تالار گفتمان مانشت
اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ق.ظ

(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ ق.ظ)irera نوشته شده توسط:  دوستان خبره جدیدی نیست ؟؟ اخر چی شد این نتیجه ؟

سلام
داداش من کل خبرگزاری ها چک کردم.
آخرین خبر همان بین ۹ تا ۱۰ شهریور هست.
میخوان برای یک سری رشته جدید انتخاب رشته بزارن در سایت.
خبرها در همین حد هست و زمان قطعی چیز گفته نشده

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - alma90 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ

سلام بچها
کسی هست انتخاب اولش دانشگاه ازاد ساری باشه؟

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - saeeed69 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ

(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)alma90 نوشته شده توسط:  سلام بچها
آره یکی از دوستای من هست البته فکر کنم نرمافزار امتحان داده .

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - saeeed69 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۸ ب.ظ

بله

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - saeeed69 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ

دوستم انتخاب اولش ساری بود البته فکر کنم نرم افزار

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - alma90 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ

(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ)saeeed69 نوشته شده توسط:  
(06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)alma90 نوشته شده توسط:  سلام بچها
دوستم انتخاب اولش ساری بود البته فکر کنم نرم افزار
منم نرم افزارمShy

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ

سلام
من اخبار ندیدم اما میگن شبکه خبر زیر نویس کرده که ۱۰ شهریور همه مقطع ها اعلام میشه
اگر کسی میتونه خبر تائید کنه بگه لطفا

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - negar007 - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ق.ظ

سلام
انشاالله همه رشته وشهریکه دوست دارن قبول بشن
یه سوال دانشگاه ازادی:
اگرانتخاب های اولمون قبول شیم درصورتی که تو انتخاب های بعدی حدنصاب نمره را کسب کرده باشیم،میتونیم تغییربدیم؟الان همه انتخاب هامون مشخص میشه یا فقط اون رشته ای که قبول شدیم؟

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ق.ظ

(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ق.ظ)negar007 نوشته شده توسط:  سلام
یه سوال دانشگاه ازادی:
اگرانتخاب های اولمون قبول شیم درصورتی که تو انتخاب های بعدی حدنصاب نمره را کسب کرده باشیم،میتونیم تغییربدیم؟الان همه انتخاب هامون مشخص میشه یا فقط اون رشته ای که قبول شدیم؟
سلام
فقط شهر و رشته ای که قبول شدین میتونید برید.

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - negar007 - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ

(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ق.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  
(07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ق.ظ)negar007 نوشته شده توسط:  سلام
یه سوال دانشگاه ازادی:
سلام

سلام..ممنون ازپاسختون.
یعنی هیچ راهی نداره؟؟؟؟!!!!!HuhSadSadSadSadSadSad

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ

(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ)negar007 نوشته شده توسط:  
(07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ق.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  
(07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ق.ظ)negar007 نوشته شده توسط:  سلام
یه سوال دانشگاه ازادی:
سلام

سلام..ممنون ازپاسختون.
یعنی هیچ راهی نداره؟؟؟؟!!!!!HuhSadSadSadSadSadSad
نه متاسفانه
مگر اینکه تو تکمیل ظرفیت مجدداً شرکت کنید یا دوباره کنکور بدین.

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ق.ظ

دوستان امروزاحتمال خیلی بالا ساعت و تاریخ اعلام میکنند

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ق.ظ

آره
دارم خبرگزاری ها رو مرتب refresh میکنم.
خداییش این اعلام نتایج از کار و زندگی انداختتم!

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ

من فکر نکنم اصلا تا ۱۰ شهریور نتایج بیاد
اینها انتخاب واحد برای رشته خبر میخوان انجام بدن. یعنی همزمان با اعلام نتایج
اصولا ۲-۳ روز قبل ساعت و تاریخ دقیق رو میگن
هیچ چیزی نگفتند.