تالار گفتمان مانشت
مصاحبه دانشگاه شاهد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
مصاحبه دانشگاه شاهد - Potential - 09 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ

روز تعطیل فقط دانشگاه رو با فضای سبز و ساختمان و مسیر رفت و برگشت میشه ارزیابی کرد .... فضای سبز که به نظرم هیچ کدوم از دانشگاه های تهران خوب نیستند .... (مثل میرکبیر )... فضای سبزش خوب نبود . ساختمون ش هم معمولی بود .

یکی رو دیدم که رتبه ش ۱۹۵ بود ... نمیدونست روزانه قبول شده یا شبانه !! کد رو چک نکرده بود ... دیگه از کسی نپرسیدم
................................................................................​................................................................................​..........

من ۲ تا سوال واضح رو غلط زدم ... یکی رو عمدا غلط زدم(یعنی اون چیزی که بهش اعتقاد داشتم) ... بقیه سوالا رو نمیدونم

ظاهرا همه شاهد رو قبل از مالک زده بودند .... ولی من مالک رو زودتر زدم !! کدوم بهتره ؟

مصاحبه دانشگاه شاهد - sal_dovomi - 10 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ

منم با یه نفر صحبت کردم رتبش ۱۸۰ اینا بود.ولی روزانه شاهد و نیاورده بود.واسه شبانه اومده بود.به نظر من اکثر قیافه‌ها به سهمیه دارا میخورد!
من هم مالک رو زودتر زدم و پشیمون هم نیستم.بالاخره مالک فنی هست شاهد همه رشته هاش فلسفه ملسفه و از این جور چیزاست...در ضمن فکر کنم محیط مالک هم خیلی بهتر از شاهد باشه.و در ضمن امنیت کجا؟آی تی کجا؟؟؟
به نظر من دانشگاه بدک نبود ولی از مراقباش زیاد خوشم نیومد!
تمام سوالارم به اعتقاد خودم زدم.ذره ای به اینکه روقبولیم تاثیر بزاره فکر نکردم!

مصاحبه دانشگاه شاهد - sal_dovomi - 10 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ ب.ظ

potential عزیز کی برای مصاحبه مالک اشتر باید بری؟من دوشنبه هستم

مصاحبه دانشگاه شاهد - Potential - 10 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۲۷ ب.ظ

جالبه‌! من هم دوشنبه هستم
مثل اینکه مالک اشتر مصاحبه ش سخت تره‌!

راستی شما با چادر میاید ؟به نظرتون بهتره با چادر بیایم ؟

مصاحبه دانشگاه شاهد - sal_dovomi - 10 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۸ ب.ظ

آره .حالا با چادر میایم ببینیم اوضاع چطور میشه Smile ولی نمیدونم اگر بپرسه چادری هستی چی باید بگم؟Smile

مصاحبه دانشگاه شاهد - Potential - 10 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ

هر چند من تو تست های شاهد زدم صرفا چادریم (چون اونجا مجبوریم دوران دانشجویی چادر سر کنیم)

ولی اینجا رو من هم شک دارم ... شاید راستش رو بگم ... چون قرار نیست که دوران دانشجویی چادر سر کنم !

امیدوارم که نپرسن

مصاحبه دانشگاه شاهد - sal_dovomi - 10 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ب.ظ

mmf شما کی میرین مصاحبه؟زودتر از دوشنبه یا دیرتر؟

مصاحبه دانشگاه شاهد - sal_dovomi - 11 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ق.ظ

انشاا... همه دوستان موفق باشن.و هر چی به صلاحه همون بشه...

RE: مصاحبه دانشگاه شاهد - zara - 11 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۷ ب.ظ

مطمئن باشید که می پرسن من که پارسال رفته بودم ازم پرسیدن تازه ازم پرسیدن مادر و خواهرت هم چادری هستن یا نه؟

RE: مصاحبه دانشگاه شاهد - Potential - 11 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ ب.ظ

شما پارسال قبول شدید ؟ گفتن اینکه چادری هستم تو پذیرش تاثیری داره؟
از دانشجوهای اونجا خبر دارید که موقع مصاحبه به این سوال چی جواب دادن ....

RE: مصاحبه دانشگاه شاهد - zara - 12 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ

نه من قبول نشدم ولی خوب اگه می تونید چادر بپوشید یعنی جوری که تابلو نباشه چادری نیستید بپوشید بهتره. من که اونجا رفته بودم همه اونهایی که برای مصاحبه اومده بودن خیلی سفت و سخت چادر پوشیده بودن ولی توی دانشجوهاشون کسایی بودن که چادری هم نبودن. شاید هم اون کسی که از من سوال می کرد خیلی گیر این چیزها بود آخه اونجا چند نفر سوال می پرسیدن

مصاحبه دانشگاه شاهد - Potential - 12 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ق.ظ

خیلی ممنون Zara

شما امسال هم میاید مصاحبه؟ راستی میتونم بپرسم رتبه شما چند شده؟
موفق باشی

مصاحبه دانشگاه شاهد - Potential - 12 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ق.ظ

سلام

از شاهد الآن به من زنگ زدن که چهارشنبه برم مصاحبه حضوری‌، به شما هم زنگ زدن؟ دلیلش چیه؟

مصاحبه دانشگاه شاهد - sal_dovomi - 12 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ ق.ظ

فکر کنم به جوابات مشکوک شدن که زنگ زدن.به من که کسی زنگ نزده.potential رتبت تدگرایشاچندشده؟

RE: مصاحبه دانشگاه شاهد - Potential - 12 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ ق.ظ

۱و۴‌: ۱۲۵
۲و۳‌: ۱۰۸

ضد و نقیض زیاد داشته احتمالا‌!