تالار گفتمان مانشت
تعداد شرکت کنندگان - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: تعداد شرکت کنندگان - blackhalo1989 - 07 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ ق.ظ

(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ق.ظ)shojaee نوشته شده توسط:  آمار شرکت کنندگان سال ۸۷

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این که خیلی‌ کم گفته. خیلی‌ مشکوک می‌زنه. من فک می‌کنم کامپیوتر بین ۳۵۰۰۰ تا ۴۵۰۰۰ نفر باشن و IT بین ۱۰۰۰۰ و ۱۵۰۰۰ نفر.

RE: تعداد شرکت کنندگان - alime - 07 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ

(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(07 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ق.ظ)shojaee نوشته شده توسط:  آمار شرکت کنندگان سال ۸۷

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این که خیلی‌ کم گفته. خیلی‌ مشکوک می‌زنه. من فک می‌کنم کامپیوتر بین ۳۵۰۰۰ تا ۴۵۰۰۰ نفر باشن و IT بین ۱۰۰۰۰ و ۱۵۰۰۰ نفر.
اون لینک مال سال ۸۷ هست (۳ سال پیش!!) و در ضمن نوشته حاضرین جلسه (نه شرکت کنندگان)
برای همین اینقدر کمه

RE: تعداد شرکت کنندگان - blackhalo1989 - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ب.ظ

(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ)alime نوشته شده توسط:  
(07 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(07 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ق.ظ)shojaee نوشته شده توسط:  آمار شرکت کنندگان سال ۸۷

اون لینک مال سال ۸۷ هست (۳ سال پیش!!) و در ضمن نوشته حاضرین جلسه (نه شرکت کنندگان)
برای همین اینقدر کمه
کلا مشکل داره. مثلا IT ۶۰۰۰ نفر در حالی‌ که مکانیک تقریبا ۱۰۰۰۰ نفر. ۳ سال پیش فک می‌کنم اختلاف خیلی‌ بیشتر از این حرفا بود. بعدم ۳ سال پیش IT ۶۰۰۰ نفر بود و کامپیوتر ۹۰۰۰ نفر؟!! بعید میدونم ۳ سال پیش تفاوت انقدر بود، فک می‌کنم خیلی‌ بیشتر از این حرفا بود اون موقع تفاوت بود.
و یه مساله دیگه: مگه چند درصد از اونایی که ثبت نام می‌کنن سر جلسه نمیان؟ به عبارت دیگه حاضرین جلسه با اونایی که ثبت نام کردن مگه چقدر فرق داره؟
حتی برای ۳ سال پیش هم فک نمیکنم کامپیوتر ۹۰۰۰ نفر باشه. باید ۱۵۰۰۰ نفر یا بیشتر باشه.

تعداد شرکت کنندگان - arshadism - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ب.ظ

یکی از دوستام ۸۷ شده ۱۳۰۰۰
یعنی از بین ۱۰۰۰۰ شرکت کننده این ۱۳۰۰۰۰ شده: دی
تازه این شرکت کرده بود و تست هم زده بود
عمران هم یکی از دوستام امسال شده ۲۲۰۰۰ , تعداد شرکت کنندگان خیلی بیشتر از اینیه که نصیر می گه( البته این واسه کنکور نخونده بود اما بعضی درس‌ها رو هم تست زده بود)

RE: تعداد شرکت کنندگان - blackhalo1989 - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ب.ظ

اگه یکی‌ یه زحمتی بکشه همه سوالارو غلط بزنه بعد رتبشو به ما بگه ممنون میشیم.Big Grin

تعداد شرکت کنندگان - arshadism - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ب.ظ

اگه می شد خوب بود اما خوب کار راحتی نیست بخوای همه سوالا رو غلط بزنی‌: دی

RE: تعداد شرکت کنندگان - kashir - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ب.ظ

(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  اگه یکی‌ یه زحمتی بکشه همه سوالارو غلط بزنه بعد رتبشو به ما بگه ممنون میشیم.Big Grin
واسه غلط زدن هم بایستی کلی مطالعه داشت Sleepy

RE: تعداد شرکت کنندگان - blackhalo1989 - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ب.ظ

به مطالعه و تلاش شبانه روزی احتیاج داره. باید در حد رتبهٔ یک بخونی تا بدونی درستش چیه تا اونو انتخاب نکنی‌.Big GrinTongue

RE: تعداد شرکت کنندگان - موج - ۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ب.ظ

(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  به مطالعه و تلاش شبانه روزی احتیاج داره. باید در حد رتبهٔ یک بخونی تا بدونی درستش چیه تا اونو انتخاب نکنی‌.Big GrinTongue

نه در حد رتبه یک نیاز نیست یکم آسون تره بچه هایی که زیر ۲۰۰ آوردن میتونن از میون گزینه‌ها یه غلط شناسایی کنن و نفر آخر بشن

--------------------------------------------------------------------------------------------
پس با این حساب آمار رو بین ۲۵ تا ۳۰ هزار باید در نظر گرفت درسته

RE: تعداد شرکت کنندگان - blackhalo1989 - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۷ ب.ظ

ولی‌ من فک می‌کنم باز هم بیشتر از این حرفاست.
راجع به IT کسی‌ اطلاع نداره؟بدترین رتبه ای‌ که دیدید چند بوده؟