معرفی مهندسی رباتیک امیرکبیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: معرفی مهندسی رباتیک امیرکبیر - minami - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ق.ظ
مرسی که وقت گذاشتید، خیلی عالی و به جا راهنمایی کردید، ممنون |
RE: معرفی مهندسی رباتیک امیرکبیر - blackcode - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)nkhdiscovery نوشته شده توسط:مرسی بابت راهنماییت...واقعا توضیحاتت مفیده و من خیلی راضی هستم...من به دروس غیر از کامپیوتری هم علاقه داشتم و روی همین حساب فکر می کنم رباتیک هم دوست دارم(25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ق.ظ)blackcode نوشته شده توسط: سلام...درود بر شما...توضیحاتتون را خوندم و استفاده کردم حقیقتش من شدیدا تنبلم و اگه سر کلاس چیزی یاد نگیرم بعد از کلاس هم نمی خونم(اصطلاحا خودخوان نیستم) اگه استاداش باحالن و سر کلاس چیز یاد میگیرم حاضرم حتی شبانه شو بزنم و اگه بشه قبول بشمو بیام و سختی های تمرین و ... را هم به راحتی تحمل می کنم ولی اگه استاداش بی سواد باشند یا چیزی به دانشجو یاد ندن همون بهتر که نیام...حالا به نظر شما،اساتیدش توانایی انتقال سوادشون را به دانشجوهاش دارن؟انگیزه برای کار کردن دارن؟(مثلا دانشگاه کارشناسی من،اساتید کلا برای دور هم بودن میومدن دانشگاه و استادی که دنبال ارائه مطلب یا یک کار جدید بود خیلی کم پیدا می شد) |
RE: معرفی مهندسی رباتیک امیرکبیر - nkhdiscovery - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ)nkhdiscovery نوشته شده توسط: اول بگم که درسها بیش از این عوض نمیشه لااقل واسه امسال هموناییه که گفتم. در این صورت من عذر میخوام دوستانی که شبانه میزنن میتونن به وام شبانههم فکر کنن این معمولا یادشون میره. (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ)blackcode نوشته شده توسط:خواهش میکنم وظیفهس! خب اگه دروس غیر کامپیوتری که کنترل و سینماتیک و این چیزا باشه دوست داری رباتیک برات خوبه، و استادها بیسواد نیستن واقعا. ممکنه یکی دوتاشون رو ناراضی باشی، ولی مثلا یه استاد هوش داریم که این اینقدر سواد داره، بیسوادی کل بقیه استادا رو جبران میکنه ) یه مساله دیگههم اینه که استادا سواد دارن و شدیدا مشغولن و ممکنه سر کلاس واقعا فکر کنی ای بابا این که اسلایدشم نخونده اومده مثلا ... ولی بیرون کلاس میتونی بری خودت ازش بخوای وقت بذاره مثلا ... در کل همه جا هم استاد خوب هست هم استاد بد، اینجا اگه به درسها علاقه داشته باشی میتونی جمع کنی. یا مثلا استاد ویژن شدیدا با سواده ولی میاد سر کلاس اینقدر همه چیز رو ساده میگه بچهها به اشتباه فکر میکنن سوادشو نداره یا خوب منتقل نمیکنه، فقط کافیه علاقه داشته باشی به درسش و با دید درست گوش بدی :دی(25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)nkhdiscovery نوشته شده توسط:مرسی بابت راهنماییت...واقعا توضیحاتت مفیده و من خیلی راضی هستم...من به دروس غیر از کامپیوتری هم علاقه داشتم و روی همین حساب فکر می کنم رباتیک هم دوست دارم(25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ق.ظ)blackcode نوشته شده توسط: سلام...درود بر شما...توضیحاتتون را خوندم و استفاده کردم |
RE: معرفی مهندسی رباتیک امیرکبیر - Morris - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ
سلام. لطفا راهنمایی کنید : آیا گرایش هوش مصنوعی نوبت دوم امیرکبیر با کد ۲۱۳۵۵ نیز گرایش روباتیک است یا همان هوش مصنوعی متعارف است ؟ سپاس ! |
RE: معرفی مهندسی رباتیک امیرکبیر - robotics - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام. رباتیک نیست هوش مصنوعی محض است |
RE: معرفی مهندسی رباتیک امیرکبیر - nkhdiscovery - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ)nkhdiscovery نوشته شده توسط: اول بگم که درسها بیش از این عوض نمیشه لااقل واسه امسال هموناییه که گفتم. پست اول یه ویرایش کوچیک اولش شد |
معرفی مهندسی رباتیک امیرکبیر - kingxerxes - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
مرسی بابت پستتون من شاهرود رباتیک قبول شدم چه درسایی رو باید بگذرونم؟ چقدر هوش مصنوعی کار میشه تو این رشته؟من تو کارشناسی نرم خوندم چقدر برام سخت خواهد بود که بخوام با این رشته کنار بیام؟ توضیه خاصی اگه دارید بفرمایید |
RE: معرفی مهندسی رباتیک امیرکبیر - robotics - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ)kingxerxes نوشته شده توسط: مرسی بابت پستتون مهندسی رباتیک هنوز سرفصل مصوب وزارت علوم ندارد بنابراین هر دانشگاه ، سرفصل خاص خودش را دارد و هر سال ممکن است سرفصلش را عوض کند. همان اصطلاح خرتوخر شاهرود فکر کنم چهار گرایش مصوب داخل دانشگاهی داشت که فقط در دو گرایشش دانشجو می گرفت! یکی گرایش کنترل ربات و دیگری گرایش بینایی ربات شما ببین به بینایی علاقه داری و یا به کنترل امیرکبیر هم سه گرایش مصوب داخل دانشگاهی داشت و فقط توی یک گرایش دانشجو می گرفت! |
RE: معرفی مهندسی رباتیک امیرکبیر - m.1373 - 23 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۵ ب.ظ
سلام دوستان کسی میدونه خدود آخرین رتبه برای قبولی در رباتیک امیر کبیر روزانه چند هست؟ میخواستم ببینم مثلا زود تر از خواجه نصیر یا شهید بهشتی پر میشه یا نه ؟ ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه |