تالار گفتمان مانشت
معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - sir_ams - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ

دوستان کسی هست که امام حسین-ع- دعوت شده باشه؟

معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - aamitis - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ق.ظ

چه کسی در گرایش هوش پذیرفته شده؟؟؟
با چه رتبه ای؟؟؟
چرا انقدر اینجا خلوته؟؟

معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - yagmur0022 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ

زمان مصاحبه چرا پس مشخص نمیشه؟کسی اطلاع داره؟

معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - abit - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ

سلام دوستان اگر کسی هم روزانه و هم شبانه دعوت به مصاحبه مالک شده باید چند بار برای مصاحبه بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuhHuh

معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - نازین - ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ

سلا من شبانه مالک دعوت شدم.(۳۹۲ هوش)

RE: معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - taha_k - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ

سلام
من واسه روزانه هوش مالک دعوت شدم
رتبه م ۱۱۶ هست

RE: معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - frr - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  دوستان کسی هست که امام حسین-ع- دعوت شده باشه؟

من دعوت شدم ، نمیروم

RE: معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - Narges_rainbow - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)freetayyeb نوشته شده توسط:  
(14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  دوستان کسی هست که امام حسین-ع- دعوت شده باشه؟

من دعوت شدم ، نمیروم

من روزانه و شبانه مالک و شاهد دعوت شدم
شاهد نوشته بود امروز اعلام میکنه ولی هنوز اعلام نکرده زمان مصاحبه رو
مالک فک میکنم سالای گذشته تیر ماه بوده مصاحبش( اینجوری که بچه ها گفته بودن.)

رتبه ۱ و ۴ ==> 200
رتیه ۲ و ۳ ==> 119

معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - aamitis - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ق.ظ

اگه مصاحبه بریم و قبول بشیم دیگر انتخاب هایمان بررسی نخواهد شد؟

معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - bazm - 19 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ

منم رتبم ۳۸۷ هوش شده اما فقط برای شبانش دعوت به مصاحبه شدم.آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - fa_shinobi - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ)مهنیا نوشته شده توسط:  فراخوان پذیرش بدون آزمون ورودی برگزیدگان علمی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی مالک اشتر برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۴-۹۳ که تو سایت زده چیه؟ اگه بدون آزمون هست پس چرا یکی از راه های ثبت نامش وارد کردن شماره پرونده هست؟؟
شما اگه تو کارشناسی شبانه یا روزانه درس خونده باشید میتونین اطلاعاتتون رو براشون بفرستین. اونا بررسی میکنن و تعدادی رو جذب میکنن.
اون شماره پرونده هم فکر نکنم ربطی به این قضیه داشته باشه. ما هم که میخوایم بریم مصاحبه بدیم شماره پرونده رو وارد میکنیم ارور میده

RE: معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - aamitis - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ

(۲۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ق.ظ)fa_shinobi نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ)مهنیا نوشته شده توسط:  فراخوان پذیرش بدون آزمون ورودی برگزیدگان علمی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی مالک اشتر برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۴-۹۳ که تو سایت زده چیه؟ اگه بدون آزمون هست پس چرا یکی از راه های ثبت نامش وارد کردن شماره پرونده هست؟؟
شما اگه تو کارشناسی شبانه یا روزانه درس خونده باشید میتونین اطلاعاتتون رو براشون بفرستین. اونا بررسی میکنن و تعدادی رو جذب میکنن.
اون شماره پرونده هم فکر نکنم ربطی به این قضیه داشته باشه. ما هم که میخوایم بریم مصاحبه بدیم شماره پرونده رو وارد میکنیم ارور میده

ممنون از راهنماییتون

اگه با شماره پرونده وارد نمیشید چطور مدارکتونو میخوایید ارسال کنید؟

معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - fa_shinobi - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ

(۲۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ)مهنیا نوشته شده توسط:  اگه با شماره پرونده وارد نمیشید چطور مدارکتونو میخوایید ارسال کنید؟
قسمت پایین سایت یه جا داره که جدا از این قسمته. اونجا باید اطلاعاتو وارد کنین. بعدش شماره پرونده و اینا میده که وارد بشید

معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - lord master - 22 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ق.ظ

بچه ها من با توجه ب اینکه توى انتخاب رشته اول مجازى شیرازو زدم بنظرتون واسه مالک برم دنبال مصاحبه ؟ مالک هم مجازى امنیت دعوت شدم. وقت نیست لطفاااااااا زود جواب بدین..... مرسىىىىىى

RE: معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه مالک اشتر - frr - 22 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ

(۲۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:  بچه ها من با توجه ب اینکه توى انتخاب رشته اول مجازى شیرازو زدم بنظرتون واسه مالک برم دنبال مصاحبه ؟ مالک هم مجازى امنیت دعوت شدم. وقت نیست لطفاااااااا زود جواب بدین..... مرسىىىىىى
نرو چون احتمالا قبول میشه