جزوه شبکه دکتر خوانساری (دانشگاه تهران - پاییز ۹۲) بر اساس کتاب کروس و راس - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
جزوه شبکه دکتر خوانساری (دانشگاه تهران - پاییز ۹۲) بر اساس کتاب کروس و راس - abji22 - 30 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
فصل۵ واسلایدها دان نمیییییییییییشن |
جزوه شبکه دکتر خوانساری (دانشگاه تهران - پاییز ۹۲) بر اساس کتاب کروس و راس - infinity31 - 08 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ
فصل پنجم چک شد مشکلی نداشت. :-؟؟ دوستان اسلاید ها در اینترنت موجودن. خودتون راحت می تونید پیدا کنید. لینکی که من فرستادم لینک اصلی کتابه که باید از سایدبار سمت چپ برید تو قسمت پاورپوینت ها دانلود کنید. در پاسخ NTZ هم از ۶ سوال شبکه ۳ تا نزدم و ۳ تا صحیح زدم. |
جزوه شبکه دکتر خوانساری (دانشگاه تهران - پاییز ۹۲) بر اساس کتاب کروس و راس - mahsalol - 21 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ
خیلی ممنونم |
RE: جزوه شبکه دکتر خوانساری (دانشگاه تهران - پاییز ۹۲) بر اساس کتاب کروس و راس - mhtt - 30 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ
سلام ممنون از لطفتون فصل اول رو که دانلود کردم باز نمیشه پیغام خطا میده لطفا مشکلشو رو برطرف کنید ... سپاسگزارم |
جزوه شبکه دکتر خوانساری (دانشگاه تهران - پاییز ۹۲) بر اساس کتاب کروس و راس - infinity31 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ
دوستان اگر پیغام خطایی در هر مرحله می بینید لطفا بگید چه خطایی ومتنش رو اینجا پیست کنید که من مجبور نشم هربار که دوستی میگه مشکلی وجود داره برم چک کنم و دانلود کنم. شاید مشکل با دونستن پیغام خطا حل بشه. چندین بار دوستان گفتن که مشکل هست در حالی که مشکلی نبوده. mhtt عزیز لطفا بگید مشکل چی هست. من دانلود کردم و باز کردم و با خطایی مواجه نشدم. |
RE: جزوه شبکه دکتر خوانساری (دانشگاه تهران - پاییز ۹۲) بر اساس کتاب کروس و راس - melika_6162 - 28 آبان ۱۳۹۴ ۰۵:۴۰ ب.ظ
خواهش میکنم قسمت لایه فیزیکی رو اپلود کنید ممنون به خاطر لطفتون |
RE: جزوه شبکه دکتر خوانساری - infinity31 - 04 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۴ ۰۵:۴۰ ب.ظ)melika_6162 نوشته شده توسط: خواهش میکنم قسمت لایه فیزیکی رو اپلود کنید عزیزم قسمت لایه فیزیکی در لایه بندی tcp/ip دیگه یه لایه جدا نیست و در همون datalink (لینک آخر) گنجانده شده. البته کتاب راس مثل کتاب تنن باوم خیلی لایه فیزیکی رو توضیح نداده. |
RE: جزوه شبکه دکتر خوانساری (دانشگاه تهران - پاییز ۹۲) بر اساس کتاب کروس و راس - nastaranprt - 23 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ)infinity31 نوشته شده توسط: سلام بچه ها |