مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه - pouya47 - 04 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ق.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ)mhd_parsa نوشته شده توسط: با عرض سلام و تبریک به شما سلام ممنون عرض کردم به نظر من زیاد جالب نبود اما من تو آزمونهای موسسات دیگه شرکت نکردم از دیگر دوستان بپرسید حتما راهنمایی تون می کنن. البته سنجش از بقیه ارزون تره (۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: شبکه رو با حقیقت فقط جواب دادید؟من شبکه حقیقت رو عین کف دست بلد بودم اما با حقیقت نمیشد جواب داد ک نمی دونم، ما که جواب دادیم و شد |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه - sahar salehi - 04 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ
ولی انصافا آدم زرنگی هستینا. کار و ازدواج و ادامه تحصیل، به همشون با هم رسیدین. امیدوارم همیشه همینطوری موفق باشین تو زندگیتون. |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه - vahid2068 - 04 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ
خیلی عالی براتون آرزوی موفقیت روزافزون دارم |
مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه - mfathi - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ق.ظ
Hi Sent from my iPhone using Tapatalk |
مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه - atenaa - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ق.ظ
جند تا سوال شبکه رو با کتاب حقیقت جواب دادین؟ |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه - pouya47 - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: جند تا سوال شبکه رو با کتاب حقیقت جواب دادین؟ عرض کردم بله این یکی بود چند تاش کجاست؟؟؟؟ |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه - atenaa - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ق.ظ)pouya47 نوشته شده توسط:(07 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: جند تا سوال شبکه رو با کتاب حقیقت جواب دادین؟ سوالم این بود که سوالای شبکه رو چندتاش رو جواب دادید با کتاب حقیقت؟ یا بهتر بگم کلا شبکه چندتا جواب دادید البته گویا خودتون شبکه کار میکنید |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه - pouya47 - 07 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ق.ظ
سوالم این بود که سوالای شبکه رو چندتاش رو جواب دادید با کتاب حقیقت؟ یا بهتر بگم کلا شبکه چندتا جواب دادید البته گویا خودتون شبکه کار میکنید [/quote] آها ببخشید اشتباه متوجه شدم شبکه در عمل با این مزخرفاتی که تو کنکور میاد زمین تا آسمون فرق داره. تعداد درست ها مو نشمردم، اگه فرصت شد میبینم بهتون خبر میدم موفق باشید |
مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه - pouya47 - 23 شهریور ۱۳۹۹ ۰۹:۵۵ ب.ظ
بعد از ۵ سال فرصت شد دوباره به مانشت سر بزنم و مصاحبه خودمو بخونم!! خوشحالم یکی از کسایی که سوال پرسیده بودند و دیدم رتبه اش خوب شده بود، احتمالا اونم مثل من تا حالا فارغ التحصیل شده. الان من amnban.ir رو تاسیس کردم به کمک هم نیاز داریم! خوشحال میشم ببینموتون موفق باشید. |
مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه - saharitst - 07 آذر ۱۳۹۹ ۰۵:۵۲ ب.ظ
موفق باشید من هم لیسانس ای تی دارم ۴ سال از لیسانسم گذشت یک بار ارشد شرکت کردم دیگه دنبالش نرفتم منم میخوام فعلا کار کنم بعد اخر سر برم سراغ ارشد ولی پایه تحصیلیم داغونه |