اطلاعات آماری از ظرفیت دانشگاه ها و اساتید - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
اطلاعات آماری از ظرفیت دانشگاه ها و اساتید - مریم فا - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ
خیلی ممنون بابت راهنمایی و فایل مفیدی که زحمتشو کشیدید. |
RE: اطلاعات آماری از ظرفیت دانشگاه ها و اساتید - ahoo_vahshi93 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ)مریم فا نوشته شده توسط: خیلی ممنون بابت راهنمایی و فایل مفیدی که زحمتشو کشیدید. خواهش میکنم |
RE: اطلاعات آماری از ظرفیت دانشگاه ها و اساتید - reza6966 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ)مریم فا نوشته شده توسط: خیلی ممنون بابت راهنمایی و فایل مفیدی که زحمتشو کشیدید. ممنون بابت اطلاعات مفیدت فقط دانشگاه شهید بهشتی حضور نداشت توی این لیست |
اطلاعات آماری از ظرفیت دانشگاه ها و اساتید - Good! - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ
خیلی خیلی ممنون فقط دانشگاه تهران و باهنر کرمان نبودن |
RE: اطلاعات آماری از ظرفیت دانشگاه ها و اساتید - ahoo_vahshi93 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: خیلی خیلی ممنون خواهش می کنم ببخشید فکر می کنم جا موندن دیگه ایشالا ورژن های بعدی اصلاحشون می کنم |
اطلاعات آماری از ظرفیت دانشگاه ها و اساتید - ahoo_vahshi93 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ب.ظ
اطلاعات آماری که سال گذشته تهیه کرده بودم شاید واسه کسانی مفید باشه |
RE: اطلاعات آماری از ظرفیت دانشگاه ها و اساتید - tondar.sal - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: ای بابا )) اینم کار نمیکنه که همینجا بفرس |
RE: اطلاعات آماری از ظرفیت دانشگاه ها و اساتید - عشقم هوش مصنوعی - ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۰۰ ب.ظ
دوست عزیز شاید باورتون نشه ولی الان من هیچ کدوم از لینکها برام باز نشد |
اطلاعات آماری از ظرفیت دانشگاه ها و اساتید - Happiness.72 - 14 خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۵۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: اطلاعات آماری که سال گذشته تهیه کرده بودم اشتباه آپ کردی داداش لینک کار نمیکنه |
اطلاعات آماری از ظرفیت دانشگاه ها و اساتید - sanaz777 - 15 خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۱۹ ق.ظ
دوستان این لینکها و پست ها برای چند سال پیش هست و منقضی شده !!! |