|
|
مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - bernova - 10 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
سلام دوستان میگم برای فهمیدن مرتبه اجرایی حلقه های تودرتو وابسته در سر جلسه کنکور چه راهی بهتر از trace کردن چند مرحله از الگوریتم است که سریع به جواب برسیم مثلا for(i=1;i<=n;i*2) for(j=1;j<=i;j*2 { x++; { |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - bahman2000 - 10 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)bernova نوشته شده توسط: سلام دوستاننه فکر نمی کنم روش دیگه ای وجود داشته باشه خود این روش trace کردن هم به نظرم مشکل نیست اگه چند نمونه از این مساله ها حل کنید زود راه می افتید. برای مساله بالا هم با trace کردن به جواب (O(logn می رسیم. |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - Morris - 10 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: الان من توو تفاوت این دوتا موندم سلام. این درسته : [tex]o(f)\subset O(f)-Omega(f)[/tex] |
|
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - bernova - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
سلام دوست عزیز منمنون از توجه تون لطفا به حلقه تودرتو زیر نیز یه نگاه بنداز تو جزوه امیرکبیر یه جواب داده ، پارسه هم یه جواب مرتبه اجراییی الگوریتم زیر چقدر است for(i=0;i<n;i++[/align] |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - bahman2000 - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ)bernova نوشته شده توسط: سلام دوست عزیزبرای حلقه ی for خالی که مرتبه تعیین نمی کنن. از روی این حلقه ای که شما نوشتید فقط تعداد دفعات تکرار خود for به اضافه ی تعداد تکرار داخل حلقه ی for مشخص می شه.اگه هدف ما تعیین مرتبه باشه بایستی دنبال دستور اصلی باشیم. |
|
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - bernova - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ
اقا شرمنده من نمیدونم چرا حلقه for اینطوری پست شد اینجا منظورم مرتبه اجرایی حلقه زیر است for(I=1;I<n;I++)1 for(j=1;j<n;J++)1 { x++ n++ } بازم ببخشید |
مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - A V A - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)bernova نوشته شده توسط: اقا شرمنده من نمیدونم چرا حلقه for اینطوری پست شد اینجا منظورم مرتبه اجرایی حلقه زیر است مطمعنین اون n++ هست و n-- نیست؟ |
|
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - MiladCr7 - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ
ببینم فکر کنم --n باشه نه ++n؟ |
|
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - bernova - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ب.ظ
اره n-- ,است . یکی از مثال های پارسه است منظورم اینه که تو پارسه میگه O(n و جزوه امیرکبیر میگه O(nlogn به نظر من دومی است |
|
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - MiladCr7 - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
به نظر من همون مرتبه n درسته |
|
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - bernova - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
براساس تریس که کردین شد n |
|
مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - hamid88 - 13 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ
دوستان این روابط بازگشتی و این چیزارو با کدوم کتاب خوب یاد میگیرم. هیچ جوره من یادش نمیگیرم |
|
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - MiladCr7 - 13 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ
اره یه تریس کنید معلوم میشه |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - bahman2000 - 13 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)bernova نوشته شده توسط: اقا شرمنده من نمیدونم چرا حلقه for اینطوری پست شد اینجا منظورم مرتبه اجرایی حلقه زیر استمراحل trace: i=1---------------> بار n/2 i=2---------------> بار n/4 i=3---------------> بار n/8 i=4--------------> بار n/16 ..................................... i=log n---> بار n/2^ log n جمع تعداد دفعات تکرار: (n/2+n/4+n/8+n/16+...+n/n=n(1/2+1/4+1/8+...+1/n)=n(1-1/n)=n-1=O(n |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی درس ساختمان داده(ارشد ۹۴) - sana123 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ب.ظ)bernova نوشته شده توسط: اره n-- ,است . یکی از مثال های پارسه استدوستان منم فکر می کنم n log n درست باشه، چون شمارنده حلقه ها به هم وابسته نیستند تعداد تکرار حلقه ها در هم ضرب میشن. در حلقه داخلی هر بار ۲واحد کاهش داریم چون یک بار j را می بریم جلو و یکبار از n کم می کنیم، پس حقه داخلی هربار n/2 بار اجرا میشه که مرتبه اجراییش میشه n، حالا وقتی از حلقه داخلی خارج میشم n شده n/2 یعنی بازه حلقه بیرونی شده از یک تا n/2 پس مثل اینه که گام کاهش حلقه بیرونی تقسیم بر ۲ هست که مرتبه اجراییش میشه log n ، پس مرتبه اجرایی دو حلقه میشه n log n کسی فهمید من چی گفتم؟ ![]() |