![]() |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - نازین - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
سلام من کجا قبول می شم با ۳۹۲ ![]() روزانه شبانه فرقی نداره |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - saeedorage - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: سلام من کجا قبول می شم با ۳۹۲ به نظرم اگه شانس بیارید شبانه شهرستان! وگرنه مجازی،غیرانتفاعی و... |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - نازین - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ
ممنون ۳۹۲ هوش ![]() (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ب.ظ)saeedorage نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: سلام من کجا قبول می شم با ۳۹۲ سلام ۳۹۲ هوش؟ ![]() هوش هستم |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - saeedorage - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: ممنون ۳۹۲ هوش شرمنده هوش نمیدونم! واسه آی تی گفتم |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - master of net - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: سلام من کجا قبول می شم با ۳۹۲ تبریز روزانه قبول میشی فکر کنم...یزد و شاهرود و اینام حتما قبولی.مگه تو دانشجوی ارشد تبریزنیستی خودت ![]() |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - maryam.zs69@yahoo.com - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ
بدی اموزش محور چیه ؟ |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - نازین - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: سلام من کجا قبول می شم با ۳۹۲ ممنون .نه کارشناسی تبریزم.اونو نوشتم خدا به دلش خوش بیاد قبول شم ![]() |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - maryam.zs69@yahoo.com - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ب.ظ
bacheha tehran vahed ghom to madrak mikhore vahed ghom ?kasi daghigh midone? |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - maryam.zs69@yahoo.com - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: سلام من کجا قبول می شم با ۳۹۲ Azizam injori k man az parsal didam yazd tabriz ina miari |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - sixsixsix - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: به نظرتون من که رتبه ام ۱۶۷تجارت و آی تی هستم امکانش هست روزانه شیراز قبول بشم؟شما رتبتون ۷ تا از من بیشتر شده ![]() چرا شبانه تهران نمیزنید؟؟؟ شیراز تازه گرایش آیتی رو آورده و زیاد جالب نیست. شبانه تهران ارزشش بیشتره، در نظر بگیرید شما فقط دو ترم تهرانید، بقیش برا پایان نامه هست. به نظر من اشتباه نکنید و برید شبانه تهران، حالا هر جاش شده. در ضمن اگر هم مشکل مالی دارید میتونید با وامی که میگیرید مشکلتون رو حل کنید. من پرسیدم از بچه های تهرون، گفتم وامی که میدن تقریبا با پول شهریه یکی هست. شاید قسمت شد با هم همکلاس شدیم |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - samang - 01 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ
۷۶۰ شبکه کجا چی ؟ |