هوش پلی تکنیک یا بهشتی یا تهران - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: هوش پلی تکنیک یا بهشتی یا تهران - ehsan_haqdoost - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ق.ظ)artmiss نوشته شده توسط: ۶۸ شبانه تهران! تهران رو قبل پلی تکنیک میزنن ( معمولا ) ! معدل خیلی موثره !!!!!! مگه کمه معدلش ؟ |
هوش پلی تکنیک یا بهشتی یا تهران - PanizIr - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ
معدل الان تاثیر داده شده یا تو انتخاب رشته تاثیر داده میشه؟ |
RE: هوش پلی تکنیک یا بهشتی یا تهران - reza6966 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ)PanizIr نوشته شده توسط: معدل الان تاثیر داده شده یا تو انتخاب رشته تاثیر داده میشه؟معدل توی رتبه تاثیر داده میشه |
هوش پلی تکنیک یا بهشتی یا تهران - rubeus - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ
سلام آقا رضا تو معماری شهید بهشتی چه جوریه؟ علم و صنعت یا شهید بهشتی؟ لطفا راهنمایی کنید |
RE: هوش پلی تکنیک یا بهشتی یا تهران - reza6966 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ)rubeus نوشته شده توسط: سلاممن در مورد هوش فقط تحقیق کردم , در مورد معماری خبر ندارم |
هوش پلی تکنیک یا بهشتی یا تهران - Samaneh1991 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ
بهشتی تو هوش زیاد جالب نیست، استاداش کمن. بهر حال چیزی هم که واضحه، تهران و امیرکبیر از بهشتی بهترن در کل . |
RE: هوش پلی تکنیک یا بهشتی یا تهران - ehsan_haqdoost - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)Samaneh1991 نوشته شده توسط: بهشتی تو هوش زیاد جالب نیست، استاداش کمن. بهر حال چیزی هم که واضحه، تهران و امیرکبیر از بهشتی بهترن در کل . حرفتون رو قبول دارم ! ولی سخت گیری خیلی زیاد پلی تکنیک یکم نگرانم میکنه ! البته خودم هم اولویت انتخاب رشته ام رو واسه هوش این طوری زدم : شریف پلی تکنیک بهشتی خواجه نصیر تبریز ( تربیت مدرس و علم و صنعت رو دوس ندارم، واسه همین نزدم ! ) |
RE: هوش پلی تکنیک یا بهشتی یا تهران - Samaneh1991 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ)ehsan_haqdoost نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)Samaneh1991 نوشته شده توسط: بهشتی تو هوش زیاد جالب نیست، استاداش کمن. بهر حال چیزی هم که واضحه، تهران و امیرکبیر از بهشتی بهترن در کل . مهم هم همینه که خودتون چی دوست دارید و هدفتون چیه. من اگر هوش شرکت کرده بودم امیرکبیر رو بالاتر میزدم چون بنظرم ۲ سال اونقدر زیاد نیست که نتونم با سخت گیری بیشتر کنار بیام . |