سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - fimen - 29 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ
کاش ویس بود |
سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - jahad92 - 30 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ق.ظ
امید به دریافت ویس |
RE: سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - sy_NBA - 30 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ق.ظ)poldasht نوشته شده توسط: سلام. سلام این یک کار ذهنی بود که برای خودم انجامش داده بودم؛ اینکه انگار کنکور ۱ ماه زودتر برگزار میشه. باعث میشه حس کنی یک ماه وقت اضافه داری آخر کار و احتمال وقت کم آوردن میاد پایین. به امید خدا توی فایل صوتی توضیح کاملتر خواهم داد (۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ق.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط:(25 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام. چشم، اگه مشکلی پیش نیاد تا آخر هفته درستش می کنم (۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ)saranipedram نوشته شده توسط: سلام سلام زمان و مکانش هماهنگ بشه تقریبا کار دیگه ای نداره. معمولا باید با امور پژوهشی دانشگاه هماهنگ بشه. |
RE: سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - SB_721 - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ
من شرکت کردم. خیییییییییییییلی خوب بود. با این که کنکوری ۹۶ هستم ولی مطمئنم این سمینارها خیلی بهم کمک میکنه! |
RE: سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - sy_NBA - 03 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ
فایل صوتی اضافه شد. امیدوارم برای دوستان عزیز مفید باشه. |
RE: سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - ریحان - ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط: فایل صوتی اضافه شد. |
سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - A V A - 04 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط:(03 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط: فایل صوتی اضافه شد. ارسال اول |
سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - رها-مکانیک - ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ
بسیار ممنونم ازتون دوستان میشه یکی بهم کمک کنه تاپیک هایی رو که میخوام پیدا کنم اینجا اصلا محیطش راحت نیست من فقط بخش های مشاور هاش و روانش شناسی و نحوه مطالعه رو میخوام اما هنوز با محیط اینجا غریبه ام |
RE: سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - Mänu - 05 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ)رها-مکانیک نوشته شده توسط: بسیار ممنونم ازتون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینجام مشاوره های اقای جهانی هست بدردتون میخوره مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - mary.moj - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط: فایل صوتی اضافه شد. خیلی ممنوننننن |
RE: سمینار " در مسیر درست "؛ ویژه کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ - metallica.r - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ
عالیه Sent from my LT22i using Tapatalk |