|
|
رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - zahra2012 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: ؟؟دیگه نذاشت پیام ارسال کنم!!!! دکترا داره ؟ حدودا چند تا میخواد؟ |
|
RE: رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - ava.ava - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ
خوشبحالتون با این رتبه هاتون... امیدوارم همگی موفق بشید تو انتخاب رشته... ما که آخرش هیچ............................................................ |
|
رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - computerman - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
ینی میگن ادما رو توی شرایط سخت بشناس راست میگن بوخودا ینی یه مرد یا یه شیر زن میخواد الان بیاد جلو بگه من میرم گرایش های هوش یا آی تی! |
|
RE: رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - mohsen100 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ
دوستان اگه کسی رتبش خوب باشه سهمیه شاگرد اولی هم داشته باشه بعد با سهمیه بره اون رتبش حباب میشه دیگه؟ ![]() یکی رو پیدا کردم رتبش شده ۴۴ سهمیه هم داره الان این به نفع ما میشه آیا؟
|
رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - zahra2012 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ)mohsen100 نوشته شده توسط: یکی رو پیدا کردم رتبش شده ۴۴ سهمیه هم داره الان این به نفع ما میشه آیا؟یعنی رتبه ۴۴ نرم بودن و سهمیه هم دارن؟ آفرین تبریک بگین بهشون
|
RE: رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - mohsen100 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: یعنی رتبه ۴۴ نرم بودن و سهمیه هم دارن؟ آفرین تبریک بگین بهشون آره اینو با واسطه از یکی دیگه فهمیدم اگه با سهمیه بره به نفع ما میشه؟
|
رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - zahra2012 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)mohsen100 نوشته شده توسط: اگه با سهمیه بره به نفع ما میشه؟منم نمی دونم
|
|
RE: رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - Amoojan - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
خوشحال باشید که منم تهران نزدم... مشهد زدم...
|
رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - zahra2012 - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: خوشحال باشید که منم تهران نزدم... مشهد زدم..جدی میگین؟ هیچ کدوم رو نزدین ؟ شما که رتبتون به دانشگاههای درجه دو تهران میخورد یا شایدم شبانه!!!! |
|
رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - Amoojan - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
مادرم دوست داره مشهد بمونم ، منم موندم. |
رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - zahra2012 - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: مادرم دوست داره مشهد بمونم ، منم موندم.فکر می کنم کاره درستی کردین چون مشهد از تهران دوره و هم این که فردوسی از دانشگاههای درجه دوم تهران فکر نمی کنم بدتر باشه چه بسا بهتر باشه و با این کارتون دل مادرتونم بدست آوردین انشالله موفق باشین
|
RE: رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - azarakhsh1986 - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: مادرم دوست داره مشهد بمونم ، منم موندم. انشاله که با دعای مادرتون موفق تر هم میشید ![]() ![]()
|
RE: رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - saeed313 - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: خوشحال باشید که منم تهران نزدم... مشهد زدم... عموجان خیلی دوست داشتم با هم تهران قبول شیم... ![]() اگر شرایط مثه پارسال بود به احتمال زیاد همکلاسی می شدیم... ![]() من دیگه در بدترین حالت شبانه ی الگریتم تهرانو میارم... ان شاالله که همیشه موفق باشی... ولی تک رقمی حق ما بود، تو مشتمون بود...
|
|
رتبه ها زیر ۱۰۰ نرم که مایل به انتخاب رشته در گرایش دیگریا در شبانه دانشگاه برترند؟ - hhosseinid - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
امروز شنیدم تو دانشکده ی ما حداقل سه چهار نفر رتبه ی دو رقمی آوردن که سال سومی ان یا سال چهارمی که فارغ التحصیل نمیشن. اینجا رو هم ببینید. چند نفر با ویژگی های مورد نظر ما تو امیرکبیر وجود دارن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. از این چند نفر اول اگه کسی خبر داره بگه انتخاب رشته شون چطوری بوده |