تالار گفتمان مانشت
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷
RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - ali_computer69 - 12 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ

به fatima1537
پس باید کجا رو تست کرد؟
خوب اینجا مال خودمونه
منم خودم مال اینجام علاقه خاصی هم به مانشت دارم.هم سایتش هم خود مانشت رو .

به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - fatima1537 - 12 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ

منظورم این نیست که شما مال اینجا نیستید یا اینجا انحصاری برای افراد خاصی هست
ولی وقتی میبینیم هر روز تعداد زیادی تشکر با نام شما و یک یا دو کاربر دیگه هست
این برداشت میشه که کسی اینجا رو به شوخی گرفته و داره کارهای دیگه ای هم میکنه
اگه دارید تست میکنید (تا کمکی باشه) قبلش به ما هم بگید‌! به مدیر یا ناظمExclamation اطلاع داده بودید؟

به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - admin - 12 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ

سیستم ما فقط یه جاشو یه ایرانی نوشته اونم دکمه تشکرشه!!!Smile که اونم پر از باگه

به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - Helmaa - 13 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ ق.ظ

با سلام و خسته نباشید،جناب دکتر اگر لطفی کنید background نقل قولها هم رنگی جز سفید تنظیم کنید ممنون میشیم.

به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - admin - 13 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ

مشکل نقل قول‌ها حل شد.

RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - آرمین - ۱۳ تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ

دکتر جان، پس چرا من همچنان با نقل قول‌ها مشکل دارم!
با چند تا مرورگر مختلف هم تست کردم.

RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - admin - 13 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ ب.ظ

(۱۳ تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ)آرمین نوشته شده توسط:  دکتر جان، پس چرا من همچنان با نقل قول‌ها مشکل دارم!
با چند تا مرورگر مختلف هم تست کردم.

الان درست شد!

به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - hanif - 13 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۲۵ ب.ظ

ظاهر جدید فوق العاده است مرسی دکتر جون

RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - blackhalo1989 - 13 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ

خدا قوت دکترHeart

به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - admin - 13 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ ب.ظ

جالبیش اینه که دارم به صورت realtime قالب طراحی می‌کنم. بدون ذخیره کردن و بک آپ!!!!!Smile اگه رو خط باشید می‌تونید خطاهای طراحی رو ببینید. واسه درست کردن نقل قول مجبور شدم یه خطای امنیتی خطرناک رو به جون مانشت بخرم Smile

به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - ملیکا - ۱۳ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ ب.ظ

بله کاملا مفهوم realtime رو درک کردیم .
سایت خیلی خوشگل شده‌، دست شما درد نکنه .

به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - موج - ۱۳ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ

دستتون درد نکنه دکتر عیدتون هم مبارک
این قسمت بالای ارسالها که مثلا نوشته (ارسال: #۲۶ امروز, ۰۶:۱۹ عصر) اگه امکانش باشه مثه همین قسمت (پاسخ سریع) بک گراندش سورمه ای بشه قشنگتره
تشکر‌ها هم زیاد دیده نمیشه

RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - Maryam-X - 14 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ

سلام
دکتر حالا که دارید یه دستی به سر و روی تالار می کشید میشه یه لطفی کنید چند تا شکلک پر کاربرد را در "پاسخ سریع" قرار بدید تا مجبور نباشیم هر بار روی "ارسال پاسخ جدید کلیک کنیم" مثل اینا:Tongue و Big Grin

۲- چند تا شکلک دیگه هم اضافه کنید به لیست.
۳- امکان نقل قول سریع رو هم اضافه کنید.
۴-اگر یک عکسی یا یک تیتری هم اون بالا داشته باشیم تا کسانی که برای بار اول سایت را مشاهده می کنند متوجه بشوند که این تالار مختص دانش آموختگان رشته "کامپیوتر "هست هم خیلی خوب می شد.یا یک تیتر در مورد این که این سایت در چه زمینه ای فعالیت می کنه.
۵- امکان اینکه در هنگام جستجو کردن بین"نمایش ارسال های جدید" و "نمایش ارسال های خوانده نشده" و .. بتوانیم در پایین صفحه لیست افراد آنلاین را ببینیم.را هم مهیا کنید.

اون لوگوی بالا هم اگر متحرک بود قشنگ‌تر بود.مثلا اون ماهه می رفت کنار و خورشید می اومد و قله مانشت پیدا می شد و ۴ فصل مانشت رو نشون می داد و همین دوباره تکرا ر می شد.

ممنونHeart

به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - ahmad8726 - 14 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ق.ظ

دکتر دستتون درد نکنه بعد از مدتها یه حالی به سر و روی مانشت دادین . خداییش این قالب خیلی بهتر از قبلیه

RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت - admin - 14 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ق.ظ

(۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:  سلام
دکتر حالا که دارید یه دستی به سر و روی تالار می کشید میشه یه لطفی کنید چند تا شکلک پر کاربرد را در "پاسخ سریع" قرار بدید تا مجبور نباشیم هر بار روی "ارسال پاسخ جدید کلیک کنیم" مثل اینا:Tongue و Big Grin

۲- چند تا شکلک دیگه هم اضافه کنید به لیست.
۳- امکان نقل قول سریع رو هم اضافه کنید.
۴-اگر یک عکسی یا یک تیتری هم اون بالا داشته باشیم تا کسانی که برای بار اول سایت را مشاهده می کنند متوجه بشوند که این تالار مختص دانش آموختگان رشته "کامپیوتر "هست هم خیلی خوب می شد.یا یک تیتر در مورد این که این سایت در چه زمینه ای فعالیت می کنه.
۵- امکان اینکه در هنگام جستجو کردن بین"نمایش ارسال های جدید" و "نمایش ارسال های خوانده نشده" و .. بتوانیم در پایین صفحه لیست افراد آنلاین را ببینیم.را هم مهیا کنید.

اون لوگوی بالا هم اگر متحرک بود قشنگ‌تر بود.مثلا اون ماهه می رفت کنار و خورشید می اومد و قله مانشت پیدا می شد و ۴ فصل مانشت رو نشون می داد و همین دوباره تکرا ر می شد.

ممنونHeart

نقل قول سریع که داریم. در مورد تالار و معرفیش خیلی دوست ندارم چیزی اون بالا بزنم که ما کامپیوتری هستیمSmileBig Grin بقیه پیشنهاداتون رو هم در نظر خواهم گرفت.