داستان غم انگیز حداقل برای خود من - نسخهی قابل چاپ |
داستان غم انگیز حداقل برای خود من - Fardad-A - 28 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ب.ظ
من هم هستم. اگه از طریق مانشت هم میخواهید کاری کنید باز هم بفرمایید تا بکنم. |
داستان غم انگیز برای همه - Msccom - 28 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۵ ب.ظ
من هم به شدت هستم... بنظرم تایتل این موضوع رو عوض کنید بهتره |
RE: داستان غم انگیز حداقل برای خود من - ali_computer69 - 29 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ
بزرگان و مدیران سایت یه تصمیم بگیرن واسه جمع آوری کمکها آقای تنهایی مدیر عزیز یه تصیم راهبردی بگیرید. |
RE: داستان غم انگیز حداقل برای خود من - SarahArshad - 29 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ق.ظ
من فکر می کنم اگه مدیران محترم این کار رو به دست بگیرن خیلی بهتره اگه مانشت این کار رو انجام بده خیلی بهتر خواهد بود .اگه موافقید مخصوصا مدیران به نظرم یه حساب باشه یا همون حساب مانشت میشه این کار رو کرد واگه دوستان جمع بشن میشه کاهای خوبی برای این دوستمون کرد هم برای درمانش وهم برای این دلمشغولی کوچکی داره واین دلخوشی کوچولوش که دلش هم شاد شود .ما یه فامیلی داشتیمام اس داشت اما با دوا ودرمون خوب شده یعنی خیلی کمتر شده وبه قول آفاق عزیز هزینه های درمانش خیلی گران هست اگه ماهیانه یه مبلغ ناچیزی را پرداخت کنیم می تونیم با کمک هم مبلغ دارو هاش رو پرداخت کنیم اگه هم فرد خیر باشه که خدا خیرش بده دوستان نظر شون چیه ؟ |
RE: داستان غم انگیز حداقل برای خود من - ali_computer69 - 29 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: من فکر می کنم اگه مدیران محترم این کار رو به دست بگیرن خیلی بهتره اگه مانشت این کار رو انجام بده خیلی بهتر خواهد بود .اگه موافقید مخصوصا مدیران به نظرم یه حساب باشه یا همون حساب مانشت میشه این کار رو کرد واگه دوستان جمع بشن میشه کاهای خوبی برای این دوستمون کرد هم برای درمانش وهم برای این دلمشغولی کوچکی داره واین دلخوشی کوچولوش که دلش هم شاد شود .ما یه فامیلی داشتیمام اس داشت اما با دوا ودرمون خوب شده یعنی خیلی کمتر شده وبه قول آفاق عزیز هزینه های درمانش خیلی گران هست اگه ماهیانه یه مبلغ ناچیزی را پرداخت کنیم می تونیم با کمک هم مبلغ دارو هاش رو پرداخت کنیم اگه هم فرد خیر باشه که خدا خیرش بده دوستان نظر شون چیه ؟ فوف العاده خوبه آقای تنهایی مدیر عزیز یه تصیمی بگیرید دوست دارم فردا که تولدشه برم خبر خوش رو بهش بدم که اینجا چند تا دوست داره.کاش می شد بچهها اینجا واسش مینوشتن من فردا واسش چاپ میکردم میبردم راستی نظرتون چیه . چی واسش بگیرم واسه کادوی تولد؟ |
داستان غم انگیز حداقل برای خود من - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ
بچهها بیماران msیک انجمن حمایتی دارند بهمین نام. این انجمن ثبت شده و قانونی است و امکاناتی هم اینجور انجمنها دارند برای مسائل درمانی ودارویی. یعنی ممکنه هر چقدر هم پول داشته باشید نتونید براحتی داروهای اینها را وارد کنید. چون مجوز را انجمن داره. از طرفی این بیماری درمان نداره فقط سرعت پیشرفتش کم میشه. بنابراین بیماران باید تا زمان حیات تحت پوشش باشند.بنظرم برای حمایت درمانی بهتره به اون انجمن رجوع بشه. محلش هم فکر کنم تهران خیابان قرنی نزدیک پل کریمخان هست. در سایر مسائل میشه به بیمار کمک کرد.شماره حساب هم دارد. در سایر مسائل میشه مستقیما" به بیمار کمک کرد. مثلا" کامپیوتری واسه اش خرید یا چیز دیگر... البته من خبر ندارم که این بیماری جزء بیماریهای خاص هست یانه. چون بیماریهای خاص خودش هم یک مرکز حمایتی داره. کلا" میخوام بگم بیمار ولو دارای وضع اقتصادی خوب در اینجور بیماریها باید به انجمن حمایتی مراجعه کنه. بهر حال برای اطلاع بیشتر من از ۱۱۸ شماره اش رو گرفتم۶۶۴۹۰۹۴۵-۶۶۹۵۳۹۰۷الی ۹ فردا زنگ میزنم و اطلاع رسانی میکنم. |
داستان غم انگیز حداقل برای خود من - admin - 29 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ق.ظ
فرداد جان شما از طرف مانشت یه شماره حساب بده تا بچههایی که میخوان کمک کنن واریز نمایند. منم همینجا فرداد رو کاملاً تایید میکنم. |
RE: داستان غم انگیز حداقل برای خود من - ali_computer69 - 29 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: بچهها بیماران msیک انجمن حمایتی دارند بهمین نام. این انجمن ثبت شده و قانونی است و امکاناتی هم اینجور انجمنها دارند برای مسائل درمانی ودارویی. یعنی ممکنه هر چقدر هم پول داشته باشید نتونید براحتی داروهای اینها را وارد کنید. چون مجوز را انجمن داره. از طرفی این بیماری درمان نداره فقط سرعت پیشرفتش کم میشه. بنابراین بیماران باید تا زمان حیات تحت پوشش باشند.بنظرم برای حمایت درمانی بهتره به اون انجمن رجوع بشه. محلش هم فکر کنم تهران خیابان قرنی نزدیک پل کریمخان هست. در سایر مسائل میشه به بیمار کمک کرد.شماره حساب هم دارد. در سایر مسائل میشه مستقیما" به بیمار کمک کرد. مثلا" کامپیوتری واسه اش خرید یا چیز دیگر... البته من خبر ندارم که این بیماری جزء بیماریهای خاص هست یانه. چون بیماریهای خاص خودش هم یک مرکز حمایتی داره. کلا" میخوام بگم بیمار ولو دارای وضع اقتصادی خوب در اینجور بیماریها باید به انجمن حمایتی مراجعه کنه. بهر حال برای اطلاع بیشتر من از ۱۱۸ شماره اش رو گرفتم۶۶۴۹۰۹۴۵-۶۶۹۵۳۹۰۷الی ۹یعنی میگید واسه لپ تاپ و ... هم بزاریم این انجمن ببینم کی واسش بگیره؟ یعنی فقط به این انجمن اکتفا کنیم؟ |
داستان غم انگیز حداقل برای خود من - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ق.ظ
انگار دقیق نخوندین. گفتم واسه مسائل درمانی باین انجمن مراجعه شود بهتره. در سایر موارد هدیه دادن واسطه نمیخواد. |
RE: داستان غم انگیز حداقل برای خود من - ali_computer69 - 29 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: انگار دقیق نخوندین. گفتم واسه مسائل درمانی باین انجمن مراجعه شود بهتره. در سایر موارد هدیه دادن واسطه نمیخواد.آره چون که خوب نگرفته بودم سوالی پرسیدم جملات رو آقا فرداد شماره حساب رو بدید واسه واریز کمکها از طرف بچه ها. |
داستان غم انگیز حداقل برای خود من - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۷ ق.ظ
علی جان دقیقتر بگو. متوجه نمیشم. منظورت شماره حساب انجمن هست واسه کمکهای درمانی یا یک شماره حساب واسه هدیه و اینجور چیزا. اگه اولی را میخوای فردا زنگ میزنم می پرسم. اگه دومی را میخوای اجازه بده یا دکتر این تاپیک را بخونه یا من با ایشانصحبت کنم. ببینیم میشه بهمان حساب مانشت واریز کرد یا نه. |
RE: داستان غم انگیز حداقل برای خود من - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: فرداد جان شما از طرف مانشت یه شماره حساب بده تا بچههایی که میخوان کمک کنن واریز نمایند. منم همینجا فرداد رو کاملاً تایید میکنم. تازه دیدم . به روی چشم .فردا یک شماره حساب همین جا اعلام میکنم. چون یک حساب بانک سپه هست که استفاده نمیشه و بهتره اون را اعلام کنم تا مشخص باشه. |
داستان غم انگیز حداقل برای خود من - bahari - 29 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ق.ظ
اگه شماره کارت بدید خیلی بهتره. |
داستان غم انگیز حداقل برای خود من - delta - 29 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ ب.ظ
منم هستم |
RE: داستان غم انگیز حداقل برای خود من - ali_computer69 - 29 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۱ ب.ظ
فرداد جان قرار بود با انجمن ms تماس بگیری ،تماس گرفتی عزیز؟ کاش میشد زودتر تماس بگیری و خبرش رو بذاری من امروز میخوام برم تو جشن تولدش شرکت کنم اگه بشه تا ساعت ۵ و ۶ اگه خبری از اون انجمن گرفتی بگی تا بهش بگم. دوستان عزیز مانشتی واسه جشن تولدش چی بگیرم؟ نمیدونم واقعا هیچی به فکرم نمیرسه؟ |