مراقب باشین اشتباه نکنین و گول نزدیکیش را بخورین به شهرهای دور وبر،از لحاظ اب وهوایی هم با شهرهای دیگه فرقی نداره ....

دانشگاه اراک - khayyam - 10 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ

در مورد دانشگاه اراک نظری نمی تونم بدم چون دانشجوی اونجا نیستم ولی چون تو دانشکده ی فنی امیرکبیر اراک درس می خونم و اکثر اساتیدمون از دانشگاه اراک میان می تونم در کل بگم که برای ارشد زیاد جالب نیست ولی در مورد شهرش اینو می تونم بگم که اصلا جای دیدنی نداره و جای سردی هستش من که خودم از اردبیل اومدم ولی اینجا هواش از اردبیل سردتره !!!

دانشگاه اراک - Happiness.72 - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ب.ظ

برادر من دانشگاه اراک خونده و میگقت جو علمی بین دانشجوهاش کمه

RE: دانشگاه اراک - masume_ml - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ

اصلا به دانشگا اراک فکر نکنید دورش یه خط قرمز پر رنگ بکشید من که فقط ۴ سال خون دل خوردم .
ولی دانشجوهاش فرار نکردن همون تعداد که تو دفترچه زده خوش و خرم دارن میرن سر کلاس الکی شایعه پراکنی نکنیدConfused
سطح علمی افتضاح، اساتید بپیچون که به هر دلیلی دانشجو واسشون زیاد اهمیت نداره، بعضی هاشون بی سوادن بعضی شون سواد دارن اما ما براشون اهمیت نداریم . امتحانای غیر نرمال با نمره های پایین وضعیت خوابگا افتضاح ... من با خوندن واسه کنکور تازه دارم میفهمم که مهندسی نرم یعنی چی سیستم عامل چیه شبکه و... چقدر این درسا قشنگ هستن .
خلاصه بگم عمرتون رو تو دانشگا اراک تلف نکنید از من به شما نصیحت.
یاد خاطرات بد زندگیم افتادمSleepy
اصلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا حتی بهش فکر نکنید افتضاحه شدیددددددددددددددددددددددددددددددد البته اساتید و مسئول خوب هم پیدا میشه بین شون .دانشجو خوب زیاد داره ها یکیش منBig Grin