رتبه های ۴ رقمی - نسخهی قابل چاپ |
رتبه های ۴ رقمی - ahoo_vahshi93 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ
شهریه پردیس بستگی به دانشگاه ها داره و شهریه ای در دفترچه نیومده شهریه پردیس رو بین ۱۷ تا ۲۵ میلیون در نظر بگیرید کلاس های پردیس عینا با کلاس های روزانه و شبانه یکسان است صحبت هایی هم برای عدم درج پردیس در مدرک وجود داره |
رتبه های ۴ رقمی - ahangha88 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ
منم رتبم ۸۰۰۰ نرم افزار شده پارسال معماری کامپیوتر مجازی بهشتی تهران قبول شدم با ۱۷۴۱ اما هزینه مجازی خیلی زیاد بود پارسال بالای ۲ میلیون هر ترم در میومد مایه های ۲/۵ هر ترم درمیاد |
RE: رتبه های ۴ رقمی - sarehkar - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ
هزینه مجازی که خیلی بالاست چه خبره قراره حقوق کارمندارو دانشجو بده اگه جای من بودین بین غیر انتفاعی کرمان و مجازی پیام نور تهران کدوم روبالاتر میزدین |
RE: رتبه های ۴ رقمی - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: هزینه مجازی که خیلی بالاست چه خبره قراره حقوق کارمندارو دانشجو بدهغیر انتفاعی پیام نور خودش چیه که مجازیش چی باشه |
RE: رتبه های ۴ رقمی - sarehkar - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:یعنی پیام نور تهران از غیر انتفاعی کرمان سر تر نیست؟!(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: هزینه مجازی که خیلی بالاست چه خبره قراره حقوق کارمندارو دانشجو بدهغیر انتفاعی |
RE: رتبه های ۴ رقمی - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط:خب مجازی یعنی هیچ کلاسی برگزار نمیشه پیام نور که همینجوری کلاس زیادی نداره. بعد امتحاناتش هم که میشه هرکی شهر خودش بده پس یه جورایی پیام نور کرمان میشه. اگه خود پیام نور تهران (نه مجازیش ) بیارین خوبه که فکرنمیکنم چون پارسال رتبه ۱۰۰۰ پیام نور ری اورده بود(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:یعنی پیام نور تهران از غیر انتفاعی کرمان سر تر نیست؟!(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: هزینه مجازی که خیلی بالاست چه خبره قراره حقوق کارمندارو دانشجو بدهغیر انتفاعی من الان متوجه یه چیزی شدم . هم پوشانی بین رتبه های پایین یعنی زیر ۱۰۰و ۲۰۰ خیلی کمه تقریبا صفره وهمین باعث شده که در رتبه های بالاتر یعنی ۷۰۰ و ۹۰۰و... هم پوشانی زیاد شه و کلا فکرمیکنم یکی از علت هایی که رتبه های کسایی مث من اینقد زیاد شده همین هم پوشانی تو رتبه های بالا باشه. فکر میکنم یکم میشه امیدوار بود مثلا رتبه های ۴۰ و ۵۰ هوش رتبه های ۷۰۰ و۸۰۰ نرم هستن کاش حداقل یکم بهتر بود رتبمون شاید میشد به شبانه هم امیدوار بود |
رتبه های ۴ رقمی - teraktor2003 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ
خب با این شرایط الان از بین غیرانتفاعی و مجازی و پردیس کدوم بهتره و نکته دیگه شانس ۱۸۰۰ هوش تو کدوم بیشتره؟ |
RE: رتبه های ۴ رقمی - mojhde - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ
منم ۱۳۰۰ شدم و متأسفانه شهر خودمون غیرانتفاعیاش نرمو برنمیدارن وبه نظر خودم ارزش نداره واس غیرانتفاعی بری یه شهر دیگه نظر شما چیه؟ |
RE: رتبه های ۴ رقمی - sarehkar - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ)teraktor2003 نوشته شده توسط: خب با این شرایط الان از بین ۱۰۰ تا انتخاب هست شما همه رو بنویس فوقش ثبت نام نمی کنی مهم اینه که کدوم رو بالاتر بزنیم (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ)mojhde نوشته شده توسط: منم ۱۳۰۰ شدم و متأسفانه شهر خودمون غیرانتفاعیاش نرمو برنمیدارن وبه نظر خودم ارزش نداره واس غیرانتفاعی بری یه شهر دیگهپیام نور نیاز نیست کلاس بری فقط امتحاناش مشکله چون باید خودت بخونی پیام نور شهر خودت هم امتحان میدی |
RE: رتبه های ۴ رقمی - sarehkar - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ)mojhde نوشته شده توسط: از پیام نور خوشم نمیاد اصلا نمیتونم با شرایطش کنار بیامیکی از آشناهای من پیام نور قشم می خوند مشکلی نداشت از دانشگاه خیلی تعریف می کرد الان هم استاد دانشگاه پیام نور شهر خودشونه فقط از امتحاناش و نمرات پایین گله داشت مثل اینکه هر کار بکنی نمره نمیاری هزینه های مجازی فردوسی مشهد برای سال ۹۰-۹۱ طبق سایت خودشون ثابت ۶۵۰ متغیر ۱۲۰ پایان نامه ۲۵۰ شهریه مجازی شهید بهشتی طبق سایت خودشون برای ورودی ۹۲ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ثابت ۱ تومن متغیر ۱۴۰ پایان نامه ۲۵۰ |
RE: رتبه های ۴ رقمی - lotus - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
دوستان نظرشان را اعلام کنند بین مجازی خوندن در یه دانشگاه معتبر و یا غیر انتفاعی خوندن در دانشگاه ساده کدوم اولویت داشته باشه بهتره؟ یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که با رتبه ۲۰۰۰ هوش مجازی جایی میشه قبول شد؟ آمار مجازی های پارسال نرم و هوش رو کسی داره؟ |
RE: رتبه های ۴ رقمی - sarehkar - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)lotus نوشته شده توسط: دوستان نظرشان را اعلام کنند کسی نظری نداشت؟؟ |
رتبه های ۴ رقمی - teraktor2003 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ ق.ظ
اونجور که من تحقیق کردم مجازی خیلی سخته! عوضش غیر انتفاعی هم ساده س هم با استاد ارتباط بیشتری داری... البته مجازی هم در ماه مثه اینکه ۱ جلسه تشکیل می دن... ۲۰۰۰ هوش هم اگه نسبت به پارسال بسنجیم شانس دارین مجازی و غیرانتفاعی ولی امسال مثه اینکه قضیه فرق داره و سخته! من حساب کردم کل ظرفیت گرایش ۲ هوش و گرایش ۳ و۴ نرم افزار با هم می شه ۱۸۰۰ تا حدودا... |
RE: رتبه های ۴ رقمی - lotus - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ق.ظ
خب ۱۸۰۰ تا ظرفیت که خیلی خوبه بنظر چون رتبه ها هم با هم همپوشانی دارن، از طرف دیگه هم پوشانی رتبه های کامپیوتر و آیتی هم هست... خب برا سختی و آسونی که فک کنم ارشد کلا سخته باشه!. اعتبارشو این چیزا هم مهمه. |
رتبه های ۴ رقمی - ستاره بارون - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
به نظرتون با رتبه ۶۷۵۲ میشه غیرانتفاعی شهرستان آورد؟ غیر انتفاعی زاگرس کرمانشاه مدنظرمه. |