وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - نسخهی قابل چاپ |
وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - n a z a n i n - 08 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ
بچه ها بگید تو ماه رمضون چه جوری بخونیم؟ من که تو ماه رمضون خیلی افت میکنم و کلی زمانمو از دست میدم آخه همش ضعف میکنم میخوام بخوابم میشه لطفآ راهنماییم کنید بگید شما ها چه جوری میخونید .. ممنون از همتون . |
RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - alizadeh_leila20 - 08 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ
سلام. من زبانم خیلی خیلی خیلی ضعیفه . هر چی ۵۰۴ رو میخونم لغتا همه جی یادم میره. به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - lish kn - 08 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
با سلام و تشکر پیشنهاد شما اینه که تو این زمان های تعیین شده تست هم زده بشه یا نه؟ |
RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - fzpakzad - 08 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ)alizadeh_leila20 نوشته شده توسط: سلام.برای یادگرفتن لغت ها از چه روشی استفاده میکنید؟ |
RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - فررفرری - ۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
مرسی درست شد . عالیین.دیروز منطقی و امروز الکتریکی می خونم. |
وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - bahar122 - 08 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
منم روزی دو ، سه ساعت گسسته میخونم از کتاب گریمالدی! اما بدون تست! ساختمان داده جزوه پارسه خوبه شروع کنم به خوندن! |
RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - fzpakzad - 08 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)bahar122 نوشته شده توسط: منم روزی دو ، سه ساعت گسسته میخونم از کتاب گریمالدی!جزوه پارسه رو دانلود کردید یا خریدید؟همون که نویسنده اش دکتر حقیته؟ |
RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - mahdi200hell - 08 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)bahar122 نوشته شده توسط: منم روزی دو ، سه ساعت گسسته میخونم از کتاب گریمالدی! من جزوه پارسه رو ندیدم.ولی خودم کتاب دکتر ابراهیمی مقدم انتشارات نصیرو میخونم.خیلی عالیه (۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط:(08 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ)alizadeh_leila20 نوشته شده توسط: سلام.برای یادگرفتن لغت ها از چه روشی استفاده میکنید؟ به نظر من روش تیک ۸ از همه بهتره.وقتم زیاده واسش |
وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - csun - 09 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ
سلام. من دوره کارشناسی سخت افزار بودم حالا واسه ارشد میخوام آی تی بخونم. پایگاه پاس نکردم میخوام شروع کنم از روی کتاب رانکوهی بخونم. به نظرتون واسه کسی که پایگاه پاس نکرده این کتاب خوبه یا برم سراغ کتاب دیگه ای؟ |
وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - Elena_71 - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ق.ظ
رانکوهی خوندن اشتباه محض! ۱کتاب ۸۰۰صفحه ای ک فقط وقت گیره شما بشین با دقت مقسمی بخون |
RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - bahar122 - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط:(08 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)bahar122 نوشته شده توسط: منم روزی دو ، سه ساعت گسسته میخونم از کتاب گریمالدی!جزوه پارسه رو دانلود کردید یا خریدید؟همون که نویسنده اش دکتر حقیته؟ دانلود کردم! نمیدونم نویسنده اش کیه |
RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - shahin_cr7 - 09 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)mahdi200hell نوشته شده توسط: ریاضی مهندسی :سلام من هنوز کتابش رو نگرفتم. بنظرتون جزوه استاد کریمی به همراه صدا با کتابش یکیه؟ لینک جزوه ها: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - mahdi200hell - 09 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ)shahin_cr7 نوشته شده توسط:سلام دوست عزیز(27 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)mahdi200hell نوشته شده توسط: ریاضی مهندسی :سلام این جزوه در کنار ویس میشه همون کتاب.مثالاش که همونای کتابه.فقط یک چیزی ، جزوه ای که لینکشو گذاشتین تا توابع تحلیلی هستش و مباحث بسط ها و معادلات دیفرانسیل رو پوشش نداده که توی کتاب هست |
وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - shahin_cr7 - 09 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
در مورد سرفصل های ریاضی مهندسی بنظرتون طبق روال خود استاد کریمی پیش بریم بهتره نیست؟ این طور که توی voice گفتن اول سری فوریه چون پیش نیاز توابع مختلط هست بعدش توابع مختلط آخرش هم معادلات با مشتقات جزئی |
RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - mahdi200hell - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)shahin_cr7 نوشته شده توسط: در مورد سرفصل های ریاضی مهندسی بنظرتون طبق روال خود استاد کریمی پیش بریم بهتره نیست؟ نمیشه کامل اینطوری گفت.دلیلی که من از بحث توابع مختلط شروع کردم این بود که برای شروع کار بحث خیلی سنگین نشه. در کل نظر منو بخواید بپرسید ریاضی مهندسیو فقط با فوریه و معادلات با مشتقات میشناسم.بقیشو باید انداخت اونور . اگر بقیه دوستان هم نظرشون این باشه مشکلی نداره .جای مباحثو عوض میکنیم |